PDA

Zobacz pełną wersję : Przemiana materii

patsim1516
28-02-09, 11:34
Witam!
Mam problem z przemianą materii...Nie mogę przytyć, a stosowałem dietę, odżywki typu Gainer i kupa...
Ważyłem 58 kg i przytyłem 3 kg...
Proszę o podanie jakichś dobrych odżywek na przybranie masy oraz co zrobić, żeby mieć lepszą przemianę materii.
Pozdrawiam!

Symu
28-02-09, 11:44
przemiane materii masz dobrą i to jest ból ale wszystko to kwestia odpoeirdniej ilości jedzenia- widocznie musisz jeśc jeszcze więcej. W ile zrobiłeś te 3kg??

patsim1516
28-02-09, 11:47
W ciągu całych wakacji...

Symu
28-02-09, 13:08
IMO wina diety. Jedz więcej, suple tu nie pomoga.

michal_f
28-02-09, 13:54
dobra dieta a odrzywki tylko na jej uzupelnienie !!

wukio
28-02-09, 14:28
Ćwiczysz?

Micek185
28-02-09, 17:27
Przmiana materii to normalna rzecz moze masz aktywny tryb zycia i to sie przekłada na mase,nie wiem nie napisałes nic na ten temat.Jesli chcesz przytyć to jedz 5razy dzinnie ale nie tak zeby sie napchac,posiłki w równych odstępach czasu duzo wegli i białka.suple nic ci nie dadza bez diety.ale jak chcesz jakąs odżywke to albo jakas serwatka allbo najprostszy monohondryt kreatyny.nie napisałes czy cwiczysz a to wazne..

sts
28-02-09, 18:35
Przmiana materii to normalna rzecz moze masz aktywny tryb zycia i to sie przekłada na mase,nie wiem nie napisałes nic na ten temat.Jesli chcesz przytyć to jedz 5razy dzinnie ale nie tak zeby sie napchac,posiłki w równych odstępach czasu duzo wegli i białka.suple nic ci nie dadza bez diety.ale jak chcesz jakąs odżywke to albo jakas serwatka allbo najprostszy monohondryt kreatyny.nie napisałes czy cwiczysz a to wazne..
mono raczej mu sie nie przyda kreta to nie kalorie dieta białko gainer jedynie ale jak ma 1 opcję.