Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Suple.. zestawik??? ale co do tego? help:P

emil1623
27-02-09, 10:31
Siema,
kupiłem sp80 Olimp (3200białeczka), Dextrex Olimp (1000) , Glutamine mega caps 1400 olimpa 60 kaps., oraz pozostałosci około 30 kaps. Dibencozide force Treca, zastanawam sie nad kupnem kreatyny ale jaką:O ? i myslicie ze do tego bcaa jakies bedzie dobrze?
z góry móie ze cwicze 4 razy w tyg wczesniej brałem top mass, kreatyny olimpa treca w tym mono 2 razy i jabłczan1 w sumie 3 cykle , monstesr mass, mass xxl , nitrobolon, liffe energy i Hmb wiec przyzwoity starz mam.. wzrost około 188 waga ponad 80kg dieta przyzwoita..
co byscie mi polecili? i jak to rozłoćyć w cągu dnia?
może jeszcze powiem ze miałem 2 miech przerwy na sesje bez cwiczeń.. wtedy wazyłem ponad 85kg:(
z góry dzieki:)
Pozdrawiam...

Sosna91
27-02-09, 13:36
staż masz przyzwoity w suplach bo z siłką to nie napisałes ile. musiałeś chyba zaczynać od bardzo małej wagi skoro ważysz teraz tylko 80kg.

nie napisałeś czy zależy Ci na masie czy sile. masz już ładny zestaw wieć jeśli chodzi o kredke to jak już brałeś nitro to moze lepiej jakiś stack? bo na 4 cykl to ewentualnie jeszcze ten jabłczan. albo olimp massacra bardzo dobry staack, kumpel brał i sobie chwalił. BCAA jeśli masujesz to zostaw sobie na po cyklu bardzo dobre.

emil1623
01-03-09, 09:39
dzieki za dobre rady... duzo mi pomogłes:P napewno skorzystam z twoich rad:)