Zobacz pełną wersję : cell pump
Witam zakupilem 2 puchy cell pumpa 450 g , teraz pytanie :
1 Jak najlepiej brac? rano i po treningu czy rano i przed treningiem ?
i czy koniecznie rano musi byc na czczo ?
dzbanekzwd
20-02-09, 16:52
moim zdaniem lepiej przed treningiem
najlepiej na czczo bo najlepiej zadziała.
Jak twój żołądek będzie kiepsko przyjmował rano CP to bierz przed i po treningu.
A tak to rano i przed będzie spoko.
Ja mam 2pytania po też zakupilem Cell pumpa. Jaki czas przed trenningiem bierze sie Cell Pumpa 1,5 godz. czy 30 min czy bezpośrednio przed ? 3 łyżeczki które trzeba brać (bo tak jest bapisane na puszcze) to jest ta łyżeczka która znajduje się w środku czy to jest łyżeczka stołowa :) ?
dzbanekzwd
01-03-09, 08:58
30-40 minut
ja tam brałem rano na czczo.. i bezposrednio po treningu i kopało pięknie :)
jedyne co zraża to smak.. sugeruje mieszanie z sokiem (pomarańczowy, bananowy jest ok.) pod koniec cyklu już będziesz mial dosyć CP bokiem Ci wyjdzie hehe, no ale nie daj sie!
własnie mysle zastanawiam sie czy też kupic cp myslicie ze warto? słyszałem ze jest niezły??? zalezy mi na waszym zdaniu:)
pozdrawiam
dzbanekzwd
01-03-09, 10:00
to musisz cos napisać o sobie staż/wiek/cykle jakie miałeś
kupiłem sp80 Olimp (3200białeczka), Dextrex Olimp (1000) , Glutamine mega caps 1400 olimpa 60 kaps., oraz pozostałosci około 30 kaps.
z góry móie ze cwicze 4 razy w tyg wczesniej brałem top mass, kreatyny olimpa treca w tym mono 2 razy i jabłczan1 w sumie 3 cykle , monstesr mass, mass xxl , nitrobolon, liffe energy i Hmb wiec przyzwoity starz mam.. wzrost około 188 waga ponad 80kg dieta przyzwoita..
co byscie mi polecili? i jak to rozłoćyć w cągu dnia?
może jeszcze powiem ze miałem 2 miech przerwy na sesje bez cwiczeń.. wtedy wazyłem ponad 85kg:(
i sory zapomniałem wiek 21..
dzbanekzwd
01-03-09, 10:46
białko wg braków w diecie a jak diety niema to rano/po treningu/przed snem
Glutamina rano 3g/po treningu 6g/przed snem 3g
Cp rano na czczo(30min przed białkiem)/30min Przed Treningiem
dextro nie jestem pewien ale jakbyś pił podczas treningu 30-40g to by było dobrze.
p.s. dalej nie napisałeś ile ćwiczysz ?