Zobacz pełn± wersję : Co i jak ?
Witam
Ostatnio mój kolega chce zakupi¶ jakie¶ saa i uparł się na dece. I tu pojawia się pytanie czy ma jeszcze cos dokupić do niej czy sam± może brać ?Następne pytanie jak ma dawkować ? Sam mu nie doradze bo nie brałem nigdy tego. Jego waga to około 80 kg, wzrost 178cm i starz 2 lata.
Powinien mieć do tego testo.
który to cykl?
jaki cel ?
Z tego co wiem to byłby jego 1 cykl... Jego cel to masa. A co będzie jak nie doda tre¶cia ? Gadał cos o mniejszych skutkach ubocznych...
Nie doda testo to mały mu nie stanie bo zablokuje go na maxa i przyrosty i tak będzie miał mniejsze.
Na pierwszy cykl niech zapomni o decy i zapoda testo najlepiej krótki estr, albo meta tabsy lub injekcja to już bez znaczenia.
dokladnie jak vold. npp, prop, lub meta. jeden srodek.
co do samego Npp to podobnie moze sie załatwic jak po samej dece , ale napewno 1 srodek prop , metka + pozadna micha
HAH !! To sie by załatwił :D Dzięki chłopaki za pomoc. Po sogu dla każego :P
Pozdro !!!
npp jeden z lepszych srodkow na pierwszy cykl dawka 1-6 50 mge2d.
jest to srodek dosyc delikatny i dosyc malo szkodliwy. tak ze na pierwszy raz nadaje sie jak najbardziej.
ale jak kazdy nandrolon mocno blokuje chodz nie wiem jak by sie to miało do 50mg e2d jednak zawsze byłem i bede zdania ze jak solo to testo a jak nandrolon to testo koniecznie
tak krótki estr jak i długi nandrolonu jest ryzykowny w stosowaniu bez testo.
No i przekonałem kumpla żeby nie brał deci :D Tylko pytał jeszcze co może brać... Chodzi mu o spore przyrosty. Z tego co słyszałem to propionate to daje mniejsze efekty więc co radzicie żeby był zadowolony a krzywdy sobie nie zrobił ? W gre nie wchodzi oral.
Na pierwszy cykl niech lepiej weĽmie tak jak wcze¶niej Ci większo¶ć doradzała krótki estr czyli propionan, mniej go zaleje i będzie miał nieco mniejsze spadki