PDA

Zobacz pełną wersję : Testostertol i Biosterol----> RELACJA

xxmasssxx
17-02-09, 09:46
Siema ! Przez 13 dni wpiepszałem Testosterol 250 po 5-7 kaps na dzień i 2-3 Biosterolu. Chciałem się sam przekonać jak to działa i się przekonałem !!!!!!! :evil: Jeszcze nie widziałem czegoś gorszego niż to !!!!
Warzyłem się co dzień i mierzyłem w łapie przyszło 0 cm !!! A waga spadłem o 1,2 kg !!!
A do tego jakoś dziwnie się po tym czuje, przebudzałem się zawsze o 2 w nocy.
Nie mogę się skupić i często się zamyślam,kilka osób już mi mówiło że coś nie tak ze mną :(
ODRADZAM WSZYSTKIM !!! ZJADŁEM PEWNIE 160 KAPS !!! I JESTEM ZAJE***** ZŁY !!!! ROBIĄ LUDZI W H**A !!!!
:evil:

michal_f
17-02-09, 10:53
to juz dawno byl obalony mit ze testosterol i biosterol to shit... ja mialem cala paczke tego i tez nic nie zobaczylem efektow... ale na szczescie ja tego nie kupilem tylko za free dostalem jak kupowalem w sklepie:smile:
ALe jak mozna sie spodziewac efektow po czyms co nie dziala i nawet na ulotce jest napisane ze " moze powodowac przyrost tkanki miesniowej" takze moze ale nie musi:lol:

dzbanekzwd
17-02-09, 16:51
Michał to wiadomo czemu to dostałeś za darmo.

michal_f
17-02-09, 17:01
no wiadomo wiadomo... nakupili pewnie tego duzo bo mialo byc dobre i teraz dorzucaja kazdemu co u nich cos kupi :smile: ale jak za free to ja nie mam nic przeciwko ... jak nie zaszkodzi to chociaz moze w 0.001 % pomoze ;)

Symu
17-02-09, 23:23
13 dni xD sory ale to mono nawet nie zacznie działać w tyle. Poza tym patrzcie na cene tego supla :)

"A waga spadłem o 1,2 kg !!!" hmmm...... tu bym raczej popatrzył na diete.

Ogolnie nie spodziewalbym się bomby po supelku za 10 zl.

007
17-02-09, 23:27
na odblok coś było ? :]

Mama musiała słabo gotować że schudłeś :)

burn
17-02-09, 23:51
1.
Siema ! Przez 13 dni wpiepszałem Testosterol 250 po 5-7 kaps na dzień i 2-3 Biosterolu. Ekhm, 13 dni.
2.
A waga spadłem o 1,2 kg !!! Bez komentarza :D Reszta efektów ubocznych też.
3. Po co w ogóle to kupować skoro wiadomo, że to nie działa :)
4. Równie dobrze mogłeś wyrzucić kasę przez okno :P