PDA

Zobacz pełną wersję : jakie odzywki najlepeij kupic?

grochu
18-11-06, 00:15
chcialem sie doradzic jakie odzywki najlepeij kupic zeby byly dobre efekty chpodzi mi o przybranie na masie (przypakowanie)

Kakashi
18-11-06, 00:17
przeciez w poprzednim poscie napisałes ze juz kupiłes sobie odzywki:| znowu chcesz cos kupowac?:| nie rozumie Cie:P

grochu
18-11-06, 00:20
NIE CHE POPROSYU ZMIENIC TEN ANABOLIC BCAA NA COS INNEGO I CZEKAM NA PROPZYCJE

Kakashi
18-11-06, 00:45
to sie nie otwiera nowego tematu tylko dalej w jednym pisze bo sie potem bałagan na forum robi!! napisz mi czy juz cos brałeś a jak tak to co no i jaki masz staz??

grochu
18-11-06, 00:51
pomylilo m ise z tym otwarciem nowego tematu. to znaczy mialem teraz przerwe z 4 miesiace a wczesniej cwiczylem 6 miesiecy bralem juz raz kreatyne ale to bylo z 6 miesiecy temu i teraz cwicze dopiero miesiac

Kakashi
18-11-06, 00:58
ok...
kreatyna monohydrat z olimpu mega caps 300 kapsułek ok 55zł
Nitrobolon z trec'a 300 kapsułek ok 135zł
i do tego sobie mozesz jakis gainer wziac...

grochu
18-11-06, 01:07
a co powiesz na taki zestaw kreatyna treca, mas xxl,nitrobolon?iczy do tego moglbym jeszcze dozlozyc anabolic bcaa czy to juz sobie odposcic

Kakashi
18-11-06, 01:09
odpusc to sobie...wogle sie za to nie bierz...znam kilka osób co to brało i nic im z tego nie przyszło:P no jeszcze zapomniałem zapytac o najwazniejsze ale rozumie ze to ma byc cykl masowy?:>

grochu
18-11-06, 01:12
czyli to jest dobry zestaw oprocz anabolicu bcaa tak??? tak to ma byc na mase

Kakashi
18-11-06, 01:22
czyli kreta nitrobolon i mass xxl :D powinno wystarczyc:D

grochu
18-11-06, 01:24
dzieki za pomoc

[ Dodano: 18-11-2006, 01:33 ]
jeszcze mam jedno pytanie bo przedchwila wyczytalem gdzies w internecie ze nitrobolon to nie innego jak jablczan kreatyny czy to prawda??

Kakashi
18-11-06, 01:38
nitrobolon i kreatyna to zupełnie co innego:P gdzies Ty to wyczytał? to musiał jakis matoł pisac:D

grochu
18-11-06, 01:47
no calkiem mozliwe to nie jest pewne zrodlo(gdzies jakąs opinie wyczytalem) ale sprawdzalem sklad i tam jakies jablczany byly ale ja to sie nie znam

Kakashi
18-11-06, 01:49
nie no recze głowa ze jabłczan i nitrobolon to zupełnie co innego:D

jonasz7
18-11-06, 10:30
Na MASE najlepsze będzie jakieś białko najlepiej WPC tak żeby miało z 80%
w drugim rzędzie może być jakiś gainer ale żeby go było min 3kg. TYLKO NIE MAGNUM GAINER 737 NIE POLECAM :idea:

a do tego możesz sobiE dożucić testosterol MEGABOLA i jakąś kreatynke na siłe a jak masz jeszcze kase to dibencozibe treca albo megabola (niestety nie wiem który jest lepszy sam kupiłem teraz treca) I jak masz problemy z chęcią do treningów możesz dożucić biosterol megabola &#379EBY CI SIĘ DOBRZE ĆWICZYŁO !!!

Kakashi
18-11-06, 12:03
a do tego możesz sobiE dożucić testosterol
nie bierz tego pod rzadnym pozorom!! jak bedziesz chciałjeszcze cos dorzucic to daj jakis transporter dla kreatyny...

jonasz7
18-11-06, 12:51
A można wiedzieć dla czego. Ja jadłem i wspomaga wzrost masy LEGALNiE bo to rzaden steryd(no chyba że się myle)
A co do transportera to masz racje najlepsza bedzie dextroza ta z Olimpa dextrojuice 1,5kg. (cyba tak się nazywa)

PS:TESTOSTEROL JEST DLA DOROSŁYCH (MIN.19LAT)

