PDA

Zobacz pełną wersję : cykl olimp :D

Romek
16-02-09, 21:47
Witam ponownie :D
Chce od marca zaczac owy cykl
Kreatyna (mono) + tauryna (jako transporter) + bcaa
olimp olipm trec
i chcialbym sie dowiedziec ile ma trwac taki cykl, dzienne dawki oraz na co bym musial zwracac uwage w diecie.
Zastanawiam sie rowniez nad troche prostrzym cyklem Kreatyna mono + jakies bialeczko nie wiem jakie dobre jest.
Glowny cel to masa i sila. Tak wiec poradzcie :D

sts
16-02-09, 21:57
krete od 4do 6 tygodni jak to mono1250 to rano 4 i po treningu a w dni nie treningowe tak samo rano i w porze treningu bcaa to treningu 1 kaps na 10 kilo masy białko jak niechcesz za dużo wydawać to wpc ostrowia wystarczy.

Poczekaj aż inni poprawią :)

Sosna91
16-02-09, 21:59
Tauryna da Ci trochę energii bo gdzieś czytałem że wcale nie wpływa na transport, przyswajalnośc kreatyny tak samo jak dextroza, BCAA raczej na rzeźbe ale ja np za tydzień kończe cykl na mono i kupuje bo podobno po cyklu dobra na spadki jest.

Co do białeczka to już zależy czy Ci go brakuje ja osobiście nigdy białka nie kupowałem, tylko gainery bo u mnie gorzej z dobrymy węglami a troche białka do tego w tym zawsze sie przyda :)

Romek
17-02-09, 14:34
no a co lepsze na mase ?
hmm moglby ktos odpowiedziec na moje pytania ?

myst0
17-02-09, 21:57
Jak chcesz masę to dieta dopięta na ostatni guzik,a jak masz braki to możesz odpuscić sobie taurynę i kupić gainer,a i po cyklu dieta tak samo i możesz bcaa kupić po cyklu :)

Romek
17-02-09, 22:32
he spoko dieta jest dobra lecz czas na jakies suple :P gainera w kazej chwili moge wziac. lecz mi chodzi o ten pytania co w temacie. czy ktos moze sie oreintuje jakie dawki dzienne ? czy duze spadki sa po takim cyklu ? ile powinien trwac ? wiem ze biorac kreatyne to cykl powinien trwac okolo 7 tyg. a taki z bcaa i tauryna to nie wiem pwenie tyle samo :D czy duzo przybywa masy i sily ? moze ktos poleca inne lepsze suple ? ale kupilem juz krete olipm wiec jak cos to do tego... za odp dziekuje i sogiem tez nie poskapie...