Zobacz pełną wersję : Testosteron propionate
Witam jestem właśnie na cyklu 200 mety + 10 omy i co myślicie o dołączeniu pod konicec cyklu 10 Testosteron propionate na polepszenie jakości mięśni
za wiele to tym ta iloscia nie polepszysz jakosci miesnia, a jedynie mozesz lagodniej zejsc z mixa,
napisz jak dawkujesz omke,
omka 250 mg e5d meta ed 20/25 mg
to zeby ten cykl mial racje bytu doloz jeszcze 1op omki i polec na 3op dawkujac jak dawkujesz 1amp e5d, 2 dni po ost inj z omki dajesz propa i lecisz e2d,
i to by bylo na tyle,
No i chyba tak zrobię kupie 10 propa i jeszcze 5 omy i powinno być git
ja na Twoim miejscu dokupił by jeszcze flakon propa i winka bym kupił i zrobił tak
1-6 metka 25-30mg ed
1-8 omo 250 e5d
9-13 prop 100mg e2d
9-13 winko 30mg ed oral a 50mg e2d inj
14 prop 50mg e2d
po takim cyklu powinno ci zostac fajny miesień winko z propem ładnie porobi to co metka z omko zrobiła i napewno bedzie przy takiej końcówce bardziej stabilny przyrost no i jakośc sie znaczaco poprawi jak zrobisz po takim cyklu dobry odblok to zostanie praktycznie wszystko pozdrawiam
andrul, jak najbardziej taka opcja była by napewno lepsza ale czy on jest gotowy na taki cykl?, nie wiem jaki tam u niego stopień zaawansowania w saa.
zgadzam sie z Toba voldemort ale mysle ze skoro ładuje w siebie 200mety i ome to nie jest jego pierwsza bomba ...... chyba że jest to troszke spora bombka jak na 1 raz wogóle osoby piszace o porade w sprawie czy tez w ułozeniu cyklona powinny pisac jaki maja starz ! bynajmniej ten z saa ale jak znam zycie wiekszosc sciemnia ze np 3 cykl co by tu szybko i duzo w sumie to nie nas tylko siebie w h*** robia ja załozyłem ze to 2-3 cykl chłopaka bo w sumie na 1 meta+ omo to troszke sporo
To jest mój drugi cykl pierszy byl 100 mety + 10 Testosteronu prolongatum
Spokojnie możesz przejśc na propa po omie.