Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bardzo proszę o pomoc!!!

sbr
03-03-09, 19:21
Witam bardzo serdecznie.

Mam 19 lat, waże 70 kg i mam 184 cm wzrostu. Już dawno zacząłem swoją przygodę z siłownią ale musialem ja przerwac z powodu nauki. Wtedy robilem trening na mase ktory przypisal mi instruktor z siłowni. Już nie pamietam jak on wygladal bo to bylo 2 lata temu ale po 6 miesiacach tego treningu przytyłem 10kg. Teraz na nowo chce do tego wrócić. Problem w tym że w moim mieście karnet na siłownie jest bardzo drogi. W związku z tym ze moje wydatki studenckie są dosyć wysokie to chiałbym ćwiczyć w domu. Mam ławeczke z funkcją płaską i skośną z gryfem (80kg obciążeń) oraz dwa hantle w których mogę regulować obciążenie. I teraz moja prośba do Was:

Chaiłbym abyście pomogli mi ułożyć trening po którym przybiorę na masie. Oczywiście biorąc pod uwagę mój sprzęt.

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

3ndriu
03-03-09, 19:25
Witam.

Polecam Ci ten plan wykonany przez hardworkOUT'a:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=15298&highlight=chudzielce
Nie potrzeba Ci do niego specjalnych urządzeń wszystko zrobisz z pomocą sztangi, hantli i drążka.

Bewolf
03-03-09, 21:20
jak masz hantle i gryf lawke to mozesz juz wszystko poszukaj tylko odpowiedziniego palnu na tym forum juz bylo pare takich postów powinno byc ok.

kastorius
08-03-09, 21:31
I przedewszystkim dieta z nadwyżką kaloryczną w tym wypadku wchodzi w gre zeby dostarczyć organizmowi o wiele więcej kalorii niz potrzebuje - tym sposobem zbudujesz mase, na temat ćwiczeń dostosuj typowy cykl na mase - zebyś sie nie zajechał