PDA

Zobacz pełną wersję : Co dobrego na Masę? Pomocy

Dzarek
18-02-09, 02:13
Witam, jakieś 2 tyg temu zrobiłem cykl na samej kreatynie mono z olimpu i przybrałem 5 kg, byłem zadowolony dopóki woda z mięśni niezeszła;/ ale waga się utrzymała i siła! Teraz chciał bym przybrać dużo na masę tzn. chciał bym zrobić jakiś porządny cykl!co byś cie mi doradzili dobrego na masę?wydatek tu nie wchodzi w cene. Z góry dzięki pozdro

dzbanekzwd
18-02-09, 07:14
z kolejnym cyklem poczekaj jeszcze z pół roku, kup gainera/białko, ułóż diete.

Andr3w
18-02-09, 10:00
Ajaki jest twoj staz? teraz zrob z 2 tyg przerwy albo z tydzien i kup sobie jakiegos gainera i bialko jak kase masz! Gainer mutant mass kazdy chwali to mozesz sprobowac ,a bialka ci nie doradze bo tylko 1 jadlem i to slabe !

mały huba
18-02-09, 10:34
Dobry Gainer
Mutant mass ew. baardzo podobny produkt incredible bulk z mvp
bcaa
witaminy
mzb
Ewentualnie coś przed treningiem typu aakg, jakiś buzer no(Xplode,Noz,plasma jet etc)

Po 6 tyg cos z kreatyną Mono/Green Magnitude etc ;)

Wiechu
18-02-09, 10:55
mass xxl dobry jest możesz przetestować.

michal_f
18-02-09, 12:14
Ajaki jest twoj staz? teraz zrob z 2 tyg przerwy albo z tydzien i kup sobie jakiegos gainera i bialko jak kase masz! Gainer mutant mass kazdy chwali to mozesz sprobowac ,a bialka ci nie doradze bo tylko 1 jadlem i to slabe !

czemu ma robic przerwe aby kupic gainera ? gainery/ bialka mozna brac caly czas... na tym nie robi sie cyklow wiec to mozesz szamac... i tak wlasnie ci radze uloz dobra dietke i dzialaj:smile:

Dzarek
18-02-09, 12:55
Mój staż to prawie rok, a dietke mam

michal_f
18-02-09, 12:59
Mój staż to prawie rok, a dietke mam

diete to ma kazdy... ale czy ta dieta odpowiada dietom na mase >??

Dzarek
18-02-09, 13:09
diete to ma kazdy... ale czy ta dieta odpowiada dietom na mase >??
no może nie każdy...;] oczywiście że na mase kolego

Andr3w
18-02-09, 13:09
Npisalem zeby zrobil sobie z tydzien przerwy bo ten cykla na krecie trwal pewnie ponad miesiac, i co tam pare miechow sie powinno zrobic przerwe. Zeby sie nie przemeczyl chlop :happy:

michal_f
18-02-09, 14:58
powinno sie zrobic przerwe od kretki co najmniej tyle ile trwal cykl... przerwe w cwiczeniach mozesz zrobic jezeli czujesz sie zmeczony itp lub zrob 1 tydz. lekkich treningow...
a diete ma kazdy bo dieta to inaczej sposob odzywiania a chyba kazdy ma jakis swoj sposob odzywiania ... gorszy badz lepszy ale jest :smile:

Dzarek
20-02-09, 17:29
po tym cyklu właśnie czułem się przemęczony i zrobiłem sobie tydzień przerwy od siłki i wszystko poszło na marne bo piłem za mało wody tylko po tym cyklu siła została!

michal_f
20-02-09, 17:34
spadlo bo diety nie trzymales pewnie... a jak sila zostala to dobrze:smile:

Dzarek
20-02-09, 17:44
nie dietke cały czas trzymam ale cała woda z mięśni mi zpłyneła i wyglądam jak przed cyklem bo podobno że za mało wody piłem;/