PDA

Zobacz pełną wersję : jak mam dawkowac storm&shock

anonim83
03-03-09, 09:28
witam
wlasnie zakupilem ten zestawik, i nie ma napisane jak tak naprawde stosowac, na roznym forum czytam to jest roznie napisane, mi gosciu ze sklepu powiedzial ze miara storma po silowni a shocka przed silownia a w dni nie treningowe jedna miarka storma, a w necie wszedzie jest napisane ze storma dwie miarki w dni treningowe i nie treningowe. jak mam tak naprawde to uzywac? dodam ze cwicze rano o 11 i to jest moj drugi cykl wczesniej mialem na nitrobonie energizer

anonim83
04-03-09, 18:08
nikt nie wie??

lachu
04-03-09, 19:34
i jak nitrobolon weszedł?
DAWKOWANIE Storm: 1 miarkę (10.5g) wymieszać z wodą. W dni treningowe spożywać jedną porcję rano, na czczo, drugą bezpośrednio po treningu. W dni nietreningowe spożywać jedną porcję rano, drugą w odstępie kilku godzin.NIE PRZEKRACZAĆ ZALECANEJ DAWKI !

DAWKOWANIE Shock: 1 miarkę (21g) wymieszać z wodą. W dni treningowe spożywać jedną porcję na 30 minut przed treningiem. W dni nietreningowe nie stosować. NIE PRZEKRACZAĆ ZALECANEJ DAWKI !

anonim83
04-03-09, 20:03
a jak rano cwicze to nie musi byc 12godzin przerwy w dawkowaniu storma, jak mam brac na czco o 11 trening i znow storm?
a nitro dobrze weszlo sila poszla o kilka kilogramow dokladnie nei wiem zalezy od parti ciala, maska tez poszla w lapie okolo 2cm przybylo to nie najgorzej:) zobaczymy teraz jak po stormie i shock

Punisher
04-03-09, 20:43
A przerwe jaką zrobiłeś?

anonim83
04-03-09, 20:50
co twoje pytanie ma do tematu! tak przerwe zrobilem tyle samo co trwal ostatni cykl plus tydzien

lachu
05-03-09, 15:49
jasne ze nie musi. zobaczysz na cyklu jak bedziesz sie czuł.bo jak zle to wtedy postaraj sie wstawac wcześniej tak zeby było 12h przerwy.
ale nie słyszałem takiej teori ze 12h trza przerwy zrobić.