Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : universal storm+no explode+kreta mono+bcaa+mass xxl

bongos
20-02-09, 16:56
siemanko jade wlasnie na takim cyklu teraz gdzies od tygonia celem cyklu jest masa i sila ...jakies dwa miesiace temu skonczylem cykl na mecie winstrolu i propie i teraz zaiwestowalem w odzywki co o tym sadzicie?? bo teraz po tym tygodniu brania tego dosyc ladnie puchne

michal_f
20-02-09, 17:00
bez sensu ... najpierw mogles zrobic cykl na tych suplach co teraz robisz a pozniej koksy... niewiedza kosztuje... mialbys wieksze efekty ale mogles wczesniej zapytac ;)

bongos
20-02-09, 17:04
tzn teraz juz zaprzestaje z koksami tylko same odzywki stawiam ... jak to sie mówi tzreba wszystkiego w życiu spróbować dwa cykle na saa teraz juz znowu jak na poczatku odzyweczki same ...bo nie chce wyniszczyć sobie organizmu aż tak strasznie mimo ze wszystko jest zemna wporzadku dokladne badania zrobilem po ostatnim cyklu i jest gicior

michal_f
20-02-09, 17:16
a wiesz ze jakbys zrobil tak ja ci pisalem to mialbys wieksze efekty...

bongos
20-02-09, 17:20
no wiem wiem licze sie z tym...ale zalozylem ten temat w takim celu zeby ktos mi podpowiedzial czy moze cos jeszcze dolozyc do tego cyklu ?? niby ejst dobrze ale jednak czegos chyba brakuje sam nieiwem...

michal_f
20-02-09, 17:24
cykl dobry ... ale mialbys wieksze efekty jakbys wczesniej nie bral koksow... wogole proponuje wszystkim osobom ktore nie wiedza na jakis temat odpowiednich wiadomosci nie sie za to nie biora... kolega bongos jest tego najlepszym przykladem ( bez urazy ) :smile: a co do cyklu to skoncz go zrob odpowiednia przerwe co najmniej tyle ile trwal cykl i bedzie gites:lol:

bongos
20-02-09, 17:29
heh no dzieki dzieki :P ale tu nie chodzi ze to nie moja nie wiedza bo chcialem cos sobie przykoksowac i zaprzestac caly czasa przeciez nie bede tego bral...jeszcze tylko od czasu do czasu zarzywam efke ale to tylko na treningach mma bo zazwyczaj zjebany tam taki jezdze :/

michal_f
20-02-09, 17:33
no jakbys mial caly czas brac to dlugo bys nie pociagnal:smile:

bongos
20-02-09, 17:45
no moze i bym dlugo nie pociagnal ale sadze ze efka chyba jest gorsza tzn moze zle to ujalem w slowa ale wiem ze z czesem efki bierze sie coraz wieksze i wieksze ilosci i spowodowane sa przez to czeste zawaly serce juz pare osob sie wykonczylo...ciesze sie ze ja efki biore po 1 kap tylko bo i zemna moglo by byc slabawo ;p tak jak ostatnia sprawa nie dawno zmarlej śp Kamili skolimowskiej tez musiala przesadzic :/

michal_f
20-02-09, 19:34
a po co ci ta efka tak wogole ? nie da sie bez niej obejść ?:happy:

bongos
21-02-09, 00:10
efka daje mi kopa na treningu bo taki czasami opadniety jestem na treningu ale nie bore tego caly czas lecz tylko wtedy gdy jest mi potrzeba

Pakierek
21-02-09, 00:19
ale ześ tych supli nakupował ;]

bongos
21-02-09, 11:13
heh :) no troszke kwitu na to poszlo ale mam nadzieje ze odwdzieczy mi sie to w wynikach po cyklu mam nadzieje ze mnie ruszy dziabke :p