PDA

Zobacz pełną wersję : stanazol który

powermoc
04-03-09, 19:56
Witam ma pytanie który z stanazoli przezemnie podanych jest najlepszy i najpewniejszy bo chcem dodać do omki ???
1.stanazolin depot 50 Indie, Lyka Labs
2.stanazolol-50 Tajlandia, greanter pharma
3.stanazolol Rosja, Farmadon
4.Stanoject 50 Eurochem Laboratories
5.Stanabol Alchemia
6.stanabol Tajlandia British Dragon

andrul
04-03-09, 20:41
ogólnie najlepsze sa apteki ZAMBON lub DESMA z tych co wymieniłes to celował bym w nowa alchemie ( ta z hologramem) jeszcze EC ale jest duzo w*****k i ciezko trafic cos co było robione przez EC, BD bym se darował nawet starego dobrego BD winko inj nie było najlepsze co do farmadonu to Doniecka to napewno nie widziało , LK to osobiscie szkoda słów, Greanter nie znam jedynie z tych to ALCHEMIA Pharma

lg team
04-03-09, 20:51
Witam ma pytanie który z stanazoli przezemnie podanych jest najlepszy i najpewniejszy bo chcem dodać do omki ???
1.stanazolin depot 50 Indie, Lyka Labs
2.stanazolol-50 Tajlandia, greanter pharma
3.stanazolol Rosja, Farmadon
4.Stanoject 50 Eurochem Laboratories
5.Stanabol Alchemia
6.stanabol Tajlandia British Dragon

1 napewno,

a 5 to mowa o inj czy tbl?

powermoc
04-03-09, 21:35
wszystkie inj 1 mówisz dobry ??

vold
04-03-09, 22:09
Ciężko tak powiedzieć który będzie najlepszy, jak trafisz na dobrą serie to będzie ok, z orali polecam Razaka, Flor medico, nowe tabsy z DB napewno Cię nie zawiodą.

Z formy injekcji - Zambon a z tańszych może być FLOR , DB, z tego co wypisałeś to może eurochem ale czy trafisz na orginał to nie wiem.

powermoc
05-03-09, 20:55
Chyba jednak powine w tabsach 200 tylko sie zastanawiam nad dwoma Stanozolol z APX labs lub Stanex 10 z Razak który lepiej

lg team
05-03-09, 21:08
kurwa, mialem na mysli oczywiscie grejtera a nie jakas lyke labs ;-)

mialo byc 2 i 5 jesli 5 to ma byc inj winko ;-)

ht
06-03-09, 05:55
razak i apx godne winka godne uwagi. scantel tez daje rade. z tamtych to bym sie pokusil na alchemie. jesli mowimy o tej nowej partii

yoshimitsu
06-03-09, 10:42
ogólnie najlepsze sa apteki ZAMBON lub DESMA z tych co wymieniłes to celował bym w nowa alchemie ( ta z hologramem) jeszcze EC ale jest duzo w*****k i ciezko trafic cos co było robione przez EC, BD bym se darował nawet starego dobrego BD winko inj nie było najlepsze co do farmadonu to Doniecka to napewno nie widziało , LK to osobiscie szkoda słów, Greanter nie znam jedynie z tych to ALCHEMIA Pharma

tylko u nas chyba nie ma winka w aptekach (nie ma go w wykazie lekow http://www.wykazlekow.pl/ ):errf:
pozdro

yoshimitsu
06-03-09, 10:47
chociaz moze zile zrozumialem odpowiedz :silenced:

pomeran
06-03-09, 12:01
Dostępne ale nie w Polsce

powermoc
06-03-09, 12:20
Jak bym powiną stanazolol-50 z greanter pharma to jakie jest prawdopodobienistwo ze trawia na dobry bo bym wolał w strzałach niż w tabletkach a jak mam prawdopodobieństwo 90 % że trawie na wała to wole zawinąć pewniejszy w tabletkach

andrul
06-03-09, 13:03
tylko u nas chyba nie ma winka w aptekach (nie ma go w wykazie lekow http://www.wykazlekow.pl/ ):errf:
pozdro wiem ze go nie ma ale w innych krajach europy jak grecja czy hiszpania jest dostepne w aptece wiec o to mi chodziło bo watpie abys znalazł w aptece w UE znalazł jakis UG . Powermoc jesli nie masz pewnosci do greantera to bierz nowa ALCHEMIA u mnie chłopaki rabia tego zapasy bo klepie elegancko a po 2 dniach stania jest około 60-70% proszku w flakonie , ALCHEMIA wznowiła działalnosc gospodarcza:smile:wiec puki co piersze serie beda eleganckie

lg team
06-03-09, 13:05
pozdro

w pl nie ma winka, to prawda, ale koledze chodzilo o apteczne winko ale z innego panstwa ;-)

idzie trafic zamboniaka, czy gene,

co do greater - ja osobiscie nie spotkalem sie z fake tej firmy nigdy, a bralem raz tren i raz wlasnie winko - pamietam dobrze bo to winko bila mi znajoma pigula bo juz nie mialem gdzie sobie z porzodu bic wtedy wiec ona mi to robila,
winko dzialalo super ;-)

yoshimitsu
06-03-09, 13:42
spoko sory zile zrozumialem :)