Zobacz pełną wersję : ile storma ?
ile storma potrzebuje na dobry cykl ? i ile kreatyny ? mono czy jablczan bylby lepszy do polaczenia ze stormem ?
nie wiem moze sie nei znam ale mysle ze storm ma juz wystarczajaca kreatyn w sobie zebys jeszcze dodal sobie kreatyne moze lepiej cos na pobudzenie no-xplode np :)
Najlepsze połaczenie Shock Therapy + storm , a jak chcesz dodac inna kreatyne to monohydrat... :p
ok ale ile tego storma ? xD
Potrzebujesz Universal Storm 843g
ok dzieki ... to dodac ta krete czy cos innego ? chodzi mi o rozwiazanie ekonomiczne bo ciezko bedzie kupic storma+shocka ;/
a tego shocka czy no-xplode ile jesli tylko to sie bierze przed treningiem ?
mi duza pucha xploda starczyla na poltora miesiaca ma 1230g masz w niej 60 porcji no i dawkowanie zalezy od czlowieka na poczatku bralem jedna porcje przed treningiem teraz biore 2 i jest bardzo dobrze 3 to juz chyba duze byki musza:D:D bo kopie niemilosiernie
a i jeszcze jedno jestes pewien ze chcesz brac tego storma osobiscie go nie bralem ale na silowni bralo kilka typow i narzekalo
czemu narzekalo ? a co innego bys polecil ?
ogolnie ze nie przybylo im nic albo bardzo malo moze bym ci polecil jak bym wiedzial czy brales cos wczesniej i ile trenujesz
niewula nie kozacz z tym stormem :) 15 lat mało jeszcze wiesz :)
trenuje 2 lata 3 cykle mialem na mono i mono-jablko
ja tez obecnie biore storma 3 tydzien i powiem wam ze troche lipa;/(-jak narazie... chociaz watpie zeby pozniej bylo cos lepiej)
to nie wiem jak wy ćwiczycie ja puchnę w oczach od storma :)
lovelas tylko przeczytaj jeszcze raz mojego posta poprzedniego ja nie mowie ze nic mi po nim nie przybylo bo go NIEbralem tylko ze tak slyszalem na silowni a pozatym na KAZDEGO dziala co innego:)
na kazdego dziala inaczej ;/
DonMajster
28-02-09, 11:23
Jak najefektywniej wykozysta sie Storma brac po treningu bezposrednio czy dopiero 30 minut po treningu tak jak pisze na opakowaniu?
Chcesz rady 9 chłopaków z awf'u w Gdańsku? Nie kupuj a jak kupiels sprzedaj... syf nie miłosierny ten storm. ogolnie universal jest dobra firma: dobre bialka torrent itd. ale storm to lipa. Przyjechal kiedys na awf taki chlopak ze sklepu i powiedzial ze ma storma w promocji sprzedal go 9 chlopakom i KAZDY jeden narzekal. koledze po 1,5 miesiacu przbylo 2kg w wyciskaniu na klatke z 90 na 92. odradzam!
DonMajster
28-02-09, 18:18
a)moze wcisnal przetrminowany lub przesypany szit b)też studiuje na awf:P narazie na storma nie narzekam c)troche dziwnymi cięzarami musza tam ćwiczyc po 1kg na strone?!szczerze to nie widzalem jeszcze obciazenia jedno kilogramowego na gryf sztangi( skoro z 90 na 92 kg bierze na klate:) )Więc ponowie pytanie jezeli ktos wie jak najefektywniej brac storma niech napisze 30 minut po trenignu czy bezposrednio po zakonczeniu.
