Zobacz pełną wersję : ból bicepsa przy mc
witam no więc czasem przy martwym ciągu boli mnie prawy biceps tak jakby ktoś wyrywał mi go i potem nie mogę już dokończyć treningu ostatnio to się pojawiło thx za rady.
Moze masz nadyrezony , a przy innych treningach?
a dokładnie w ktorej czesci bicepsa cie boli? przy złączeniu łokcia bicka czy bicka i barku? czy tez na srodku?... jak przy kosci to mozliwe ze lekko miesień ci sie oderwał..
od łokcia do barku a chwyt normalny ręce w tą strone jak na klawiaturze chwytam i po paru sekundach boli i muszę puścić. ale tylko przy tym ćwiczeniu jak go nie zrobię to inne bez lipy chyba że na sam koniec dam mc.
sprobuj chwytu naprzemiennego (jedna reka nachwyt, druga podchwyt) od zawsze w mc miales z tym problemy czy to przyszlo z czasem?
w sumie kiedyś też miałem przy mc czyli co powracam na treningu z mc to tak mam a tak poza tym w żadnym innym ćwiczeniu.
A tak z innej beczki zapytam: ćwiczysz na modlitewniku?
Rób na koniec MC
jak już jesteś rozgrzany na maxa!!!
I w żadnym wypadku nie łącz treningu grzbietu z bicepsami!!!
Tak samo po treningu bicepsów nie rób do 3 dni treningu grzbietu a po grzbiecie rób bicepsa dopiero po 2 dniach!!!
a ja ćwiczę na jednej sesji treningowej grzbiet i biceps :) i nie narzekam :)
Rób na koniec MC
jak już jesteś rozgrzany na maxa!!!
I w żadnym wypadku nie łącz treningu grzbietu z bicepsami!!!
Tak samo po treningu bicepsów nie rób do 3 dni treningu grzbietu a po grzbiecie rób bicepsa dopiero po 2 dniach!!!
teraz ćwiczę planem fbw ale bez bicepsa :p