Kakashi
18-11-06, 15:16
własnie o to chodzi ze to jest steryd tylko legalny...juz samo przez sie wiadomo ze to jest dla naiwynych...jeszcze nikt kto to brał tego nie chwalił...
jonasz7, jestes pierszy:D

jonasz7
18-11-06, 15:58
Wiesz nie ja pierwszy, jak byś trochę się porozglądał po sklepach internetowych i poczytał recenzje innych ludzi to może BYŚ ZMIENIŁ ZDANIE.
A tak na marginesie to jest sporo LEGALNYCH PRODUKTĂ?W które w sfoim składzie zawierają STEROLE ROŚLINNE :!: które mogą konkurować z niedozwolonymi sterydami np:
- BioTech USA Sterol Complex
-UNIVERSAL Natural Sterol Complex
-HI-TEC Creatine XXS Professiona
TO TYLKO PARE JAKIE ZNALAZŁEM NA POCZEKANIU ALE JEST ICH WIĘCEJ
nie wydaje mi się aby to były DOZWOLONE STERYDY jak je nazwałeś :idea:

Kakashi
18-11-06, 16:16
no własnie a testosterol to dozwolony steryd!!!!!
rozumiesz? w tym jest chaczyk...a te recenzje to poczytasz na alegro bo chca to komus wcisnac!!
ogladałes pudzian czyli koks po polsku? tam Karlsen dziekował kulturysta z polski ze kupuja od niego testosterol i ine rózne niedziałajace gó*na dzieki czemu zbiera na cos tam...:>

jonasz7
18-11-06, 16:27
Tych recenzji nie czytałem na Allegro :???: bo tam to bałbym się kupować i raczej kit wciskają :!: . Recenzje o których pisałem są na sklepach internetowych z odżywkami i suplemebtami dla sportowców.
A słyszałeś o takim produkcie jak DIBENCOZIBE TRECA jak tak to można jeść tego dziesięć dziennie i masz mete?przynajmniej tak mówią!

Kakashi
18-11-06, 23:52
no w takch sklepach tez recenzji bym sie nie słuchał bo sa one po to by zachecic do kupna:D najpewniejsze jest to co mowia inni ktorzy nie chca Ci tego sprzedac:P
DIBENCOZIBE TRECA nie słyszałem o tym...zjesz 10 i masz mete...? ciekawe:D

jonasz7
19-11-06, 09:02
Nadal się upieram że testosterol to nie żadne tam LEGALNE STERYDY bo jakoś potym nie miałem olśniewających efektów. W miesiąc (razem z dietą) przybrałem na wadze ok. 2 kg a na łapce przybyło mi jakieś 0,5cm.więc nie są to efekty olśniewające jak na STERYD jak ty go nazwałeś. Wydaje mi się że nie masz racji, ale uzasadnij dla czego według ciebie to jest steryd?!

Kakashi
19-11-06, 11:22
jonasz7, ja sie podaje...cały czas mowie ze to nie działa a ty mi wyskakujesz ze nie miałes olsniewajacych efektów...
a to ze nie było efektów to wcale nie znaczy ze to nie był steryd...prosze niech mu ktos wreszcie to wytłumaczy bo trace przy nim cierpliwosc...:P

jonasz7
19-11-06, 18:50
Szczerze? ja wiem swoje a ty swoje! ciekaw jestem kto ci to powiedział że to steryd?

Kakashi
19-11-06, 22:28
czytałes opakowanie?:> najwyraźniej nie:D no ale cóz:P
nie ma sensu sie wiecej sprzeczac...fakt jest faktem ze to nie działa:D

jonasz7
20-11-06, 16:08
Właśnie siedze i czytam (już któryś tam raz) I NIC TAM NIE WIDZE a czego mam tam szukać ??
To nie sprzeczka :idea: poprostu chce ci wytłumaczyć że NIE &#379ARŁEM sterydów bo to mi ubliża :neutral:
NIE CHODZI MI O TO &#379E NIE DZIAŁA :!: (bo nawe nawet) TYLKO O TO &#379E NIE JEST TO &#379ADEN LEGALNY STERYD :idea:
I będę się pzry tym upierał aż mi przyznasz racje albo mnie przekonasz do SWOICH RACJI

pzdr!!!

Kakashi
20-11-06, 17:28
a ja sie bede upierał przy swoin dopuki ty mi nie przyznasz racji!!
pozdro:P

jonasz7
20-11-06, 22:02
Ja tak szybko nie przyznam ci racji bo uważam że się mylisz co do tego suplementu. No trudno, widze że się nie dogadamy :sad: . Ani nie uda mi się przekonać ciebie co do swoich racji :mrgreen: . Ale prubowałem (ZA TO MIŁO SIĘ PISAŁO) . Trzymaj się ciepło :mrgreen:

POZDRO

Kakashi
21-11-06, 20:42
moze ktos sie wypowie w tym temacie i rozstrzygnie nasz spór:P tak by było o wele szybciej:D:D:D