Zobacz pełną wersję : Saa czy Ph?
Witam. Na czym bedzie lepszy efekt cykl na saa 15 enant i np 15 deki czy moze zrobic sobie jakis cykl na Ph np trenadol+m-drol?! Miałem juz cykl na saa a mianowicie na suscie E4D
najlepiej jak zaczniesz od tego
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
Staż 2lata
Cel:masa
Przebyte cykle: susta E4D 8tyg
Waga 90kg
mlody jestes...
ja bym obstawial saa i troche inne srodki, albo
enant + meta
lub,
propa + meta
nie bralem...
nie znam sie na tym...
nie przekonuje mnie taki towar...
daj sobie spokój z ph to bardzie jebie organizm od sterydów
slyszalem ze ph mialo byc lepsze,bezpieczniejsze itp a lipa im z tego wyszła
na też tak podejrzewałem bo w tych opisach to te Ph to jakies cuda techniki :errf:
Prezydent_1c
18-02-09, 11:13
PH sa dobre, cuda techniki to nie są ale działają mocno. Tylko problemem jest to że żle ludzie zaczynają kupując jakieś najmocniejsze ph na pierwszy ogień lub jakieś wynalazki z allegro, a z tym tez trzeba delikatnie zacząć :)
co proponujesz na początek? dodam tylko ze juz mialem cykl na saa a mianowicie na suscie ;)
Prezydent_1c
18-02-09, 14:54
Tzn. Ja moge Ci jedynie proponowac na poczatek to co mi proponowali czyli Phera Mass. Póżniej nie wiem na co się przechodzi bo nie miałem zamiaru pod ph podchodzić :) Oczywiście osłonke możesz kupić na wątrobe bez odbloku narazie po tym środku bo niepotrzebny, ewetualnie Tribulus + ZMA no i oczywiście warto uderzyć jakis stack między kolejnymi cyklami :)
no tak ale Phera Mass jest bardziej na ubicie mięśnia nie na nabranie masy. slyszeliscie o m-drolu? jakies opinie?