Zobacz pełną wersję : Blog
Witam może ktoś wie czy istnieje jakiś katalog blog-ów, niestety doszły mnie słuchy ze pewna osoba mnie opisała (negatywnie) na swoim blogu lecz niestety nie mogę zdobyć adresu tego bloga...
Nie wiem jak odszukać tego bloga;( wiem kto go "rzekomo" założył czyli znam imię nazwisko, gg i e-maila mógłbym zdobyć czy mając te dane da się to znajść
1.Mozesz poprosic administracje forum o zablokowanie bloga lub usuniecie postow, za obraze czy jakos tak. Dokladnie przeczytaj regulamin.
2 Aby znales jakies informacje sproboj google logic czyli wyszukiwanie po konkretnych stronach np:
site:wp.pl sport - wyszuka słowo sport w serwisie wp.pl
Mozesz szukac po ksywce, imieniu, nazwisku, emailu!, miescie swojego streczyciela
Dzięki trochę już szukałem, ale cięzko to idze chociaz bede jeszcze szukał
Wiesz dokładnie kto założył tego bloga? Spróbuj socjotechniki
Tak wiem, co to jest socjotechnika?
Socjotechnika, ogół metod, środków i działań praktycznych zmierzających do wywołania pożądanych przemian w postawach lub zachowaniach społecznych, np. oddziaływanie (pozytywne lub negatywne) nauczyciela na uczniów, wpływ reklamy (http://portalwiedzy.onet.pl/9724,,,,reklama,haslo.html) na jednostkowe lub społeczne zachowania konsumpcyjne
a wiec jak wiesz kto to idziesz do goscia i ktorka pilka a nie takie dochodzenie
No i tu się nie rozumiemy:( chodzi o dziewczynę (ex), niestety nie znam za dobrze jej znajomych i nikt mi nie poda tego adresu, ze ma bloga to jest pewne czy jestem w nim opisanym chyba tak (pojechała mnie tak jej kol) nawet gdybylismy razem nie chciala mi podac adresu wiec co ona tam pisała/pisze to nie wiem ale musze sie dowiedziec
to ja Ci powiem ze miej to w dupie, bo raczej sie nie dowiesz, to są takie dziecinne sprawy według mnie, i ja sie tym nigdy nie przejmuje. i Tobie tez tak radze bo jesli to dziewczyna to i tak jej nic nie zrobisz a nawet jak sie dowiesz co tam jest to co Ci to da. napiszesz do aministracji to usunął a ona znów założy i takie zamkniete koło, najlepiej to olać. nie cierpie ludzi ktorzy nie potrafia mi poweidziec czegoś prosto w twarz tylko bawia sie w dzieciece pisanie na blogach. pisze tu o Twojej EX nie o Tobie.
Dokładnie, pierdol to. Facet jesteś to miej ją w dupie, inaczej się zadręczysz, po nocach będziesz siedział, czytał te głupoty, i po co to? Olej
hardworkOUT
26-02-09, 22:41
szkoda ze to dziewczyna jak facet to takie sprawy sie zaltawia dosc szybko
rada odemnie jw
jebac to
Ile ma ona lat? 13 czy 14?
Też załóż o niej i chuj - hihi.
slim shady
26-02-09, 23:04
wpierdol jej chłopakowi jak go ma :P chociaz pewnie to nie jego wina to sobie odpusc i miej wyjebane
hardworkOUT
26-02-09, 23:08
edit ;
edit2 ; neich ktos usunioe ten post;p
Rok młodsza ode mnie wiec skończy 17 lat w tym roku...Wiem Panowie ze dobrze radzicie na ale kurwa gryzie mnie to co tam jest eh...oleje to, w sumie to wbijam w nią ona we mnie ale po chuj mnie opisuje!
Wez sie nie przejmuj, zalicz jej najlepsza przyjaciolke i bedziecie kwita. Nie daj sie prowokowac takiemu zalowi - pierdol to:)
pewnie ze miej to w dupie. jak sie zachowuje jak dziecko to niech sie tak nadal zachowuje. a z tym dojebaniem jej chłopakowi to dobry pomysl :D
. a z tym dojebaniem jej chłopakowi to dobry pomysl :D
no pomysł faktycznie dobry i całkiem realny
Chyba nic glupszego nie moglbys zrobic. A co on winny, jesli mozna wiedziec?:) Mowie Ci, odpusc;) Nie warto dawac satysfakcji..
No hehe jeden przypał mi wystarczy, a ten kolo za jakis czas pewnie bedzie na moim miejscu
a ten kolo za jakis czas pewnie bedzie na moim miejscu
Skoro tak myslisz i tak sie stanie to ta dziewczyna to zwykła kur** :smile: