Zobacz pełną wersję : Stanozolol Genesis
prosze o wypowiedzi co do tego srodka:)
pozdrawiam
jedne z najlepszych win jakie brałem porównywalne z ZAMBON/DESMA oczywiscie jezeli pochodzi z Tajlandii, a nie zza wschodniej granicy, GENESIS MEDS to nie tak całkiem under jest bardzo wysokiej jakosci i podobno firma w tajlandii jest zarejestrowana ja rok temu kupiłem w bangkoku w aptece ale tam wszystko mozna kupic, na pattay nie było zreszta tam prucz burdeli nie ma prawie nic ale polecam jesli orginał napewno jest gwarantowane stezenie
Nie porównuj żadnego undera do aptecznych produktów, jest to under jak każdy inny i bedzie działał tak samo jak wszystkie inne które nie są oczywiście oszukane jeśli będzie w nim 50mg to i bedzie działał jak zambon ALE gorzej z czystością i wykonaniem.
Czy taka firma czy inna nie ma znaczenia, chodzi tutaj tylko o uczciwość a nie produkcja niższym kosztem przez co zaniżane są stężenia.
kolejna szopka heheheh
srodek albo jest ugl albo apteka, nie ma czegos takiego jak kurwa "to nie tak całkiem under" - co to wogole znaczy? ehehehe
poza tym ziomus wiedz, ze zarejestrowac firme farmaceutyczna, apteke, w tajlandii (i inyych tego typu krajach) to moze doslownie kazdy nie majacy nawet wyksztlacenia medycznego, farmaceutycznego,
wiec to ze firma istnieje w tajlandii, ma swoja stronke czy huj wie co jeszcze to jeszcze nic nie znaczy...
co wiecej - dokladnie nie wiadomo skad genesis wychodzi - bo sa co najmniej 2-3 miejsca w ktore sie celuje, a nie sadze zebys ty akurat wiedzial gdzie to jest napewno...
ja w tamtym roku kupowałem wino to a tajlandii było 100mg/ml i klepało elegancko skoro ta firma jest zarejestrowana nie wazne gdzie czyli nie jest underground proste nie wiem jak Genesis w Polskim wykonaniu ale ten tajski był lux co dziwniejsze pytałem o British dispensary tak w Polsce popularne orale np winko, ta firma jest ale z saa nie ma nic wspólnego , ja osobiscie nie gustuje w Ug ale gdybym miał pewnisci ze wino co jest we Polsc pochodzi z tego zródła co te w Tajlandii nie wachał bym sie z zakupem wychodzi taniej niz ZAMBON/DESMA a klepie super ale jedno jest pewne nikt nie ma pewnosci czy te winko Genesis nie jest robione za wschodnia granica
albo glupi jestes i nie dociera co napisalem, albo nie chcesz zeby dotarlo,
pisze czytelnie - wtego typu krajach zarejestrowac firme produkujaca leki, srodki ochrony roslin czy zywnosc to nic trudnego i moze to zrobic doslownie kazdy, to nie jest UE czy USA gdzie istnieja scisle okreslone restrykcje i malo tego PRAWO FARMACEUTYCZNE!
moze pamietacie afere sprzed kilku lat z lekiem w europie (dokladnie z syropem na kaszel) ktory zostal wyprodukowany na bazie skladnika wyprodukowanego w chinach przez firme oczywiscie zarejestrowana i oczywiscie legalna i dostarczony do firmy produkujacej w europie, ale chinska firma zamiast substancji dla ludzi (oczywiscie drozszej) dala odpowiednik dla roslin (duzo tanszy) i oczywiscie dla ludzi trujacy, przez co leki podawane ludziom w europie zwyczajnie przyczynialy sie do trucia ludzi...
dotarto do siedziby tej firmy - firma miescila sie w jednym z lokalnych szalasow, a w polu byly setki beczek z chemikaliami, firma byla legalna, zarejestrowana, miala swoja strone w sieci - gdzie m.in widznial piekny biurowiec tej firmy...
czego to dowodzi?
ze piszesz glupoty i jestes glupi (bez urazy oczywiscie) skoro wierzysz ze skoro firma w azji, afryce, indiach jest zarejestrowana to jest LEGIT - niestety nie jest tak slodko,
No ok byc moze nie jest to poziom naszej Jelfy , czy Organona czy tez czegos innego ale Genesis nie jest pierwszym lepszym piwniczniakiem jak wiekszosc a nawet 100% Polskich Ug jak pamietasz NORMA na poczatku tez była Ug z czasem wyrosła na Legit, Genesis jest dobrym srodkiem o ile jest tam robiony gdzie powinien i z opinje moich znajomych co poprzywozili sobie nie tylko winko wiem ze np zaden ból po injekcji nie wystepuje np po propie , srodki działaja bdb , co do aptek tajskich to prócz Genesis mozesz dostac tylko orale z La Pharmy, innych firm z ze tak powiem UG nie widziałem a zwiedziłem sporo aptek, skoro tak łatwo wbic sie do apteki ze srodkami ug to czemu nie było tam tych firm które mozna było kupic u dili a wiem ze tajscu dile ug maja do zaoferowania sporo firm ale do aptek tylko Genesis i la pharme dopuszczono byłem w tajlandii 3 tyg i głównie podupczyc i po saa poleciałem wiec troszke zgłebiłem temat polecam wycieczke jest całkiem fajnie i taniocha najlepiej zima bo wtedy nie ma pory monsunowej
z tego co mnie sluchy doszly lataja dwa genesisy. jeden zanizony 50mg:lol:a drugi dobry.
Niepowiem bo ja w cyklach używam sporo underów i nie nażekam, nawet kilka razy z kolei z tych samych firm, ale jaeśli firma wali za duże stężenia to odrazu widać że to bubel i każdy kto jest kumaty wie jakie może być max stężenie.
Czy to dobra firma nie moge stwierdzić bo nie stosowałem.
mam taki towar ale nie długo konczy sie waznosc do kwietnia czy branie po terminie moze zaszkodzić??
nic sie nie stanie mozesz bic spokojnie jaka była data produkcji??
to ktos ci pchnal towar po huju fest...
do kosza z tym,
3 lata na under to lata swietlne,
3-6 miesiecy dla apteki to ujda, ale przy underze to juz lipa,
piszemy tak a nie wiemy czy to oral czy injekscja jak inj to zgadzam sie z Ig troche długi ten termin ja na swoim injekcyjnym Genesis miałem chyba 18miesiecy przydatnosci a u ciebie 3 latka sporo chyba ze to tabsu to chyba nic nie powinno sie stac zreszta ja z Ug mam mało do czynienia
Nie chce mi się pisać bo już głowa boli, under po dacie może się nie zmienić nawet przez rok ale i rok wcześniej może nadawać się do kasza - każdy kumaty wie o co chodzi.
no to dupa zobaczymy mam dostać nowy zobacze jaka data bedzie produkcji a jaka ex
Data ważności na apteczniaku zmienia się z dnia na dzien przy produkcji a under nawali naklejek z jedną datą ważności i klei to cały rok, tak że data a data to dwie inne sprawy.