Zobacz pełną wersję : 1 i pół miesiąca na sucho...
"Bo tylko wyścigi mogą wyłonić talenty..." xD
Nad sylwetka pracuje sie latami:) Wrzuc cos za rok:) Sog na zachete do cwiczen, pozdro
sterydow nie brałem, a rodzi sie we mnie ostra agresja keidy widze ludzi wstawiajacych foty jak nic nie widac :| była masa tematow w ktorych ludzie dostawali po uszach za takie rzeczy, ale najwidoczniej do kazdego trzeba przemowic indywidualnie.. ehh..
RockyBalboa
19-02-09, 10:01
moze i jako tako nie wygladasz prze tragicznie no ale czego oczekujesz po 1,5 miecha cwiczen, pokaz sie za rok :)
no i zamiast przyjemności z czytania co inni o Tobie piszą dostałeś zjebkę :P
No człowieku weź sie ogarnij.. Myślisz że po chodziłeś półtora miesiąca na siłke i jesteś super zbudowany?? W jakim celu dajesz zdjęcia?? jak ty sobie to wyobrażasz ?? Weź sie zastanów!!! Ćwicz wytrwale i jak będziesz miał znacznie większy staż to sie wtedy pochwal co osiągnełeś. Pozdro
gosciu z oswiecima wyszedles?
sterydow nie brałem, a rodzi sie we mnie ostra agresja keidy widze ludzi wstawiajacych foty jak nic nie widac :| była masa tematow w ktorych ludzie dostawali po uszach za takie rzeczy, ale najwidoczniej do kazdego trzeba przemowic indywidualnie.. ehh..
Marcinek słyszałem, ze tylko u 5% biorących sterydy budza one dodatkowa agresje..
Zeby nie było ze to offtop to masuj masuj