Zobacz pełną wersję : Metanabol
Rusty Nail
26-02-09, 06:00
Witam ja tu pierwszy raz chodzi o to że chce zacząć brać metanabol przez okres jakiegoś miesiąca tylko prędzej żadnych dopingów nie brałem i nie wiem czy jeśli bd brał 3 tabletki dziennie przez okres miesiąca to może mi się coś poważniejszego stać. Ważę jakieś 65 kg i mam około 180 cm wzrostu
hehehe. zacznij dobrze jesc. narazie odpusc mete. a jak sie uparles to daj na 25-30mg .
25 mg wystarczy , ale najpierw kreatynka dieta i pojdzie bardzo dobrze , nie zaczynaj od konca :]
25mg do tej wagi to jakies 10mg za duzo raczej - prawda?!
po co aż 25-30 ? 10 góra 15 wystarczy mg
jestem raczej zwolennikiem wiekszych dawek metki. nie wiesz jakie masz stezenie w underze. tak ze wole wrabac wiecej.
nawet nie wiecie jaki gosc ma staz a juz mu doradzacie... jaki masz staz i jakie suple juz brales ? no i czy diete masz dobra ??
chodzi o to ze gosc moze dostal fake towar i 50mg mu nic nie da,
albo sadzi ze jak lyka metketo jesc juz nie ma potrzeby...
no to bedzie taki efekt jak jest,
Rusty Nail
26-02-09, 16:05
Stażu żadnego nie mam diety nie wiem bo jem na co mam ochotę wiek 18 lat i do tej pory nic nie brałem dlatego się was pytam o szczegóły i dzięki za all co już się dowiedziałem :)
Stażu żadnego nie mam diety nie wiem bo jem na co mam ochotę wiek 18 lat i do tej pory nic nie brałem dlatego się was pytam o szczegóły i dzięki za all co już się dowiedziałem :)
oj koles nie masz podstawowych rzeczy aby ci ta metka dobrze zadzialala... narazie sama dieta mozesz duzo zyskac... diete mozesz uzupelnic gainerem lub bialkiem ... aby brac koksy musisz miec potezny staz a nie zaczynasz i juz koksy ... pozniej juz zaden suplement na ciebie nie zadziala... z rok mozesz spokojnie jecha na gainerach i bialkach ktorymi uzupelniasz oczywiscie diete... po roku mozesz siegnac po kreatyne mono i nie rob błedy ze zaczynasz silke i koks bierzesz ...w razie pytan pisz...pzdr
damianox89
26-02-09, 16:37
zalezy jeszcze jaką metke bedziesz brał, bo polską (z jelfy) bierze sie 15-20mg 1tab=5mg
niema polskiej metki już :yawn:
omg nie masz stażu na siłce i za koksy się chcesz chwytać... większej głupoty na tym forum to nie widziałem... ludzie zaskakują mnie swoją wyobraźnią z dnia na dzień...
idź w chuj, wróć jak zmądrzejesz ;]
Rusty Nail
26-02-09, 21:29
żal to mi jest was ja tu grzecznie pytam a wy od razu wyzywacie i nie mam zamiaru roku czekać tylko teraz chcę zacząć i chuj więc się pytam a jak widzę sami debile tutaj siedzą i nie umieją pomóc to trudno nara pacany...
Rusty Nail
26-02-09, 21:36
żal to mi jest was ja tu grzecznie pytam a wy od razu wyzywacie i nie mam zamiaru roku czekać tylko teraz chcę zacząć i chuj więc się pytam a jak widzę że tutaj siedzą i nie umieją pomóc to trudno nara...
Napisałem 2 razy bo nawet nie można z edytować stwierdziłem że nie bd wyzywać bo nie zniżę się do waszego poziomu ;/
grzecznie odpowiadam-pierwsze co kup sobie karnet na silownie, zrob ogolnorozwojówke, ułóz diete- wspomoz sie bialkiem lub gainerem,po pewnym czasie jakas kreatynka czy cos... naprawde tym mozna duzo zdziałac, jezeli z zerowym stazem zaczniesz od metki to co zrobisz za 3-4 lata ? jezeli chcesz zrobic hop na wakacje to nie jest to dobry pomysł,szybko to sie dzieci robi- pozniej dlugo wychowuje. Pozdrawiam i powodzenia clap
Rusty Nail
27-02-09, 06:53
dziękuje :D tylko po pewnym czasie to gdzieś jaki okres z tym się wiąże ?
Z tą siłownią to nie kupie karnetu bo u kolegi bd ćwiczyć i jeśli moglibyście jakąś diete doradzić ?
jest dział dieta.. w podwieszonych sa przykladowe diety dla okreslonych wag.. poszukaj..
nie dziw się, że reagujemy tak jak reagujemy, przychodzisz z zerowym stazem i pojeciem nie masz diety, plan zaiste tez kuleje nie wiesz co z czym i jak i od razu za koks głupota az razi w oczy. masz tam dział dla zielonych chyba od tego powinienes zaczac na tym forum..
oj koles nie masz podstawowych rzeczy aby ci ta metka dobrze zadzialala... narazie sama dieta mozesz duzo zyskac... diete mozesz uzupelnic gainerem lub bialkiem ... aby brac koksy musisz miec potezny staz a nie zaczynasz i juz koksy ... pozniej juz zaden suplement na ciebie nie zadziala... z rok mozesz spokojnie jecha na gainerach i bialkach ktorymi uzupelniasz oczywiscie diete... po roku mozesz siegnac po kreatyne mono i nie rob błedy ze zaczynasz silke i koks bierzesz ...w razie pytan pisz...pzdr
przeciez ci odpowiedzialem ... chyba nie zauwazyles... a diete znajdziesz w dziale dieta...powodzenia...pzdr
Szczegóły masz w dziale dieta.