Zobacz pełną wersję : Rafik66611
Rafik66611
27-02-09, 22:36
Witam..
mam 18 lat.
waga 80kg.
wyciskanie na klate: 75kg..
Trenuje od niedawna (miesiąc)
Na sucho...
trenowales cos wczesniej?
No właśnie to sucho ... sam mam z tym problem, dlatego teraz ułóż sobie jakąś dobrą dietę i masuj masuje! ale jak na miesiąc to w sumie dobrze :) powodzonka
slim shady
27-02-09, 22:54
suchar jesteś i to ostry
cwicz dalej, widac dobre predyspozycje do rzeźby ale ogólnie nie potrzebnie dałes foty
No fajnie, pokazałeś zdjęcia i co teraz mamy z nimi zrobić? Wstawić sobie na tapetę?
Nawet nie wiadomo, który z tamtych dwóch to ty, ale to nie istotne.
nie było sensu wstawiać zdjęć... dużo pracy jeszcze przed Tobą- powodzenia
napisz co brałes ... masa niezła teraz weź sie za rzeźbe bo troche za duzo tłuszczu. Wyniki widze ze tez ładne ... 18 lat i 75 kg na klate niezły koks z ciebie.
Street Fighter
28-02-09, 02:49
napisz co brałes ... masa niezła teraz weź sie za rzeźbe bo troche za duzo tłuszczu. Wyniki widze ze tez ładne ... 18 lat i 75 kg na klate niezły koks z ciebie.
xDDD teraz rzezba :P
Powinno być ograniczne min 6 miesiecy treningu :P
masuj masuj i wez sie za triceps troche bo widze że katujesz tylko bica, a pamietaj że tric to 2/3 ramienia wiec łapka wtedy ładnie rośnie.
weź trenuj a nie wrzucasz te nędzne fotki...
xD nic dodac nic ujac , hmm suchar ? po co te fotki . moim zdaniem powinnismy zrobic konkurs na najwiekszego suchara ^^ , nagroda =ban za przedwczesne fotki xD
Rafik66611
28-02-09, 16:11
ja trzymam hantla na tym drugim zdjęciu!!!!!
no to co? xD jak dla mnei za wczesnie na fotki :]
ja trzymam hantla na tym drugim zdjęciu!!!!!
acha... to zmienia postac rzeczy...
Gdzies widzialem te fotki??
Gdzies widzialem te fotki??
Pewnie tu. (http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=1816&pkt_id=&pro_id=&char_id=)
Pewnie tu. (http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=1816&pkt_id=&pro_id=&char_id=)
hahaha :D
Haha Punisher rozłożyłeś mnie na łopatki xDDDDDDDDD
Suchej nitki na nim nie zostawiliście :D
Fakt, z jednej strony to nie potrzebnie tak szybko dał fotki, ale z drugiej , trochę przesadzacie... czasami krytyka działa mobilizująca a czasami dołująco... więc troche się zastanówcie zanim Coś napiszecie :errf: