Zobacz pełną wersję : Omnadren 250 + Metanabol - cykl
Witam,
Od poniedziałku zaczynam cykl na Omce (8 strzałów), a po miesiącu planuję do tego dorzucić też Metkę żeby to wszystko jakoś ubić. Obawiam się jednak ginekomastii i nie bardzo wiem czy brać Tamoxifen od początku cyklu (np. 1 tab dziennie) czy jak dopiero coś zacznie się dziać?
Mój cel to przede wszystkim masa. Dodam że mam 18 lat, 188cm wzrostu, ważę 77kg i trenuję od 2.5 roku.
Pozdrawiam
Zapomniałem dopisać (a nie mogę już edytować posta) że miesiąc temu zakończyłem cykl na samej Metce (udało mi się przytyć prawie 6kg, z czego 3kg zostało) i żadnych problemów z gino nie miałem.
Street Fighter
28-02-09, 02:52
Dawaj dawaj nie przestawaj jeszcze zdązysz z 4 cykle zrobić do wakacji :P
Tylko 3 kilogramy hmm tyle to mozna na tuńczyku i jajach zrobić szkoda zdrowia człowieku !
Przepraszam za spam !
2.5 roku i masz niedowage:lol:opusc ten dzial. poczytaj sobie dzial dieta. co do cyklu to cykl do dupy. mete powinienes dac od poczatku. przerwa tez troche krotka. a wogole 3kg zrobic to naprawde wielki wyczyn:lol:
a co do tamoxu miej pod reka. jak cos sie bedzie dziac to wrzuc.
no chłopie ja ty chcesz meto ubijac po omo to gratuluje wyboru , zrób se pozadny cykl na meta+ omo zakończ to winstrolem i bedzie ok do tego dokup duzo kilogramów gainera + odpowiednia micha i masz efekty, w twoim przypadku jak chcesz masy to nie mozesz blokowac estro tamoxifenem , zrób taki cykl i bedzie ok
1-10 omo 250mg e4d
1-6 metanabol 30mg ed
8-13 winstrol 50mg e2d ( injekcyjne)
tak nawiasem mówiąc odwiedz dział diety niech ktos ci rozpisze diete potrzebujesz sporo wegli mysle ze na cyklu białka ze 3g/kgmc a wegli to 6g/kgmc koks nie buduje miesni tylko pomaga wstawiam linka to se obejzjcie na czym polega działanie anabolika
http://www.youtube.com/watch?v=Dxyq8GAWbpo&eurl miesnie buduja wegle + białko i inne substancje odzywcze
Mało pojęcia o dopingu, chcesz szybko ale niepoprawine.
Metą to tylko przy ogromnych ilościach możesz ubić wątrobe.
Po twoim cyklu jedynie kilka kilogramów wody i tłuszczu.
odpusc ten cykl,
daj na 6-8 tyg mon teraz,
pozniej dopiero moze jakis cykl i na pewno nie na omo!
Mam jeszcze do dyspozycji 2kg białka, więc może lepiej dorzucić te białeczko do omki zamiast mety?
xD białko i omka to bardzo dobre polaczenie (smiech na sali). Dieta dieta i jeszcze raz dieta (trenning pozadny tez by sie przydal)
niektorzy widac uwazaja ze jak jedza bialko z puszki to juz nic wiecej im nie potrzeba,
Dawno mnie nie było ale masakra.
Dieta jest, pytanie tylko czy można do omki dorzucić jeszcze białko...
Właśnie tym pytaniem udawadniasz że nie możesz brać żadnych saa, to tak jak byś spytał czy przy koksach można trenować.
Dieta jest, pytanie tylko czy można do omki dorzucić jeszcze białko...
no musisz mieszac i wbijac razem dla najlepszego efektu
ludzie kurwa mac
wez tak zrób,do miski nasyp 2miarki białka,ze 3ml omki i mleko,wypij to i zobaczysz jak nie siadzie to wez to wbijaj w dupe ale igła 1.1 bo ciezko pójdzie.pozdrawiam i zycze zdrowia,przyda ci sie.
dobra nie pierdolcie ;-)
vold usun temat bo smietnik sie zrobi ot cooo ;-)
Witam ogarniętych
Panowie napisze wprost, nie mam pojęcia co z czym sie "je" dlatego tutaj jestem, mam zamiar zrobić cykl na tym co w temacie,jeżeli ktoś ma ochotę i mi pomoże będę wdzięczny! Zapierd... Fizycznie,suchej masy mam 80kg i 3% tłuszczu,staram sie nie jesc syfu ale potrzebuje czegoś więcej bo palę powoli mięśnie,czy mógłby ktoś mnie pokierować jakie suple i co kiedy brać? A i mam 188 wzrostu i 26 lat
fallenursus
08-06-14, 14:21
Witam ogarniętych
,suchej masy mam 80kg i 3% tłuszczu,
1. Lol
2. Lol
3 załóż wlsny temat
4 lol
5 won na scenę w takim razie.
Nie radzę mnie dzisiaj wkureiac z rana.