PDA

Zobacz pełną wersję : do ,,pakerów''!!!

dominator875
19-02-09, 15:17
slowa te kieruje do kolesi co wstawiaja swoje fotki na foto gallery.
typu <1 i pol miesiaca na sucho>,<3 miesiace do oceny>,<czy dobrze wygladam?>...popatrzcie najpierw w lustro kilka razy pozniej na pakerow w necie i zastanowcie sie czy warto wrzucic wlasne zdjecia?czego wy sie spodziewacie po 3 miesiacach cwiczen?nie mowiac o 1 i pol miecha co ostatnio zauwazylem-no kurwa beczka smiechu,nie macie samokrytyki??moze niewidomi jestescie?
nie dziwcie sie pozniej ze wszyscy po was jada jak po starej dziwce bo to nie jest dzial o anorektykach(moze taki sie przyda).
Wiecej samokrytyki Panowie bo naprawde nielatwo sie to oglada.
pocwiczcie troche i jak beda efekty to wstawcie zdj.

lovelas69
19-02-09, 15:25
Eeee tam niech wstawiają -> najwyżej zderzą się z brutalną rzeczywistością... w końcu to jest dział do którego wrzuca się fotki.

dominator875
19-02-09, 15:32
ok huj moze niedlugo ktos wrzuci temat typu:->jedna seria na bicepsa do oceny!!
po treningu oczywiscie baban i bulka

Vizor
19-02-09, 15:36
No i co dał Twój temat ?? Popisałeś sobie i Ci ulżyło... :P Zgadzam się z Lovelasem i ten dział jest do tego przeznaczony. Jak trafi sie jakiś sucharek to trudno.. Też kiedyś taki byłem :P Wstawi fote, krytyka+ mobilizacja= sukces. Tak było, jest i będzie

Sosna91
19-02-09, 15:44
pewnie niech wrzucają, coś sie zawsze dzieje

michal_f
19-02-09, 15:59
a niech sobie wrzuca moze im ulzy xD dostana po dupie i wezma sie na robote:lol: a za 3 lata popatrza na to zdjecie i powiedza ze sa boscy:lol:

dominator875
19-02-09, 15:59
No i co dał Twój temat ?? Popisałeś sobie i Ci ulżyło... :P Zgadzam się z Lovelasem i ten dział jest do tego przeznaczony. Jak trafi sie jakiś sucharek to trudno.. Też kiedyś taki byłem :P Wstawi fote, krytyka+ mobilizacja= sukces. Tak było, jest i będzie

a co jesli krytyka+brak mobilizacji=?
widzisz jakis sens wrzucania zdj z bicepsem 26cm ktorego koles nawet napiac nie moze?oceniac mozna cos co istnieje a nie brak miesni.
wyobraz sobie zawody wychodzi 6 sucharkow i masz ich ocenic i co ocenilbys?za huja pana bo nie ma co

Blackphoenix
19-02-09, 16:09
gadasz tak jak by każdy się urodził z bicepsem 41 :]
dzieci neostardy nie powstrzymasz i takie fotki i tak się będą pojawiać, taki jest już internet :] nie wiem po co te twoje frustracje :] Przynajmniej jest się z czego pośmiać :D

Napinacz01
19-02-09, 16:22
dokladnie ;)

razi cie to w jakis sposob ? kazdy se wstawi i przynajmniej bedzie znal opinie innych.

Fehu
19-02-09, 16:36
Popieram kolegów:) do pojedynczych zdjęc mamy temat więc mysle ze sporo tam bedzie lądować takich fot.. A po za na tym forum nie ma wymogu "wymiarów" przy rejestracji i kazdy user moze korzystac z wszystkich działów... i mysle ze nie potrzebnie zalozyles ten temat a jesli chciales poruszyc ten temat to moze Hyde park? Skoro moderatorzy daja rade to opanowac to chyba nie jest zle prawda?

sushi
19-02-09, 17:05
niektorzy to nie maja nic w glowie chyba... ja np. nie mam nic do pokazania to fotek nie wrzucam :D sie cwiczy moze w przyszlosci bedzie co pokazac... :D

Sosna91
19-02-09, 17:12
http://gfx.efotek.pl/images/but6nak5jt2zdbj0jd.jpg

mario84
19-02-09, 17:59
a możeby wprowadzic zasade, ze np; wstawiamy fotki po min. 1 roku cwiczen?

