Jagiellonia
03-03-09, 22:06
Proszę o ocenę oraz skorygowanie błędów w diecie . Moja waga 85,5 kg .
I ETAP – 1 tydzień
I Śniadanie
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Szynka wołowa gotowana 80g
Oliwa z oliwek 15g
II Śniadanie
Makaron bez jajeczny 100g
Wołowina polędwica 80g
Kalafior 150g
Obiad
Pierś z kurczaka 80g
Ryż paraboliczny 70g
Papryka czerwona 100g
Oliwa z oliwek 10g
Posiłek przed treningiem
Ryż brązowy 100g
Tuńczyk w wodzie 100g
Brokuły 40g
Kapusta biała 40g
Kapusta czerwona 40g
Kapusta pekińska 40g
Oliwa z oliwek 10g
Trening godz. 17.00
Posiłek po treningu
Ryż biały 100g
Pierś z kurczaka 90g
Brukselka 100g
Kolacja
Ser twarogowy półtłusty 130g
Oliwa z oliwek 10g
II ETAP – 2 tydzień (kontrola wagi)
I Śniadanie
Płatki owsiane 90g
Jaja kurze 50g (1 szt.)
Polędwica sopocka 150g
II Śniadanie
Chleb żytni razowy 80g
Tuńczyk w wodzie 150g
Brokuły 100g
Ogórek 100g
Obiad
Pierś z kurczaka 200g
Szpinak 100g
Sałata 100g
Pomidor 100g
Posiłek przed treningiem
Ryż brązowy 100g
Tuńczyk w wodzie 150g
Papryka zielona 100g
Marchew 100g
Trening godz. 17.00
Posiłek po treningu
Ryż biały 100g
Pierś z kurczaka 150g
Kalafior 100g
Brukselka 100g
Kolacja
Ser twarogowy chudy 200g
Oliwa z oliwek 5g
III ETAP – LOW CARB
I Śniadanie
Chleb żytni pełnoziarnisty 70g
Szynka wołowa gotowana 250g
II Śniadanie
Chleb żytni razowy 70g
Tuńczyk w wodzie 200g
Brokuły 100g
Ogórek 100g
Obiad
Pierś z kurczaka 200g
Szpinak 100g
Sałata zielona 100g
Pomidor 100g
Posiłek przed treningiem
Ryż brązowy 80g
Tuńczyk w wodzie 200g
Papryka zielona 100g
Marchew 100g
Trening godz. 17.00
Posiłek po treningu
Ryż biały 90g
Pierś z kurczaka 170g
Kalafior 100g
Brukselka 100g
Kolacja
Ser twarogowy chudy 250g
Oliwa z oliwek 10g
I ETAP – 1 tydzień
I Śniadanie
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Szynka wołowa gotowana 80g
Oliwa z oliwek 15g
II Śniadanie
Makaron bez jajeczny 100g
Wołowina polędwica 80g
Kalafior 150g
Obiad
Pierś z kurczaka 80g
Ryż paraboliczny 70g
Papryka czerwona 100g
Oliwa z oliwek 10g
Posiłek przed treningiem
Ryż brązowy 100g
Tuńczyk w wodzie 100g
Brokuły 40g
Kapusta biała 40g
Kapusta czerwona 40g
Kapusta pekińska 40g
Oliwa z oliwek 10g
Trening godz. 17.00
Posiłek po treningu
Ryż biały 100g
Pierś z kurczaka 90g
Brukselka 100g
Kolacja
Ser twarogowy półtłusty 130g
Oliwa z oliwek 10g
II ETAP – 2 tydzień (kontrola wagi)
I Śniadanie
Płatki owsiane 90g
Jaja kurze 50g (1 szt.)
Polędwica sopocka 150g
II Śniadanie
Chleb żytni razowy 80g
Tuńczyk w wodzie 150g
Brokuły 100g
Ogórek 100g
Obiad
Pierś z kurczaka 200g
Szpinak 100g
Sałata 100g
Pomidor 100g
Posiłek przed treningiem
Ryż brązowy 100g
Tuńczyk w wodzie 150g
Papryka zielona 100g
Marchew 100g
Trening godz. 17.00
Posiłek po treningu
Ryż biały 100g
Pierś z kurczaka 150g
Kalafior 100g
Brukselka 100g
Kolacja
Ser twarogowy chudy 200g
Oliwa z oliwek 5g
III ETAP – LOW CARB
I Śniadanie
Chleb żytni pełnoziarnisty 70g
Szynka wołowa gotowana 250g
II Śniadanie
Chleb żytni razowy 70g
Tuńczyk w wodzie 200g
Brokuły 100g
Ogórek 100g
Obiad
Pierś z kurczaka 200g
Szpinak 100g
Sałata zielona 100g
Pomidor 100g
Posiłek przed treningiem
Ryż brązowy 80g
Tuńczyk w wodzie 200g
Papryka zielona 100g
Marchew 100g
Trening godz. 17.00
Posiłek po treningu
Ryż biały 90g
Pierś z kurczaka 170g
Kalafior 100g
Brukselka 100g
Kolacja
Ser twarogowy chudy 250g
Oliwa z oliwek 10g