Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl tesc+??

dexterinio
04-03-09, 14:03
Witam! Tak jak w temacie mam zamiar zrobić sobie pierwszy cykl z mocniejszych środków..
Masa: ok 80 kg
Staż: 4 lata z przerwami
Brak przebytych wczesniej cykli jedynie odzywki pare razy kreatynka mono i stacki kreatyny

Zastanawiam sie jaki cykl na poczatek bylby najlepszy myslalem nad polskim testosterom prolongatum plus cos moze do tego dorzucic ale niewiem co... prosze o rady zalezy mi na dobrych proporcjach miedzy masa, sila i rzezba ale niechce sie zlac bo trenuje dodatkowo kick boxing, a i wazne jest zeby zminimalizowac maksymalnie skutki uboczne bo mam cere podatna na wypryski i mialem kiedys problem z stawem kolanowym i wiem ze niektore sterydy zle dzialaja na stawy. Co proponujecie?

lg team
04-03-09, 14:17
proporcjach miedzy masa, sila i rzezba

tez chcialbym tak robic na jednym cyklu, i do tego bez skutkow ubocznych heh...

przy twoim zaawansowaniu (a raczej jego braku) jedyne co mozesz robic to dalej masowac,

dexterinio
04-03-09, 14:23
No moze troche przesadzilem...:) powiedzmy o jak najwiekszym zminimalizowaniu skutkow ubocznych. Wiec co bys polecal?

lg team
04-03-09, 15:12
albo metka solo,
albo enanth / prop solo,

toxic
04-03-09, 16:43
a jesli sa jakies jakości metki ... w sensie , ze najczystrza czy najbezpieczniejsza , albo najmniej szkodliwa? to jaka?

lg team
04-03-09, 16:46
kazda ktora bedzie miala w srodku substancje czynna - metandienon w deklarowanej stezeniu,

wiadomo ze jakosc czystosci moze byc mniej lub wiecej rozniaca sie pomiedzy metka apteczna a metka ugl...

ogolnie teraz celowalbym w takie:

scantel,
napos,
b.dipsen,
axio,

+ metki z tych firm co dopiero wyskoczyly na rynek, bo moga byc dosc dobre ze wzgledu na to ze firma mloda,

ht
04-03-09, 18:44
jeden srodek : prop meta . npp
co do mety apx, razak

dexterinio
04-03-09, 19:11
Pogubiłem się... To jak wkoncu radzicie? Mam polski prolongatum do tego metka bedzie dobra? A moze winstrol w tabletkach? I jak to rozpisac?

pomeran
04-03-09, 19:17
Na pierwszy cykl najlepiej wal teścia solo

lg team
04-03-09, 19:42
1-8(10) prolka 200mg e5d

vold
04-03-09, 22:27
Ja proponuje prop i jak już coś do tego to wino.