Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : narkotyki??

mlody1144
24-02-09, 20:49
heh dzis mnie młodszy kumpel zapytał czy sterydy zaliczają się do narkotyków no i ja uważam ze tak. czy tak jest na prawde??

lg team
24-02-09, 20:58
anabolik / androgen to nie narkotyk,
choc oba moga stac sie swoistym uzaleznieniem dla przyjmujacego,

ht
24-02-09, 21:09
a wlasnie a jak to jest teraz z saa??? cos slyszalem ze maja byc kary za to jak za narkotyki.

lg team
24-02-09, 21:36
jak w USA moze bedzie,
cos tam kombinuja wielcy politycy,

nie wiem czy wiecie, ale sa na swiecie panstwa gdzie handel, a nawet stosowanie saa jest karane smiercia...

andrul
24-02-09, 21:37
posiadanie nie jest karalne ale obrót i sprzedaz tak nie wiem jak sie ma to do Underów jak by nie było sterydy chodzi o te zarejestrowane sa lekami chodz wieksza częsc juz wycofano

lg team
24-02-09, 21:43
za handel ugl bodajze + 1,8 lub 2,0 dodaja jeszcze,

Cielu7
25-02-09, 13:24
no tak ale sa i kraje gdzie wszystko jest dostepne w aptece od reki :P
sa i kraje co za picie alkoholu jest kara smierci

p_narozny
25-02-09, 13:31
Jakie to szczescie, ze zyjemy w tym pieknym kraju;)

lg team
25-02-09, 14:12
jednak pod wieloma wzgledami ten kraj jest pojebany z prostego powodu - bo jestemy w polowie drogi, za plecami mamy pozostawiony system zsrr ktory jeszcze ma bardzo duze wplywy w tym kraju, a przed soba mamy nowy swiat,

jednak miszanie sie tych systemow / ustrojow stwarza wlasnie niekeidy absurdalne sytuacje dla jego obywateli, i tylko w niektorych sytuacjach ten nowy sie przebija i daje promyk nadziei ze bedzie jednak lepiej,

ogolnie jest zle jakbym mial stawiac,

andrul
25-02-09, 15:14
Dokładnie tylko ze dopuki psy stalina beda zyc i piastowac funkcjie publiczne i państwowe bedziemy nadal stac w jak to okresliłes w połowie drogi i nie wazne jak sie nazwa jaka formacji polityczno-społeczna stworzą nic sie nie zmieni bo jak ktos zrobi kroczek do przodu zaraz ktoś powoduje 2 kroki w tył

vold
25-02-09, 15:47
Narkotyk a saa to całkiem co innego , nawet jeśli chodzi o uzależnienie nie ma co porównywać, każdy wie jakie może być uzależnienie od narkotyków a od saa tylko uzależnienie psychiczne.

NIKOLIS 168
25-02-09, 20:58
We Francji za sterydy są cieższe kary niz za narko. Zreszta z tego co słysze to tylko w Polsce jest taka kosa na narkotyki. Np u naszych sasiadów mozna miec niewielka ilosc przy sobie (czechy, niemcy) nie mowie juz o krajach typu Holandia czy Belgia gdzie tam juz nie ma zadnych problemów.

pomeran
25-02-09, 21:10
W Francji nawet kreatyna jest zabroniona

007
25-02-09, 21:59
Miałem taką akcję,przeprawiałem się promem na wyspy i w Dover przetrzepali mi całe auto,rozkręcali podsufitkę itp. Znaleźli w schowku nabitą fifkę , gostek oddał mi ją do ręki i spytał się czy nie wiozę grubszej ilości bo tyle to go nie interesuje :)