Zobacz pełną wersję : Co na podtrzymanie masy?
Witam wszystkich chcialbym sie dowiedziec co mogl bym sie wzisc na podtrzymanie masiorki bo wlasnie koncze maly cykl :mutant mass, storm, shock therapy + dobra dietka ladnie poszlo i chce to utrzymac co Wy na to?
dzieki i pozdro
pan.wiesiu
28-02-09, 22:35
jak miska bedzie pelna tego co trzeba, to i masa bedzie ;) sie trzymac. no, chyba ze koniecznie chcesz cos z puszki, ale po takim cyklu proponuje ci "odpoczac" od suplementow i oprzec diete o spozywczak.
pozdrawiam i dalszych sukcesow zycze;
wiesiek
jak masz dobre dietke to poprostu na podtrzymanie zmniejszasz bilans kaloryczny o te 500 czy ile miales wiecej.
a tak czystej ciekawości to ile poszlo z ilu? :)
slyszalem ze dobre na podtrzymanie jest BCAA ... ale to wiem tylko z teori... praktyki brak ;)
Bcaa dobre na podrzymanie jest np po cyklu wtedy lux, sam po cyklu na kredce biore Mutant mass i BCaa i sobie chwale.
a na podtrzymanie masy po koksie????co mozna by wrzucic?
a na podtrzymanie masy po koksie????co mozna by wrzucic?
grunt dieta gdy dieta jest dobra to spadki sa male;]
pimols sama dieta przy koksie nie zapobiega spadkom,
po koksie na podtrzymanie jakiś stack byłby dobry.
jak masz dobre dietke to poprostu na podtrzymanie zmniejszasz bilans kaloryczny o te 500 czy ile miales wiecej.
a tak czystej ciekawości to ile poszlo z ilu? :)
Jak zaczolem stosowac suple wazylem 91kg moim zdaniem w dobrej formie a teraz waze 96kg + ten + bo wazylem sie tydzien temu do konca cyklu zostal tydzien wiec jestem zadowolony bo tluszczyku od gajna to mala ilosc weszla raczej to miesko pozdro
ze dieta to wiem ale np jakies mono tak tyd po cyklu
slim shady
03-03-09, 19:52
na podtrzymanie to bcaa