PDA

Zobacz pełną wersję : bolesne strzaly

snoker
26-02-09, 12:34
witam panowie jestem po 2 shocie npp (1ml) db i propku (1,5ml) floro
wszystko aplikuje wymieszane zeby zmniejszyc czestosc iniekcji a moim problemem jest to ze po wykonanym shocie wszystko ok na nastepny dzien kurewnie boli mnie dupa:errf: i lekko puchnie ciezko sie siedzi a nie wspomne o cwiczeniu np nog i brzucha zastrzyk wykonany prawidlowo bez zastrzezen przez osobe ktora robi to nie od dzis... jaka moze byc przyczyna fake? lub moze poprostu tak musi byc pomozcie cos prosze was :pray:
pzryznam soga
powiem jeszcze ze jutro mam kolejny shot a oba poslady spuchniete...

pomeran
26-02-09, 12:46
NPP i prop to krótkie estry przeważnie są nieco bardziej bolesne od długich estrów

lg team
26-02-09, 14:36
albo poprsotu zle towar zrobiony, cos nie tak dodane, czegos za duzo, czegos za malo...

moze oczywiscie dzialac ale bedzie dupsko urywal,

prop axio tez dziala a tylek boli jak sam skurwysyn po nim...

ht
26-02-09, 15:13
jak dla mnie to wina rozpuszczalnika i nic nie poradzisz.

andrul
26-02-09, 15:18
propy z reguły bolą npp nie zawsze ale masz DB a to towar dla twardzieli ja bije Npp z Casablanka labs. i nic mnie nie boli tez mieszam w jednej pompie z testolic 100 i jest ok ale brałek kiedys DB i powiedziałem ostatni raz w zyciu podobnie Axio , a wszystko zalezy jakiego nisnika do rozpuszczenia panowie uzyja bo mozna 2 jeden boli a drugi nie podobnie jest jak ktos robi fine z finakitu w jednym jako rozpuszczalnik do finaplixu jest BB a w drugim bodajże BA i Jeden boli a drugi nie ale nic sie nie stanie bji smiało tylko nie musisz bic tylko w posladki masz bary, uda

Smug
26-02-09, 15:25
Mnie pierwsze 4 szoty propa z flora tez bolaly, ostatnie dwa weszły idealnie, zero bolu, doskomfortu. Elegancja francja.

vold
26-02-09, 18:33
Troszke znam temat, powiem szczerze że nie wiem co jest tak dokładnie i w czym problem, propa z DB biłem w bardzo dużych ilościach i zero bulu chyba jak dla mnie jedyny prop który nie boli nic a działa super po czym widac po kilku dniach że małego chce rozerwac, nnp db na bank nie boli, flora propa nie biłem ale brany jest przez wiele osób i pierwszy problem słysze teraz, tak że nie wiem.

Nie powiem miałem takie problemy że po wstrzyknieciu obojętnie jakiego preparatu już na począdku cyklu odrazu na drugi dzień ból, obrzęk ale przyczyną był obolały pośladek po poprzednim cyklu który był duży.

Pierwsze pytanie , npp i prop w jednym strzale podajesz???

tpwc
26-02-09, 18:43
Jaka igła?

Może zbyt mała i nie dochodzi wystarczająco do mięśnia?

vold
26-02-09, 18:47
j/w., płytkie injekcje też mogą byc powodem.

tMQ
26-02-09, 19:26
ja mam na to prosty sposob :-) dodaje 1-2ml t.prolongatum na 10ml propa/npp/bolda/trena/... zawsze dziala :-)

vold
26-02-09, 20:33
tmq - jest to realne narazie mógł by spróbowac ale pod koniec musiał by odstawic aby nie przedłużac okresu półtrawienia, pierwsze trzeba wykryc przyczyne, autor musi się odezwac.

snoker
26-02-09, 22:27
juz odpowiadam... tak mieszam w jednej strzykawce dlugosc igly 3 cm grubosc 0,7
myslalem ze to taki lekki bol jak np po omce ale chuj nie moge butow po ludzku zalozyc i chuj mnie strzela bo chodze zdenerwowany na wszystko i apetyt i humor mi odchodzi na cokolwiek nie mniej jednak nie popuszcze jutro mam kolejnego tj. drugi na prawy posladek z kazdym dniem dupa mniejsza ale dalej boli wiec jutro strzele drugiego w prawy i napisze jak to wyglada....