lovelas69
19-02-09, 18:06
teraz dojeba... na ch.. taka zasada ? mija się z celem

pawelek616
19-02-09, 20:57
A ja popieram autora tego tematu. Dla mnie Fotogalery jest po to żeby się pochwalić swoją sylwetką wypracowaną w pocie czoła na siłowni przez miesiące a nawet i lata. Jak widze typa, który chodzi na siłke miesiąc i wkleja foto, to aż mi sie pisać odechciewa.

slim shady
19-02-09, 21:06
To jest forum dla każdego i każdy ma prawo wrzucić zdjęcie, ale jest oceniany pod kątem kulturystycznym więc jeśli ktoś nie ma czym zaimponować to dostaje zjebki proste, zresztą jest regulamin w którym pisze, że potrzebna jest samokrytyka przy wstawianiu zdjęć, nie będzie żadnych zasad, że jeden rok czy 4 lata, bo każdy organizm jest inny, jednemu wystarczy rok, żeby coś osiągnąć ktoś inny bedzie potrzebował na to 2 lat, skrajności i głupota będzie karana i nie wiem po co zakładałeś ten temat.

pimols
19-02-09, 21:23
ok huj moze niedlugo ktos wrzuci temat typu:->jedna seria na bicepsa do oceny!!
po treningu oczywiscie baban i bulka

ahhaha dobre xDDDDD
i prawdziwe niestety...
pozdro

Marcinek
19-02-09, 22:16
nie no ja mam pompe z autora tego tematu xD ale kawał chama ze mnie jest od zawsze ;P wydaje mi sie, ze cale g*** on wniosł do tego, podobnie jak moj post w temacie jakiegos `kafara` gora 2-3 dni i jakis człowieczek pokaze swoje gnaty. szkoda nerwów. czas zaczac pic melise ;P albo omijac dział foto gallery szerokim łukiem (bron Boze slim moj drogi to nie antyreklama xD ). Rosnijcie drogie chlopaki, bo zycie jest za krotkie by byc malym i cipowatym :] `pozdrawiam was ciule` ;D

mario84
19-02-09, 22:25
teraz dojeba... na ch.. taka zasada ? mija się z celem

na chu* to sie gume zakłada..
wlasnie po to zeby nie wstawiali ludzie zdjec po 3 tyg cwiczen z 30cm w lapie

hans1237
20-02-09, 14:29
proponuje zeby takie posty odrazu do kosza wyrzucac typu 3 miesiące cwiczen,miesiesiac itp.

Andr3w
20-02-09, 14:45
mysle czy wrzucic se fotki czy nie bo tu widze tylko problemy sa . Cwicze ponad 2 lata a nie miesiac , ale w lapie mam nie puzo ponad 31 , Ale mlody jestem przynajmniej byscie po mnie pojechali :D. pOZdro!:happy:

Sosna91
20-02-09, 15:12
Andree nie przejmuj sie tylko wstawiaj, ten temat jest akurat głupi i nic nie wnosi, ja jestem za tym ze kazdy moze wrzucac a nie wymyslac teraz. najwyzej zostanie zjechany i tyle ale sie cos dzieje.

Biernaczek
20-02-09, 16:01
jw.

dominator875 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=9245) spokojnie :)

slim shady
20-02-09, 17:05
wrzucaj foty najwyzej dostaniesz ostrą zjebke, i poradzimy Ci coś żebyś za rok miał 41 a nie 31 hehe :D

jak ktoś chce coś napisać/dodać to niech pisze bo wieczorem zamykam temat

linkoś
21-02-09, 20:04
slowa te kieruje do kolesi co wstawiaja swoje fotki na foto gallery.
typu <1 i pol miesiaca na sucho>,<3 miesiace do oceny>,<czy dobrze wygladam?>...popatrzcie najpierw w lustro kilka razy pozniej na pakerow w necie i zastanowcie sie czy warto wrzucic wlasne zdjecia?czego wy sie spodziewacie po 3 miesiacach cwiczen?nie mowiac o 1 i pol miecha co ostatnio zauwazylem-no kurwa beczka smiechu,nie macie samokrytyki??moze niewidomi jestescie?
nie dziwcie sie pozniej ze wszyscy po was jada jak po starej dziwce bo to nie jest dzial o anorektykach(moze taki sie przyda).
Wiecej samokrytyki Panowie bo naprawde nielatwo sie to oglada.
pocwiczcie troche i jak beda efekty to wstawcie zdj.

Popieram i za to sog, kulturystyka to nie sport gdzie widać efekty po kilku miesiacach.

Street Fighter
21-02-09, 22:00
Popieram i za to sog, kulturystyka to nie sport gdzie widać efekty po kilku miesiacach.

Jeśli ty nie widzisz efektów treningu po paru miesiacach to masz problem :P