Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Stanozolol Genesis

kubuch
24-02-09, 05:32
prosze o wypowiedzi co do tego srodka:)

pozdrawiam

andrul
24-02-09, 08:18
jedne z najlepszych win jakie brałem porównywalne z ZAMBON/DESMA oczywiscie jezeli pochodzi z Tajlandii, a nie zza wschodniej granicy, GENESIS MEDS to nie tak całkiem under jest bardzo wysokiej jakosci i podobno firma w tajlandii jest zarejestrowana ja rok temu kupiłem w bangkoku w aptece ale tam wszystko mozna kupic, na pattay nie było zreszta tam prucz burdeli nie ma prawie nic ale polecam jesli orginał napewno jest gwarantowane stezenie

vold
24-02-09, 09:48
Nie porównuj żadnego undera do aptecznych produktów, jest to under jak każdy inny i bedzie działał tak samo jak wszystkie inne które nie są oczywiście oszukane jeśli będzie w nim 50mg to i bedzie działał jak zambon ALE gorzej z czystością i wykonaniem.

Czy taka firma czy inna nie ma znaczenia, chodzi tutaj tylko o uczciwość a nie produkcja niższym kosztem przez co zaniżane są stężenia.

lg team
24-02-09, 13:24
kolejna szopka heheheh

srodek albo jest ugl albo apteka, nie ma czegos takiego jak kurwa "to nie tak całkiem under" - co to wogole znaczy? ehehehe

poza tym ziomus wiedz, ze zarejestrowac firme farmaceutyczna, apteke, w tajlandii (i inyych tego typu krajach) to moze doslownie kazdy nie majacy nawet wyksztlacenia medycznego, farmaceutycznego,

wiec to ze firma istnieje w tajlandii, ma swoja stronke czy huj wie co jeszcze to jeszcze nic nie znaczy...

co wiecej - dokladnie nie wiadomo skad genesis wychodzi - bo sa co najmniej 2-3 miejsca w ktore sie celuje, a nie sadze zebys ty akurat wiedzial gdzie to jest napewno...

andrul
24-02-09, 14:06
ja w tamtym roku kupowałem wino to a tajlandii było 100mg/ml i klepało elegancko skoro ta firma jest zarejestrowana nie wazne gdzie czyli nie jest underground proste nie wiem jak Genesis w Polskim wykonaniu ale ten tajski był lux co dziwniejsze pytałem o British dispensary tak w Polsce popularne orale np winko, ta firma jest ale z saa nie ma nic wspólnego , ja osobiscie nie gustuje w Ug ale gdybym miał pewnisci ze wino co jest we Polsc pochodzi z tego zródła co te w Tajlandii nie wachał bym sie z zakupem wychodzi taniej niz ZAMBON/DESMA a klepie super ale jedno jest pewne nikt nie ma pewnosci czy te winko Genesis nie jest robione za wschodnia granica

lg team
24-02-09, 14:35
albo glupi jestes i nie dociera co napisalem, albo nie chcesz zeby dotarlo,
pisze czytelnie - wtego typu krajach zarejestrowac firme produkujaca leki, srodki ochrony roslin czy zywnosc to nic trudnego i moze to zrobic doslownie kazdy, to nie jest UE czy USA gdzie istnieja scisle okreslone restrykcje i malo tego PRAWO FARMACEUTYCZNE!

moze pamietacie afere sprzed kilku lat z lekiem w europie (dokladnie z syropem na kaszel) ktory zostal wyprodukowany na bazie skladnika wyprodukowanego w chinach przez firme oczywiscie zarejestrowana i oczywiscie legalna i dostarczony do firmy produkujacej w europie, ale chinska firma zamiast substancji dla ludzi (oczywiscie drozszej) dala odpowiednik dla roslin (duzo tanszy) i oczywiscie dla ludzi trujacy, przez co leki podawane ludziom w europie zwyczajnie przyczynialy sie do trucia ludzi...

