PDA

Zobacz pełną wersję : Czy sam winstrol coś da?

kenylenin
19-02-09, 13:18
Witam. Od kwietnia zamierzam wziąść winstrol ( 10 mg ). Dieta jest odpowiednia, wcześniej przebyłem cykl na mecie i na omie + meta. Nic mi nie dały bo nie było diety. Teraz mam diete, przytyłem 6 kg w ciagu 3 miesięcy. Ale stanąłem w miejscu. Chciałbym przytyc jeszcze około 5 kg w ciągu 2 miesięcy. Na diecie juz tego nie zrobie. Mam winstrol i zastanawiam sie czy cykl tylko z niego coś da. Mysle tu o 100 lub 150 tabletkach. Nie chce brać mety bo ta naprawde wyniszcza mój organizm i czuje sie po niej zmęczony ( mimo ze w trakcie brania stosowałem witaminy, osłonki, ). Co o tym sądzicie. Waga 70 kg. Wiek 24 lata. staz na siłowni ok 1,5 roku. Treningi masowe, ułożone z głową.

p_narozny
19-02-09, 13:21
A suplementow chociaz sprubowales? Czy poza dieta juz tylko koxy widzisz? Po 1,5roku na 10000% nie wykorzystasz calego potencjalu supli, nie idz na latwizne... Bo znow nie zobaczysz efektow, pozdro.

wsp18
19-02-09, 13:23
dozuc do tego moze propa e2d po 100mg przez 6 tyg i powinno ci ladnie pojsc...tzn wszystko zalezy od twoich starn diety treningow

kenylenin
19-02-09, 14:02
Zapomniałem napisać o suplach. Jako uzupełnienie diety Gain Bolic. 2 x dziennie. Białkowej odzywki nie biore bo zapotrzebowanie dzienne na białko uzupełniam bez problemów. Nie dodałem ze od zawsze miałem duze problemy z przytyciem. Wiec i tak juz duzo przytylem, a zeby dalej tyc musiałbym zwiekszyc dzienne racje. A i tak jem 6 g węgli i 2 g białka. Wliczając w to odżywke juz.

lg team
19-02-09, 14:46
nie potrafisz cwiczyc,
saa nic nie dadza,
nie przekroczysz nawet 80kg,
odpusc,

hans1237
19-02-09, 14:51
dokładnie,propa dorzuc

michal_f
19-02-09, 15:06
" Wiec i tak juz duzo przytylem, a zeby dalej tyc musiałbym zwiekszyc dzienne racje. A i tak jem 6 g węgli i 2 g białka. "

A co myslisz ze jak bedziesz bral winstrol to nie musisz miec dobrej diety ? wtedy zapotrzebowanie na bialko i inne skladniki odrzywcze zwieksza sie wielkorotnie i wtedy musisz dostarczac jeszcze wiecej zarcia... takze sam winstrol za ciebie nie zrobi wagi ... tak samo musisz dostarczac bialka i wegli ale w wiekszych ilosciach... a to ze meta i oma na ciebie nie zadzialaly to wina twojego pojecia o diecie i ze jej nie stosowales... moja rada : dopracuj diete a o koksach zapomnij bo nie masz o tym zielonego pojecia...pzdr

lovelas69
19-02-09, 15:12
człowieku nie marnuj sobie zdrowia koksem... tak jak mówisz dieta musi być plus jakieś mocniejsze odżywki i efekt murowany... lecz musisz przykładać się do TRENINGU !

kenylenin
19-02-09, 17:52
Rozważam jeszcze te koksy. IG nie pisz ze nie umiem ćwiczyc bo pzy 70 kg wyciskam 100 na klate. Cwiczyłem na 2 porzadnych siłowniach, gdzie kolesie znali sie na rzeczy i pomagali mi układac trening, który jest typowo masowy. Siła idzie, dieta była sprawdzona kupe razy i jest idealnie wyliczona. Jedyny problem to ze strasznie wolno nabieram masy ....

lg team
19-02-09, 18:05
jestes po cyklu na stosunkowo mocnych srodkach, cwiczych poltora roku, jak twierdzisz deita i trening jest ok a wazysz 70kg - i ty smiesz twierdzic ze wszystko jest ok i masz tylko problem z nabieraniem masy...