10 - 15 minut po treningu bierz jedną miarkę
P.S A co do tych 9 chłopaków z awf-u to aż się oplułem ze śmiechu :) i co z tego, że studiują ten awf ? 2 kg po 1.5 miecha mu przybyło na sile :) -> świadczy to o tym, że chyba są troszkę mało sprytni... ja i pewnie duża część osób bez brania żadnych supli taki progres miałaby z palcem w dupie jeśli chodzi o takie małe ciężary (90kg) na klatę :P
Poza tym dochodzą do tego pewne czynniki czy pili dużo wody, jakie mieli treningi, jaka dieta i co do tego jeszcze brali, czy pili alkohol podczas cyklu itp. itd. ale 2 kg na sile to po prostu brak słów ale o tych kolesiach z awf-u
moze na treningu zamiast wody to se wodeczka pili hehe
a co do tego storma to oprocz ze na silowni chlopaki narzekali to ostatnio nawet bylem w sklepie i sie zapytalem o tego storma to bujal tylko glowa i nie wiedzial co powiedziec to powiedzial ze osobiscie mi moze odsprzedac pol puchy duzo taniej hahah chyba to oczyms swiadczy
to ze studiuja na awfie ( zreszta jak i ja) to tylko ma swiadczyc o tym ze maja dostep naprawde do pozadnych silowni czy miernikow sily itd. wiesz nie obraz sie ale tam nie sprawdzaja sily na sztandze i na obciazeniach:) bede z nimi w pon sie widzial to powiem Ci jak te maszyny sie specjalistycznie nazywaja(wyciag i na lince od tego wyciagu zamontowana taka mala puszeczka ktora dalej byla podlaczona z monitorem tak miejwiecej to wygladalo po badaniach wycchodzilo cos typu paragon:P) . Wkazdym badz razie przed cyklem zrobili sobie pomiary totalnie wszystkiego od tricepsow po nogi. A ten przyklad z 2 kg to (i tu umiejetnosc czytania ze zrozumieniem) JEDNEMU koledze przybylo... przy czym na jakiejs zwyklej krecie nawet nie wiem jakiej firmy przybylo z 82,5 na 90. wiec prosze ich nie generalizowac:) Storm przynajmniej po opakowaniu wygladal jakby nie bylo w nim nic majstrowane. zreszta ja tylko wyrazam opinie. ok gdyby jeden czy nawet 3 nazekalo ale nie wszyscy. a byli naprawde w naprawde roznej formie zaawansowania. od 80kg na klate po160 i od 100 w martwym po 200. to forum zostalo chyba zalozone po to zeby dzielic sie wiedza... nieprawdaz? mimo wszystko odradzam!
jak możesz komuś coś odradzać jak sam nie próbowałeś :) oceniaj po sobie nie po innych...
heh widze ze nie dasz za wygrana:) wiec wygrales... polecam Olimp krete Monohydrate Mega Caps 1250mg a jak jabłczan to treca... storm PODOBNO nie działa tak fajnie:) ale nie wiem sam nie probowalem...[/URL][URL="http://www.ceneo.pl/333598"]
(http://www.ceneo.pl/333598)
DonMajster
01-03-09, 13:16
zgadzam sie z lovelasem69, nie próbowałes to nie oceniaj a na "podbno" to można osiagnąc rzeczy które sie fizjologom nie sniły:Dhehe pozdro dla ludzi dobrej woli peace:)
niechce prowadzic mi sie juz tej polemiki... ale niestety nie moge tak tego zostawic bo no rzeczywiscie nie bralem ale bylem z tymi ludzmi mieszkalem z tymi ludzmi trenowalismy razem i widzielismy sie codziennie takze nie bylo to takie "PODOBNO" bo znajomego znajomego kolega bral ... zreszta czekam na prawdziwy komentarz osoby ktora zalozyla ten temat za miesiac kiedy juz to wezmie. i naprawde nie uparlem sie z tym stormem :) ja tylko wiem ile my wszyscy kasy wywalamy na sprzet karnety DIETY (!!!) suplementacjie a tym bardziej gdy sami juz zarabiamy a nie czerpiemy z funduszy rodzicow, dlatego kazda 100 sie liczy... :) milej niedzielii dla wszystkich zycze:)
