Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc
Witam serdecznie.Mam taki problem z moim mężem-otóż od kiedy zaczął chodzić na siłownie(ok.5 miesięcy)zaczął faszerować się różnymi świństwami.Początkowo brał kreatynę,dextrozę białko i carbo.Po tym trochę urósł w klacie.Głównie chciał zrzucić brzuch,ale nie udało się.Póżniej koledzy doradzili mu shotgun no i do tego brał jeszcze aminokwasy bcaa bialko carbo i glutaminę.Na moje prośby,że chyba za dużo tego bierze odpowiada,że się nie znam.Ledwo skończył shotgun zaczął brać (bez zadnej przerwy)sus 500 i tren 250 plus bialko,glutamine aminokwasy.Za parę dni kończy i już myśli o czymś nowym.Wg mnie powinien zrobić przerwę,ale to chyba nie będzie możliwe.Proszę o pomoc co byłoby w takiej sytuacji wskazane-czy jakiś spalacz bo jednak ten brzuch jak był tak jest(Ewentualnie jaki polecacie) i do tego jakieś witaminy?Chciałabym żeby trochę odciążył wątrobę ale ciężko mu cokolwiek przetłumaczyć,koledzy biorą to on też.Bardzo proszę o doradzenie jaki ewentualnie ten spalacz i czy jest po nim też siła do ćwiczeń.Z góry dzięki za rady.Ufffffff ale się rozpisałam
nie mart sie o niego od ty supli i odzywek nic mu nie bedzie. A Zeby spalil brzuch niech jkis spalacz sobie kupi i niech codziennie ostro trenuje brzuszysko. Pozdro!
Moim zdaniem nie ma żadnego męża i żony tylko jakiś koleś, który nawet w swoim własnym imieniu nie ma ochoty pisać.
Kurde ni wiem czemu ale jestem zdenerwowany dzisiaj i...
Andr3w sus 500 i tren 250 to twoim zdaniem suple??
Nie wiem czemu na forum ludzie lubią watpić w to co niektórzy pisza sry Voice669 ale dla mnie nei ejst dziwne że żona martwi się o męża.
Po carbo i dextro nie dziwie się że mąż nie schudł. Co do trenu i susa to mąż będzie musiał zrobić jeszcze odblok delikatny bo delikatny ale będzie. Kup mu najlepiej coś prozdrowotnego omege 3 , hepatil, czosnek w capsach i ewentualnie witaminki jak ejst kasa to Adam z NOWa.
Co do spalaczy to nie widze sensu brania, narazie wypadałoby żeby wątroba i serducho trochę odpoczęły. Poza tym dopatruje się tu raczej błedów w odżywianiu a w takim wypadku pomogłyby tlyko anajmocniejsze spalacze a tu nei chcemy sie dopingu łapać. Musi prawidłowo się odzywiać i trochęaerobów zażywać. No i nie ejsć gówien typu carbo i dextro.
Też jestem zdziwiona,ze ktoś wątpi w moje istnienie.Nie jestem kolesiem piszącym za kogoś tylko normalną żoną interesującą się tym co robi i bierze mąż-chociaż może dla kogoś to jest dziwne-trudno jego problem.Jeśli chodzi o te "odbloki"to coś wspominał,że chyba będzie musiał coś kupić-ok poczytam na ten temat i coś wybiorę-czy ten czosnek na pewno coś daje?Czy to miałyby być te wszystkie rzeczy czy tylko jedna?Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym fragmentem "Adam z NOWa".
Jeśli chodzi o odżywianie to fakt-klęska na całej linii i obawiam się ,że lepiej nie będzie:po pierwsze ciężka praca na zmiany co wyklucza regularne posiłki ,po drugie SŁODYCZE-tu jest pies pogrzebany no i tradycyjnie podjadanie między posiłkami.
Z tymi aerobami też będzie problem,może jak się zrobi cieplej to na jakąś rundkę wkoło bloku męża zaciągnę ale to też nie napewno.
Proszę o informację jak długo ta przerwa do następnego specyfiku miałaby trwać(ja wiem,że ok.4 tygodni ale niektórym ciężko to zrozumieć:) )czy 2 tyg wystarczą.I co to jest jakas MASAKRA bo coś mi się obiło o uszy,że to będzie następne cudo do kupienia.
Symu bardzo dziękuję za konkretną i miłą odpowiedz i gorąco pozdrawiam.
czosnek i omega 3 w celu zadbania o profil krwi cholesterol, stan tetnic, ogolnie pro zdrowotnie.
ADAM to nazwa witamin firmy NOW.
Ogolnie co to przerwy to jeśli chopdzi o prohormony (np. wlasnie sus czy tren) to przydałaby się dłuższa przerwa a najlepiej jakby już nigdy ich nie brał. Co do supli to raczej możesz być spokojna wiekszosć jest ok -nieszkodliwa. Ale trudno mówić tutaj tak ogolnie. Szkoda trochę żeby nsizczył sobie zdrowie nie dbając o diete i aeroby bo efekt bezie mimo zastosowanych srodkow mizerny.
jeżeli twój mąż zaczął już chodzić na siłownie i brać odżywki to nie przestanie a dobre na spalanie jest HMB ale bez dobrej diety i odpowiednich ćwiczeń na wiele się nie zda...
Omega 3 i czosnek zakupione,nie wiem czy kupić też ten hepatil.Mam jeszcze pytanie odnośnie odżywek.Czy w czasie tej przerwy mąż ma coś brać np.białko albo coś innego i jeśli tak to co i w jakich ilościach.To na razie tyle jakby cos będę męczyć Was dalej.Pozdrawiam.
takie odrzywki jak bialko czy gainer to w razie brakow w diecie ale nie mozna tez przesadzac:smile: bialka i gainery ok ale ledwo zaczal cwiczyc i juz sus i tren to troche za wczesnie i nie wskazane...
Tak active ja bym ten hepatil jednak zakupił bo sus i tren może mniej niż mocne prohormony wali po wątrobie ale jednak trochę a podejrzewam że mąż na cyklu nie brał osłonek na wątrobe.
Białka ok, gainery nie jeśli chce schudnąć. Białko musi wg. braków w diecie tyle że on jej nei ma i tu jest problem.