no to wyabcz stary ale z czegos on musi wynikac - poprostu z braku wszystkiego,

proste...

a tym co tam doradzaja co ma gosc brac niech daruja sobie te durne podpowiedzi!

bld
19-02-09, 18:52
a 100kg na 2 cyklach SSA to tak strasznie duzo? hmm nie sadze, i cos mi sie nie chce wierzyc ze dostarczasz 6g weglowodanow na kg masy ciala i CI waga stoi w miejscu... i jeszcze po 1.5 roku cwiczen uwazasz ze suple na CIebie nie dzialaja haha pozdro&pocwicz

Prezydent_1c
19-02-09, 19:15
Nie możesz sobie kolego dojebac jakiegoś Carbo ? W takiej sytuacji robi się bardzo prosty manewr zwiększ bilans kcal diety 500+ i pójdzie napewno wszystko :) I koledzy wyżej mają rację że po 2 cyklach SAA inne parametry się ma zazwyczaj niz ty prezentujesz jeżeli wybierze się tak jak ty pisałeś mase, bo wiadomo że różnie środki mogą różnym ludziom służyć w różnych niezawsze masowych celach... Napisz swoją diete i trening w odpowiednich działach a napewno Ci ktoś pomoże.

kenylenin
19-02-09, 22:41
Diete i trening sprawdzali mi moderatorzy na tym forum. Trening bez zastrzeżań, dieta poprawiona delikatnie. Teraz jem 6 g węgli bo nie jestem z stanie wiecej zjeść. Na poczatku w diecie miałem 7 g wegli i 2,2 białka i stwierdzono ze wszystko jest ok. Po tamtych koksach dawno nie nyło sladu, nie miałem wtedy diety. Wiec to co teraz wyciskam to moja zasługa, diety i treningu. Nie tamtych koksów. Niestety wszystko stanęło w miejscu, stąd pomysł o dopingu...

lovelas69
20-02-09, 07:47
weź sobie dziewczynę na siłkę i ona może Ci zrobi doping przy kolegach :) koks odstaw na bok

Marcinek
20-02-09, 12:04
moze zamiast koksu to Ty biles wode i jadles wit C .. 1,5roku i tylko 100 na klate.. i taka waga.. to albo Ty masz naprawde do dupy genetyke, albo nam bajki opowiadasz..

po takim cyklu jaki miales i stazu to juz wage powinienes miec ok 80+kg.. spokojnie..

michal_f
20-02-09, 13:07
po takim cyklu jaki miales i stazu to juz wage powinienes miec ok 80+kg.. spokojnie..

ale jak sie zle odzywial ... nie trzymal diety to czego ty sie spodziewales ?

Street Fighter
20-02-09, 16:40
"koledzy z siłki tak mówili ,doradzili" jakie to znane :D

byłeś na 2 siłowniach i słuchałeś ludzi ktorych nie znasz ? dziwne moze poprostu wjeb^ali ci wała z tym koksem i kupiłeś destylowaną

kurde ostatnio coraz wiecej tematów na forum :P wakacje ida

andrul
21-02-09, 21:34
samym winem to se stawy rozpierdzielisz piszesz ze masz problem z nabraniem masy wino nie jest na mase raczej z propem lub innymi niearomatyzujacymi srodkami na wcięcie po masówie dobrze Ci radza dieta dozuc węgli a jak juz sie uparłes na saa to zrób se cykl z jakiegos tucznika np deka + prolka ( enan) lub oma z frontem z mety , a po takim cyklu dodaj wino +prop ale pierw zainwestuj sobie w dobre suple dobra kreatyne glutoamina,konkretny gainer , narazie zobacz ja na tym ci pójdzie a z saa jeszcze zdazysz

kenylenin
23-02-09, 10:38
Dzieki. Jako jeden konkretnie mi doradziłes. Reszta na tym forum wymądrza się nie na temat. Te 2 przypadki doradzania to były porady u włascicieli chyba 2 największych siłowni w Poznaniu. A tak swoją drogą mądrale to jak zaczynałem to ważyłem 57 kg i miałem 27 w bicepsie. Teraz mam 36 wiec darujcie sobie te swoje porady ...