dotarto do siedziby tej firmy - firma miescila sie w jednym z lokalnych szalasow, a w polu byly setki beczek z chemikaliami, firma byla legalna, zarejestrowana, miala swoja strone w sieci - gdzie m.in widznial piekny biurowiec tej firmy...

czego to dowodzi?

ze piszesz glupoty i jestes glupi (bez urazy oczywiscie) skoro wierzysz ze skoro firma w azji, afryce, indiach jest zarejestrowana to jest LEGIT - niestety nie jest tak slodko,

andrul
24-02-09, 17:13
No ok byc moze nie jest to poziom naszej Jelfy , czy Organona czy tez czegos innego ale Genesis nie jest pierwszym lepszym piwniczniakiem jak wiekszosc a nawet 100% Polskich Ug jak pamietasz NORMA na poczatku tez była Ug z czasem wyrosła na Legit, Genesis jest dobrym srodkiem o ile jest tam robiony gdzie powinien i z opinje moich znajomych co poprzywozili sobie nie tylko winko wiem ze np zaden ból po injekcji nie wystepuje np po propie , srodki działaja bdb , co do aptek tajskich to prócz Genesis mozesz dostac tylko orale z La Pharmy, innych firm z ze tak powiem UG nie widziałem a zwiedziłem sporo aptek, skoro tak łatwo wbic sie do apteki ze srodkami ug to czemu nie było tam tych firm które mozna było kupic u dili a wiem ze tajscu dile ug maja do zaoferowania sporo firm ale do aptek tylko Genesis i la pharme dopuszczono byłem w tajlandii 3 tyg i głównie podupczyc i po saa poleciałem wiec troszke zgłebiłem temat polecam wycieczke jest całkiem fajnie i taniocha najlepiej zima bo wtedy nie ma pory monsunowej

ht
24-02-09, 17:45
z tego co mnie sluchy doszly lataja dwa genesisy. jeden zanizony 50mg:lol:a drugi dobry.

vold
24-02-09, 19:01
Niepowiem bo ja w cyklach używam sporo underów i nie nażekam, nawet kilka razy z kolei z tych samych firm, ale jaeśli firma wali za duże stężenia to odrazu widać że to bubel i każdy kto jest kumaty wie jakie może być max stężenie.

Czy to dobra firma nie moge stwierdzić bo nie stosowałem.

kubuch
24-02-09, 23:19
mam taki towar ale nie długo konczy sie waznosc do kwietnia czy branie po terminie moze zaszkodzić??

andrul
25-02-09, 08:01
nic sie nie stanie mozesz bic spokojnie jaka była data produkcji??

kubuch
25-02-09, 09:10
may 2006

lg team
25-02-09, 11:41
to ktos ci pchnal towar po huju fest...

do kosza z tym,
3 lata na under to lata swietlne,
3-6 miesiecy dla apteki to ujda, ale przy underze to juz lipa,

andrul
25-02-09, 12:06
piszemy tak a nie wiemy czy to oral czy injekscja jak inj to zgadzam sie z Ig troche długi ten termin ja na swoim injekcyjnym Genesis miałem chyba 18miesiecy przydatnosci a u ciebie 3 latka sporo chyba ze to tabsu to chyba nic nie powinno sie stac zreszta ja z Ug mam mało do czynienia

vold
25-02-09, 15:00
Nie chce mi się pisać bo już głowa boli, under po dacie może się nie zmienić nawet przez rok ale i rok wcześniej może nadawać się do kasza - każdy kumaty wie o co chodzi.

kubuch
25-02-09, 15:47
no to dupa zobaczymy mam dostać nowy zobacze jaka data bedzie produkcji a jaka ex

Renifer
28-02-09, 14:51
Data ważności na apteczniaku zmienia się z dnia na dzien przy produkcji a under nawali naklejek z jedną datą ważności i klei to cały rok, tak że data a data to dwie inne sprawy.