Zobacz pełną wersję : saa ,suple :]
Od paru dni dreczy mnie jedno pytanie :], czy wasze dziewczyny/żony wiedza ze braliscie/bierzecie saa lub suple :]
suple to nic zlego ... wystarczy wytlumaczyc czarnej masie co i jak i nie beda sie czepiac:lol:
slim shady
25-02-09, 20:31
tak i zadna nie była zachwycona
ciaastek91
25-02-09, 20:47
roznie to bywa, niektore wiedza, ale im to nie przeszkadza, innym przeszkadza, a jeszcze inne tego nie toleruja i trzeba przed nimi ukrywac ;p
osobiscie nie mialem problemow z ukrywaniem sie.
a np znam ziomka ktoremu dziewczyna robi strzaly ;)
tez ost sie dowiedzialem od panny, ze swojemu chlopakowi dupe kuła ;p
co do supli to lipa, trzeba sie kryc, kobieta taka, ze ma zasady uparta no i coz zrobic, a o saa nawet nie mysl jakby sie dowiedziala ;D no ale kryc sie trzeba.
swego czasu nawet moja laska interesowala sie tym co biore, nawet mutant mass`a sprobwala, no ale to tylko jak sie pozniej okazalo wywiad srodowiskowy. Do tego doszly konsultacje z kolezankami i masz babo placek xD
jak to sie mowi `masz łeb i chuj to kombinuj` i sie kombinuje bo silownia to taka druga kobieta (a moze pierwsza?) ;d
no to juz wiem ,ze nie tylko ja mam taki problem ;/.
Moja nie pochwala tego, bo jej zdaniem to jest nie potrzebne, ale jak poprosiłbym i powiedział jak, to by mi sama przyrządziła:)
Moja twierdzi ze bialko i kreatyna - TO NARKOTYKI I SCIERWO Z PUSZEK;DDD I oczywiscie na banie mi od tego siada! Masakre mam:D
dzbanekzwd
26-02-09, 07:18
hehe moja była tak samo mówiła że to narkotyki że ćpun jestem dlatego mnie rzuciła ... ale mam na nią wyj3bane.
to wynika z niewiedzy i tego ze sie nie znaja i wszystko co dziala na miesnie wrzucaja do jednego worka razem z saa:smile:
Kup jej spalacz na lato na lepsza figure i bedzie wszystko OK
mhl , probowałem juz tego sposobu , lecz niestety nie udalo sie przekonac .
dominator875
26-02-09, 17:06
babe 3eba szybko nauczyc co jest co np.podaj mi kreatyna kobieto!
Kup jej spalacz na lato na lepsza figure i bedzie wszystko OK
albo bardziej rozwscieczy xD ze masz obiekcje co do jej wygladu nie ryzykowałbym.
Moja byla tez sie plula o odzywy ze to kurestwo mnie zabije:D musze przyznacz,ze po czesci odzywy to jednak chemia i tez nie ma co przesadzac bo w dzisiejszych czasach to nawet zarcie nie jest zdrowe. Ale nie wiedza lasek jest czasem rozpierdalajaca :]
'ze to kurewstwo mnie zabije'!! Ahahahahaha!!!!! Sog!:dddddddddddddd