Zobacz pełną wersję : oplaca sie? gainer hi-tec whey mass gain
mam na oku tą promocje i mam pytanie czy sie oplaca jeszczen ie jadlem z tej firmy gainerow ale po skladzie(wiecej bialka) wydaje sie lepszy od gain bolic z olimpu
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=553554856&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
Osobiscie produkty Hi Teca kładę na tej samej półe co MegaBola. Może naet niżej. Szkoda pieniędzy. Ale to tylko moje zdanie.
Ps. nie patrz na składy, bo oni nie raz byli przyłapani, że zanizają proprcje białka, np. w anabolic protein powinno byc 90-91% białka, a po badaniach wyszło, że było niecałe 30...
a znajde cos za ta cene minimum 4kg?
Dorzuć trochę grosza i kup Monster Mass'a, ja byłem zadowolony.
wlasnie z tym problem ze niema tego grosza ;] staram sie cos znalezc do 95zl
To może wrzuc te niecale 100zl w zarcie, ew. witaminy z apteki i lepiej na tym wyjdziesz.
o zarcie to nie musze sie przejmowac bo jestem jeszczen a garnuszku mamusi :P wiec jest poddostatkiem tylko ze nie mam jak np w szkole zjesc pelnowartosciowego posilku i dlatego zastepuje wtedy kieydy mi brakuje gainerem
Też mieszkam z matulą, nie pracuje ale jakoś zarcie i inne takie kupuje sobie sam. To tak poza tematem bo nie o to tutaj chodziło.
Do szkoły mozesz spokojnie wziasc twarog zmieszany z otrebami, albo piers z warzywami w pojemniku, nie widze tu zadnego problemu. Sam tak czesto robie, a koledzy z klasy zamaist sie smiac czy cos to sie w kolejce ustawiaja po kawalek kurczaka.
no tak tylko ze ja zabardzo nie mam czasu zeby siedziec w kuchni bo mam dosyc zapchany grafik rano do 15 mam szkole potem troche nauki do 17 potem silownia do 19 jeszcze mam jazdy z prawka i tyle mam z dnia :| miedzy tym eszcze cos tam szamam obiad gainer itp mam minimum 5 posilkow dziennie 2 to gainerki +jedzonko
Ale ja Cie doskonale rozumiem bo mam podobnie, wstaje przed 6 rano, w domu jestem zazwyczai kolo 17, do tego sporo musze dojezdzac co bardzo męczy... pogadaj z matulą a jak nie, to mowie Ci kup tego biogenixa lub Gainbolica, mowia, ze dobry sam nie wiem bo nie brałem. Za duzo ma wegli na 100g.
no jem wlasnie jeszcze gain bolic ale cena skoczyla na allegro szlo ladnie wyrwac za 85zl a teraz powyzej 100zl :(