Zobacz pełną wersję : Opinie o spalaczach
slim shady
22-02-09, 12:09
Witam potrzebuje opinie o kilku spalaczach ( czy można po nich zasnac, czy dobrze tna,chronia miesnie, itp ) :
Jet Fuel
Tight
scorch
Leviathan
oraz czy warto interesować sie johimbina
Za sensowne wypowiedzi daje sogi
Z góry dziękuje za odpowiedź
Pozdrawiam
Jet Fuel American German technology... mialem to i naprawde daje kopa... serce mocno przyspiesza, po dluzszym stosowaniu nawet za mocno (zaczyna kuc). nie polecam do trenigow wieczornych ciezko ze snem.
Tight z pewnością mocno pobudza, podnosi temp. ciała i potliwość, ale wziąłem tylko kilka capsów, więc o możliwościach redukcyjnych za dużo nie powiem. Z pewnością lepiej się na nim trenuje.
Pierwszy spalacz czy masz jakieś doświadczenie??
slim shady
22-02-09, 19:10
jeszcze rozwazam kupienie spalacza, wczesniej nie brałem, i wiem ze powinienem zaczac od scorch, ale Leviathan jeszcze brzmi obiecujaco tylko nie wiem czy nie zamocny na poczatek, zawsze korzystałem z potencjału swojego ale dochodze do wniosku, że mi sie skonczył, waga stoi w miejscu
Probuj scorcha , wszystko na johimbinie może za bardzo cie wytrzepac takie moje zdanie. Scorch jest fajny bo porcja to 3 caps i mozesz zaczac od 1 i sprawdzic tolerancje.
slim shady
22-02-09, 20:24
a jak ze snem nie ma problemów po tym ?
Sam scorcha brałem tylko kilka caps wiec nie wiem. Strasznie się odbija. Ja ogolnie reaguje tylko na efke i johe jako stymulanty wiec trudno mi pwoiedzieć.
Nie powinno byc problemów ze snem ale to zależy jak reagujesz na takie rzeczy.
slim shady
22-02-09, 20:44
najwyzej porobie pompki przed snem albo poczytam cos nudnego :D
stosowalem rok temu i stosuje teraz nutrx lipo 6X. jest po prostu mistrzowski.
rok temu wydawalo mi sie, ze kreci mi sie po nim w glowie. ale wtedy bralem tez inne srodki, teraz biore go samego i jest ok.
swietny pod kazdym wzgledem. 4 lata z rzedu uznawany za najlepszy spalacz.
grzechu-82
07-04-09, 16:04
Ja mogę polecić : 1 miesiąc redukcji-np ts olimp, na 2 mies. np Venom albo EPH Hardcore(moim zdaniem jeden z najlepszych spalaczy na rynku), lipo 6 też daje radę.
dokladnie jak kolega wyzej proponował bym scorcha