Zobacz pełną wersję : Trening Brzucha
neo24121992
02-03-09, 23:24
Witam, mam pytanie czy nie podał by mi ktoś jakiegoś skutecznego planu treningowego na brzuch? Chciałbym poświecic miesiąc na głownie spalenie tłuszczu z brzucha (tzw. oponki) i na wyzezbienie miesni brzucha.... teraz cwiczę głównie na ''łapy i na klate'' a cały kwiecień mam zamiar cwiczyc na brzuch. Proszę o Pomoc... z góry dziekuje....:smile:
teraz cwiczę głównie na ''łapy i na klate'' a cały kwiecień mam zamiar cwiczyc na brzuch.
wow ... żebyś sie tylko nie przemęczył
brzuch to nie jest wcale taka łatwa sprawa ... poczytaj sobie trening Arnolda tam jest dobrze wytlumaczony trening :) ... pozdrawiam
przemek_yo
04-03-09, 15:56
brzuch to jest najlatwiejsza sprawa :)
ladne pomysly, w marcu klata, lapy, w kwietniu brzuch - ciekawa koncepcja, skad wytrzepana?
opone masz, zmieniamy styl odrzywiania, bieganie, rower, basen
dalej: a6w; abs lub po porstu cwiczysz, unoszenia nog w zwisie tak 3 serie, sam dobierz powtorzenia, sklony na skosie, spinki itd (tylko duuuuze ilosci powtorzen), ale podstawa to zrzucic fat
neo24121992
04-03-09, 16:32
nom opona chu***** a ta koncepcje sam wymysliłem;p;p pozro i dzieki xD
po wymiarach widać że nie jest za ciekawie. więc jeśli podejmiesz się aerobicznej 6 weidera będziesz zadowolony. tylko musisz wytrwać do końca.
klata i łapy-Tradycyjny zestaw "disco polo" jak sie bierzesz za trening to trenuj całe ciało bo inaczej bedzie nie symetryczne.Jesli chcesz go wyrzeźbic to najpierw musisz zbudować jakąś mase zeby było w czym "rzeźbic"co do cwiczen to najlepsze są np.spiecia na askosie z krążkiem na klatce,unoszenie nog w zwisie lub leżc.takze skrętoskłony z sztangą na karku.
neo24121992
04-03-09, 17:03
ja na wymiary nie narzekam mam 16 lat.! w 2 miechy na samym NitroBolonie 3 sm na łapie 2 na klacie i wto moze nie uwierzycie w styyczniu 53 na klate a wczoraj 69,5 ;D
neo24121992
04-03-09, 18:13
ja się nie wypowiadam tylko pisze do robię....;p a odżywek nie biorę bo teraz nie mam kasy....;p a;
żal, nic więcej.... czego/kogo ci zal??? komentujesz mnie a ja się nie boje wstawic zdjęcia i napisac wymiarów.....
ja we wrzesniu skoncze 15 lat i nigdy nie ciagnelo mnie do odzywek ...
a co wy macie z ta klata !!! znam osoby ktore przez caly tydzien jada klate i pozniej jest tylko przechwalanie o ile wiecej wzieli a efektow cwiczen nie widac. sprobuj trenowac bez odzywek cale cialo a bedzie OK
neo24121992
04-03-09, 18:18
aha mam jeszcze pytanko o co chodzi w tym
Zmień czym prędzej wszystko co dotychczas robileś, co dotyczy siłki.
???
neo24121992
04-03-09, 18:22
ja we wrzesniu skoncze 15 lat
ja w grudniu 17. i napisałem ze jadę* bez odżywek ! i na razie nie cwicze na nogi, i na barki bo nie mam czasu... od września mam zamiar dołozyc nowe partie do treningu......
mateusz123te
05-03-09, 22:07
chłopie zmien plan ćwiczeń to po pierwsze nie mozesz ćwiczyc cały misisac jednej parti ciala to ci nic nie pomoze zmniejsz np sobie trening klaty w tygodniu i zastap go treningiem brzucha. ja ci tylko radze pozdro. xdxd
neo24121992
05-03-09, 23:25
po pierwsze nie mozesz ćwiczyc cały misisac jednej parti ciala to ci nic nie pomoze
po 1 ja nie cwicze jedej parti tylko 3 (klata,bic,tri) i zal to mi takich ludzi co maja 2 posty 0 zdjec z reala a komentuja innych.........
patryk1336
06-03-09, 14:17
wiesz co normalnie szkoda mi Ciebie gosciu wpierdole sie w ten temat bo to az zal dupe sciska czy trzeba miec zdjecia super extra by wiedziec jak sie cwiczy? jestes poprostu centralny sezonowiec lapki klatka i brzuch bo co wiecej trzeba na plaze ale nawet lapka dobrze sie nieprezentuje przy marnych barkach sam niemowie ze jestem idealny ale co jak co ale wiem jak sie cwiczy;] pozdro .
dokładnie stary nie rób z siebie kozaka bo za młody jeszcze troche jestes zeby sie faszerowac... dieta i jeszcze raz dieta. a na opone to jak najwiecej ruchu na początak ABS zeby było z czego modelowac a pózniej 6 weidera i masz kaloryfer jak w hotelu Beskid w Krynicy