Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kif

Micek185
20-02-09, 16:32
Elo chłopaki i dziewczyny oczywiście.Co sAdzicie o czasopiśmie KIF?kto je czytuje?i co myślicie o tym co jest tam napisane bo ostatnio duzo złego na jego temat słyszałem a czytam go co miesiąc i jakos do tej pory sobie go chwale.Jaka jest wasza opinia?pozdro

michal_f
20-02-09, 16:34
ostatnio popisali jakies glupoty na temat MC ... nie czytalem tego ale tak slyszalem:smile: ogolnie mi sie to czasopismo podobalo jak kiedys czytywalem:smile:

Marian38
20-02-09, 16:46
W ostatnim numerze jest artykul na temat MC ale jeszcze go nie czytalem to nie wiem czy to jakies bzdury.

Symu
20-02-09, 16:56
ogolnie co numer to to samo , pierdoły, słaba ta gazeta. SDW jeszcze daje rade.

Micek185
20-02-09, 17:07
tak ale w sdw jest wszystko a w kifie tylko o kulturystyce.a co tu jest o MD?bo nie moge znalesc.napiszcie gdzie to jest to sam zobacze.jest fajny artykułteraz o kamilu majku i jak prowadzi trening i diete i co miesiac pokazuja postepy.moim zdaniem ta gazeta jest spoko

slim shady
20-02-09, 17:12
Muscular Development (MD) polecam, początkujący może dużo nie zrozumieć ale jak dla mnie najlepsza gazetka o kulturystyce na Polskim rynku

Marcinek
20-02-09, 22:35
sam kupuje kif i jakos nie narzekam, troche duzo reklam, ale znajda sie tez ciekawe artykuly.. btw dzieki slim obadam ten MD ;]