DonMajster
01-03-09, 14:34
spox:) rozumiem, zmartwiles mnie troche z tym storem(kupilem go poniewaz wiekszosc zachwala ten produkt stawaijac go znacznie wyzej od kreatyny) aczkolwiek wypowiem sie jak sam skoncze cykl z ta odzywka nie zmienia to faktu ze pokladam w niej dość duze nadzieje:)co do kasy na karnety,suplementacje to doskonale cie rozuemiem pozdrawiam:)
Ja jade na stormie drugi tydzien i jest według mnie rewelacyjny, sila + masa (w ciagu 2tygodni 3kg a to dopiero poczatek :D) Nie nawadania, fajnie utwardza xD
mi troche siły przybyło po tym stormie ... masy nic ... ale wiadomomo ze na kazdego to inaczej działa
Oczywiście bardzo ważna jest dieta i odpoczynek, aby mięśnie mogły się dobrze zregenerować. Nie ukrywam, że wspomagam się również ganerami i aminokwasami, ale jest jak mówisz - każdy jest inny i każdy sam z doświadczenia musi ułożyć sobie i trening i dietę, bo nikt za Ciebie nie pozna Twojego organizmu
NIKOLIS 168
15-03-09, 19:36
Wg mnie Storm bardzo dobry stack :)
Dobry skład, solidna firma ...
fallenursus
15-03-09, 23:51
Wg mnie Storm bardzo dobry stack :)
Dobry skład, solidna firma ...
popieram w 100% shock/stomr kombo jak jedziesz na kreatynei nie do pobicia cenowo i efektowne.
Chcesz rady 9 chłopaków z awf'u w Gdańsku? Nie kupuj a jak kupiels sprzedaj... syf nie miłosierny ten storm. ogolnie universal jest dobra firma: dobre bialka torrent itd. ale storm to lipa. Przyjechal kiedys na awf taki chlopak ze sklepu i powiedzial ze ma storma w promocji sprzedal go 9 chlopakom i KAZDY jeden narzekal. koledze po 1,5 miesiacu przbylo 2kg w wyciskaniu na klatke z 90 na 92. odradzam!
lol@lalusie z awf'u
w ciagu miesiaca bym to osiagnal na czysto
mi duza pucha xploda starczyla na poltora miesiaca ma 1230g masz w niej 60 porcji no i dawkowanie zalezy od czlowieka na poczatku bralem jedna porcje przed treningiem teraz biore 2 i jest bardzo dobrze 3 to juz chyba duze byki musza:D:D bo kopie niemilosiernie
a i jeszcze jedno jestes pewien ze chcesz brac tego storma osobiscie go nie bralem ale na silowni bralo kilka typow i narzekalo
lol@polecanie baaaaaaaardzo drogiego cukru
op,kup se mono obadaj czy wogole cie kreatyna ruszy najpierw, zamim wydasz kase na jakoms dyzajner krede. naladuj sie mono prez tydzien po 20g dziennie, potem tylko juz bierz po 5g przed i 5g TYLKO I WYLACZNIE JAK MASZ DZIEN NA SILOWNI najlepiej mieszajac z jakims cieplym trunkiem.branie kredy jest zupelnie niepotrzebne jak nie spalasz tej co masz w miesniu(silownia!!). Kreatyna moze na ciebie np. wogole nie zadzialac..
a te wszystkie barany niech sobie poczytaja najpierw duzo zanim beda cokolwiek komus doradzac.
heh kazdy mowi o tym co tu przeszedl co bral co dzialalo itd. i kazdy stara sie w sumie robic to w jakis w miare inteligentny sposob. sa jednak i takie osobniki jak ty, dla ktorych glownym celem jest pokazanie jaki jestes twardy w pysku obrazenie innych a dopiero pozniej doradzenie komus. nazywajac wszystkich "lalusiami z awf'u" generalizujac jeden wynik i przypisujac go wszystkim innym, pokazujesz ze czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja mocna strona... moze wogole czytanie nie jest twoja mocno strona? przerost formy nad trescia...