PDA

Zobacz pełną wersję : Blog

Fehu
26-02-09, 16:01
Witam może ktoś wie czy istnieje jakiś katalog blog-ów, niestety doszły mnie słuchy ze pewna osoba mnie opisała (negatywnie) na swoim blogu lecz niestety nie mogę zdobyć adresu tego bloga...
Nie wiem jak odszukać tego bloga;( wiem kto go "rzekomo" założył czyli znam imię nazwisko, gg i e-maila mógłbym zdobyć czy mając te dane da się to znajść

MhL
26-02-09, 16:46
1.Mozesz poprosic administracje forum o zablokowanie bloga lub usuniecie postow, za obraze czy jakos tak. Dokladnie przeczytaj regulamin.
2 Aby znales jakies informacje sproboj google logic czyli wyszukiwanie po konkretnych stronach np:
site:wp.pl sport - wyszuka słowo sport w serwisie wp.pl
Mozesz szukac po ksywce, imieniu, nazwisku, emailu!, miescie swojego streczyciela

Fehu
26-02-09, 17:14
Dzięki trochę już szukałem, ale cięzko to idze chociaz bede jeszcze szukał

RobBob93
26-02-09, 18:43
Wiesz dokładnie kto założył tego bloga? Spróbuj socjotechniki

Fehu
26-02-09, 20:22
Tak wiem, co to jest socjotechnika?

Sosna91
26-02-09, 20:56
Socjotechnika, ogół metod, środków i działań praktycznych zmierzających do wywołania pożądanych przemian w postawach lub zachowaniach społecznych, np. oddziaływanie (pozytywne lub negatywne) nauczyciela na uczniów, wpływ reklamy (http://portalwiedzy.onet.pl/9724,,,,reklama,haslo.html) na jednostkowe lub społeczne zachowania konsumpcyjne

a wiec jak wiesz kto to idziesz do goscia i ktorka pilka a nie takie dochodzenie

Fehu
26-02-09, 21:26
No i tu się nie rozumiemy:( chodzi o dziewczynę (ex), niestety nie znam za dobrze jej znajomych i nikt mi nie poda tego adresu, ze ma bloga to jest pewne czy jestem w nim opisanym chyba tak (pojechała mnie tak jej kol) nawet gdybylismy razem nie chciala mi podac adresu wiec co ona tam pisała/pisze to nie wiem ale musze sie dowiedziec

Sosna91
26-02-09, 21:47
to ja Ci powiem ze miej to w dupie, bo raczej sie nie dowiesz, to są takie dziecinne sprawy według mnie, i ja sie tym nigdy nie przejmuje. i Tobie tez tak radze bo jesli to dziewczyna to i tak jej nic nie zrobisz a nawet jak sie dowiesz co tam jest to co Ci to da. napiszesz do aministracji to usunął a ona znów założy i takie zamkniete koło, najlepiej to olać. nie cierpie ludzi ktorzy nie potrafia mi poweidziec czegoś prosto w twarz tylko bawia sie w dzieciece pisanie na blogach. pisze tu o Twojej EX nie o Tobie.

Voice666
26-02-09, 22:38
Dokładnie, pierdol to. Facet jesteś to miej ją w dupie, inaczej się zadręczysz, po nocach będziesz siedział, czytał te głupoty, i po co to? Olej

hardworkOUT
26-02-09, 22:41
szkoda ze to dziewczyna jak facet to takie sprawy sie zaltawia dosc szybko

rada odemnie jw
jebac to

Punisher
26-02-09, 22:57
Ile ma ona lat? 13 czy 14?
Też załóż o niej i chuj - hihi.

slim shady
26-02-09, 23:04
wpierdol jej chłopakowi jak go ma :P chociaz pewnie to nie jego wina to sobie odpusc i miej wyjebane

hardworkOUT
26-02-09, 23:08
edit ;

edit2 ; neich ktos usunioe ten post;p

Punisher
27-02-09, 00:21
edit3 ;

edit4 ; tego też

Fehu
27-02-09, 14:46
Rok młodsza ode mnie wiec skończy 17 lat w tym roku...Wiem Panowie ze dobrze radzicie na ale kurwa gryzie mnie to co tam jest eh...oleje to, w sumie to wbijam w nią ona we mnie ale po chuj mnie opisuje!

p_narozny
27-02-09, 14:58
Wez sie nie przejmuj, zalicz jej najlepsza przyjaciolke i bedziecie kwita. Nie daj sie prowokowac takiemu zalowi - pierdol to:)

Sosna91
27-02-09, 15:09
pewnie ze miej to w dupie. jak sie zachowuje jak dziecko to niech sie tak nadal zachowuje. a z tym dojebaniem jej chłopakowi to dobry pomysl :D

Fehu
27-02-09, 16:20
. a z tym dojebaniem jej chłopakowi to dobry pomysl :D
no pomysł faktycznie dobry i całkiem realny

p_narozny
27-02-09, 18:48
Chyba nic glupszego nie moglbys zrobic. A co on winny, jesli mozna wiedziec?:) Mowie Ci, odpusc;) Nie warto dawac satysfakcji..

Fehu
27-02-09, 19:59
No hehe jeden przypał mi wystarczy, a ten kolo za jakis czas pewnie bedzie na moim miejscu

michal_f
27-02-09, 20:01
a ten kolo za jakis czas pewnie bedzie na moim miejscu

Skoro tak myslisz i tak sie stanie to ta dziewczyna to zwykła kur** :smile: