Zobacz pełną wersję : Który enanth najlepszy??
tak jak w ^ temacie który enanthe jest najlepszy opd wzgledem działania?
Każdy jeden jak nie będzie oszukany, masz kase ładuj polski prolongatum, undery na podobnym poziomie, trzymaj sie z daleka stężeń pow. 300mg na 1ml.
prolo, no i w sumie kazda firme co ma 250mg/ml z aptecznych firm,
under z jelfy jest git??
prolo powyzej 300 jest syfem? moge spytać dlaczego?
under z jelfy jest git??
Jelfa to nie under tylko apteczniak, Voldemort już Ci napisał że prolongatum jest najlepszy
Prolongatum jest z właśnie z Jelfy
sory pojebało mi sie ale jelfa jest bardzo tania. i 200e5d? jej trzeba by było kupić 20 -30ml? a z czym łaczyc na sucha mase? z winkiem w tabsach 20mg e2d?
Tak tylko Prolongatum ma stężenie 100mg/ml więcej musisz zakupić strzałów
ja bym celował w Jelfe a jezeli juz nie to Cidoteston lub Norma tylko Norma troszke noge urywa i pojawiły sie wyjebki ale łatwo rozróznic wyjebka ma wąska szyjke , jest jeszcze iran ale duzo ludzi juz nażeka wiec albo Jelfa albo Cidoteston osobiscie bym celował e Jelfa patriota jestem :)
Znajdzie dobrego undera i też będzie ok.
lachu ja nie mówie że prolo - może inaczej powiem Enant powyżej 300mg jest syfem, tylko poprostu stwierdzam fakty jest jest nie realny i jedynie takie stężenie można uzyskać przez mix nie tylko testo i w sumie będzie wysokie stężenie ale nie będzie to czysty enant.
spoko voldzie czyli jezeli juz coś to brac enana z jelfy 30ml? i winka w tabsach 100szt?
rozpisze to ktos uprzejmie? hah!
jakie osłony do tego?
sorry
waga 100kg
staz 40miesiecy
ost cykl 10szt omki i 100 metki wczesniej 100 metki
cel sucha masa.
winko la pharma 10mg/1tab jesst git?
1-10 enanth 200mg e3d
8-13 wins 30mg ed
a jak bym enantha bic co 5dni a wino co 2 jadł?
lepiej bic enena co 3d jak Ig napisał co do brania wina oral e2d nie ma sensu bo za krótki ma okres działania i wyjdzie ci jeden dzień on jeden off , chyba ze injekcyjne wtedy e2d ma sens
Nie ma różnicy z enantem czy będzie co 5 czy co 3 dni.
200mg co 5 dni to moze byc nie co malo jak na goscia z ta waga...
Może brać co 5 dni ale by musiał dawkę zwiększyć
bede jaj by co w przyszłosci bił co 5 dni po 200mg i winko co dziennie ale po max 2 tabsy.