Zobacz pełną wersję : spalacz
Chciałbym kupić spalacz bo mam nawet sporo tłuszczyku na brzuchu, czy to by pomogło?
pomóc pomoze ale po co wydawac chajs jezeli nie trzeba. trzymaj diete, biegaj rano lub po treningu, dodatkowo mozesz 6 weidera robic i sukces gwarantowany. ja tego sie trzymałem i zrzuciłem brzuch bez zadnych spalaczy
ale chyba jak się robi 6weidera to się tłuszczu nie spala tylko mięśnie się wyrabajią a tłuszcz zostanie tak słyszałem...
dlatego musisz biegac i trzymac diete bez nadwyzki kalorycznej
ale ja nie wiem jaką dietę stosować :/
najogólniej: dieta twoja powinna składac sie z duzej ilosci białka, ogranicz weglowodany i tłuszcze. musisz troche sam pomyslec i ułozyc diete (od czego tematy podwieszone w dziale?) niestety nikt nie bedzie Ciebie za rączke prowadzic. wiadomo najłatwiej napisac "ale ja nie wiem jak ułozyc diete"
dzięki za pomoc SOG leci ;)
tylko najgorzej jeśli się masuje. ja mam ten problem że może nie mam zbyt dużego brzucha nie mniej jednak troche dało by się zrzucić a w tym rasie równiesz masuje i w tym problem nie wiadomo co robić. masa idzie ładnie ale troszke też w brzuch wiem ze to zima i w lato wybiegam ale żeby nie przesadzić.