Zobacz pełną wersję : co do nitrobolon 2?
siemka zakupiłem juz nitrobolona na 'po rzeźbie' ale mysle ze to bedzie mało jak na cykl masowy. co do tego dokupić jakies białeczko gainerka glitamine??
jak na cykl masowy to wcale nitro nie jest takie dobre, raczej na pompe a wiec siłe i wytrzymałość. wiadomo ze masa przyjdzie ale lepszy by był jakis stack kreatynowy.
możesz kupic Bcaa albo tauryna samą. jak dieta słaba to gainera dobrego.
dzbanekzwd
27-02-09, 21:27
miałeś już wcześniej jakieś cykle ? słyszałem że dobrze jest dodać glutamine.
no tez tak słyszałem. 2 tygodnie temu miałem cykl massacra wpc80 i mono z vitalmaxa.
no najbardziej chodzi mi o obwody a dokładnie to o ich zwiekszenie.
nitro2 jest chyba dobry w tym celu no nie?
dzbanekzwd
28-02-09, 10:15
zakładam że wiesz że 2 tygodnie to za mała przerwa.
dobre jest nitro bardzo dobre
zrob przerwe co najmniej tyle ile trwal cykl kreatynowy poprzedni... a nawet troche wieksza zrob dla pewnosci:smile:
damianox89
28-02-09, 11:38
hmm do nitrobolonu wez albo nitroprogen, monohydrat, lub jabłczan... szczerze nitrobolon zbytnio na mnie nie działa.. wole shotguna, no bursta... :happy:
spox damiano ale nie odpowiadasz na pytanie z tematu:/
robie teraz rzexbe to po rzeźbie wejde se na cykl.
nie widze sensu brac mono lub tm3 bo nitro chyba i tak wodą zaleje
a dodajac jeszcze wyzej mono lub tm3 bardziej obciaży nery i wątróbke.
zrobie chyba nitro + glutamina.
a jest tu ktos kto brał nitro2? chciałbym sie go zapytac czy duzo mu poszły obw w łapkach? :))
Prezydent_1c
01-03-09, 17:47
+3cm w 7tyg. :) tyle że łapy mi szybko puchną :)
i stosowałes tak jak było na opakowaniu napisane??
he he zabrzmiało.
Ja uważam że zastosowanie L-Glutaminki z treca było by bardzo dobrym rozwiązaniem Glutaminke po treingu nitro przed zresztą sam zrobie pewnie taki cykl..
Prezydent_1c
01-03-09, 18:02
Tam różnie jest ... Jak dużo ważysz musisz więcej brać jak mniej to mniejsze dawki :)
Zacznij od 4miarek po 5g jeżeli masz dobrą wage w profilu.
Rano 1miarka przed treningiem dwie miarki i po treningu 1 ,
może być coś takiego.
ps. jak ja robiłem cykl to bcaa brałem w trakcie i pod koniec skończyłem bcaa i zaczałem glutaminke jeść i żadnych spadków nie odnotowałem ...
Prezydent_1c
01-03-09, 18:40
A i oczywiście zapomniałęm dodać że jakby nie kopało to zwiększasz o 1 miarke, a znowu jakbyś miał nudności jakieś itp. to zmniejsz o 1 miarke.
damianox89
01-03-09, 19:11
ja bralem nitro 2 cienizna wg mnie... 1cm w lapce i szybkie spadki
to damiano moze za małe dawki.
kurwa m am 700g tego waze 100. kurwa moze starczy po 20g a w nt 15g.
jak prezydencie myslisz hahhh.
bo jakbym np brał 5 miarek w treningowe i 4 w nt to starczyło by mi na ponad 4 tygodnie i od ktorego tygodnia zacząć wcinac to glutaminke?
i bede musiał spr te dawki tak jak prezydecie mowisz.
damianox89
02-03-09, 17:12
to damiano moze za małe dawki.
kurwa m am 700g tego waze 100. kurwa moze starczy po 20g a w nt 15g.
brałem dawki pozyzej wkazanych czasami nawet po 45-50 gramow, poprostu dla mnie nitro to wydawanie kasy w błoto kup sobie No Shotgun'a dopiero poczujesz kopa... powiem ci tak na mnie 200tab mety gorzej zadzialalo niz 1 pucha shotguna... wniosek wyciagnij sam...
+3cm w 7tyg. :) tyle że łapy mi szybko puchną :)
a ile zostało? bo Nitro zbytnio podobno nie zostawia efektów. jak było u CIebie?
damianox89
02-03-09, 17:33
hehe nitro 3 tygodnie i po pompie :)))
nie no kierując sie po opiniach po nitro efekty zostaja na na pare miechów.
to nie wiem damiano a moze miałes to hujowa forme( 2 najlepsze)
damianox89
02-03-09, 21:09
eh ja nie wiem co wy w nitrobolonie widzicie... dla mnie to gowno i tyle... chyba ze tylko na mnie tak dupnie działa...
lachu kolego..
po wymiarach widze ladny klocek z Ciebie.. :)
weź smialo nitrobolonik no i do tego proponuje jakies dobre bialeczko i l-glutaminke :)
he he klocek. troche siew maski ubiło, ty tez juz na 49 weszłes. pamietam jak ja miałem 40 to ty 36. a od kiedy brac ta l-glutamine na cyklu? bo chodzi mi o to zeby spadków nie było...