Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Początek co najlepsze

kamil9292
01-03-09, 00:29
Witam

Bardzo dużo czytałem na necie oo różnego typu sterydach który najlepszy namniej skutków ubocznych aa najwiecej przybywa. Lecz na każdej stronie nic niepiszą jeden z drugim sie tylko kłuci ze w tym wieku niebrać i wgl. Piszę to bo chciałbym uzyzskać profesionalną odpowiedz i konkretną użytkownika który się na tym zna a wiec chciałbym zacząć doping lecz niewiem co będzie dla mnie najlepsze. Stosowałem od roku suplementy typu keratyna i hmb lecz nic to niedało różnego typu diety to nie jest to co chciałbym uzyskać. Potrzebuje steryd dzięki któremu będe zadowolony z efektów przyrostu masy aa skutki uboczne będom znikome cena nie gra roli. Najważniejsze jest to by było to doustnie ponieważ boje sie igieł posiadam swoją siłownie w domu więc mam ułatwionom sprawe mam 17 lat wiem że to zawcześnie jeżeli chodzi o tego typu rzeczy ale jeżeli suplementy niepomagają to niema to sensu muszę sięgnąć po coś mocniejszego. Bardzo bym prosił o napisanie mi co jest dla mnie najlepsze i jakie są tego skutki uboczne. Proszę o wyrozumiałość iż jestem troszke w tym zielony ale mniej wiecej wiem o co chodzi. Dadam również moje wymiary :
Wzrost 180cm
Waga 90kg

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Duall.Wu
01-03-09, 10:20
kopnij sie w glowe kolego..

Andr3w
01-03-09, 10:44
Po prostu nie miales diety i ci suple nic nie daly, sam tego doswiadczylem i nic mi kreta nie dala bo diety nie bylo. Lap sie za diete odpowiedni trening i jak cos to te suple i ruszy. a JAK nie to rob co chcesz :P

michal_f
01-03-09, 11:28
widac ze jestes zielony ;) ledwo zaczales silke i juz koksy... paranoja... weź sie za dobra diete a efekty bedziesz mial naprawde duze... tamte suple nie zadzialaly bo diete miales do bani... takze koksy odstaw na bok i weź sie za dobra diete... pomoc uzyskasz w dziale dieta...pzdr

kamil9292
01-03-09, 12:03
Bardzo dziękuje za miłe komentarze... W takim razie jaka dieta najlepsza i jakie suplementy i jak je połonczyć by działało najlepiej ?

Marcinek
01-03-09, 12:11
no to ja dodam od siebie:

weź se koło jebnij w czoło :)

a pozniej odwiedz dzial dieta zajrzyj do podwieszonych i wybierz odpowiednia co do Twojej wagi, nast odwiedz dzial trening zajrzyj do podwieszonych i znajdz sobie trening ktory Cie interesuje (wnioskuje, ze to bedzie masowy) powodzenia.

michal_f
01-03-09, 12:12
Bardzo dziękuje za miłe komentarze... W takim razie jaka dieta najlepsza i jakie suplementy i jak je połonczyć by działało najlepiej ?

Dieta na mase w razie brakow mozesz wziasc odrzywki typu gainer/bialko... a trening proponuje ten :

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=14506