andrul
27-02-09, 07:58
nie rozumiem Ciebie po H** sie kaleczyc wbij w udo npp a w posladek propa i bedziesz wiedział co powoduje taki ból i po prostu wymien sodek , ja jade na testolicu i npp z casablanka i nic nie boli tylko ze dostc to jest ciezko no testolic jeszcze da rade, jak bys zakupił np dubol 100 tez bolesny ale da sie wytrzymac i mieszał go np z testolicem albo nawet propem z PHOENIX labs nic by Cie nie bolało proste prop z Phoenixa nie boli bo brałem 3czy 4 szoty z braku laku jak czekałem na Testolic rozumiem ciebie poniekąt bo jak brałem srodki z Axio to teb było bolesne i nie chciało sie nic wiec odsprzedałem je i zainwestowałem w cos co nie boli az tak bardzo , Normy enana tez nie bije bo dupsko urywa a Cidoteston lub nasza prolka nie ja zawsze sie pytam czy boli po inj czy nie i mam problem z głowy a zwazywszy ze masz krótkie estry one sa z regóły bardziej bolesne wiec i w wyborem środków trzeba troszke popracowa zeby nie miec takich problemów ,

vold
27-02-09, 13:04
Właśnie o to mi chodzi aby podać propa 1ml w lewe udo a npp 1ml w prawe aby stwierdzić co jest powodem.

snoker
27-02-09, 13:20
Ok sprobojemy...

Renifer
28-02-09, 14:45
Nie słyszałem jeszcze aby z DB coś bolało ale z tego flor medico to nie mam pojecia.

vold
28-02-09, 15:44
Snoker i jak żyjesz :)

tMQ
28-02-09, 18:12
...ale pod koniec musiał by odstawic aby nie przedłużac okresu półtrawienia...

taki dawki długiego estru nie przeszkodzą w odbloku ;-)

snoker
01-03-09, 09:43
no zyje zyje z kazdym shotem opuchlizna mniejsza i dupsko tez nie nawala tak ze chodzic nie umiem juz jest lepiej choc wychodzi na to ze to wina npp... wpuscilem mniej niz w poprzednich shotach i coraz mniej bolesne sa...

vold
01-03-09, 12:59
Nierozumie, miałes podać w kazdą noge z osobna 1 srodek, jesli biłeś nadal w pośladek o niczym to nie świadczy ponieważ w obolały pośladek nawet jak podasz nie bolesny srodek może boleć.

snoker
01-03-09, 13:13
i tu mam kolejny problem bo w posladek zapodaje teraz sam... a w udo nie ma mi kto strzelic sam jeszce nie probowalem ...

Abram15
01-03-09, 13:28
Moze lepiej sie niekucic i stosowac suple ?

pomeran
01-03-09, 14:20
Wkleję Ci zdjęcie w jakie miejsca kuć może jednak źle sie kujesz

Sosna91
01-03-09, 16:32
Moze lepiej sie niekucic i stosowac suple ?

po co się odzywasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia?

vold
01-03-09, 22:40
pomeran z doświadczenia swojego jeśli chodzi o injekcje w nogi proponuje siąść pod ścianą i wyprostować nogi , jest idealnie , dostęp znakomity rozmasujesz i bijesz.

snoker
02-03-09, 07:30
Jutro posadze w uda i zobaczymy ktory srodek jest trefny wczoraj bylem madrzejszyi posadzilem kolejny raz w dupe najgorszy blad mam guza wielkosci pingponga i boli jak skurwysyn mam nadzieje ze to przez te floro zaczne db i bedzie dobrze :(

pomeran
02-03-09, 10:13
vlod ja robię podobnie tylko siedzę na łóżku z wyprostowaną nogą, a i tak ostatnio zacząłem się tylko w bary kuć

guildwars
02-03-09, 14:30
zeby ci ropien nie wyszedl bo to jest nie ciekawe ,pol posilada tnom ,dreny itd :cry: