PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta Kapuściana

Konrad1236
15-02-09, 13:50
Witam. Nie jestem do końca pewny czy ten temat tu pasuje, ale przyzwyczaiłem się do tego forum i wiem, że można tu zawsze otrzymać porządną odpowiedź ^^. Więc do rzeczy. Chodzę na siłke już 1 miesiąc mam 177cm wzrostu i 85 kg wagi (czyli nadwaga). I czy można zastosować tę dietę, czy nie będzie niepożądanego efektu? Dieta podobno trwa tydzień można schudnąć ok 4-6kg, ale łatwo o efekt yoyo jeżeli wróci się do po przedniejszego stylu żywienia. Więc mam takie pytanie, czy jeżeli chodzę na siłkę, zastosowałbym tę dietę, odstawiłbym słodycze + aeroby w domu (jakaś skakanka etc codziennie) i zdrowsze żywienie, to czy dałoby to jakiś efekt?

Z góry dzięki za odpowiedź

3ndriu
15-02-09, 14:05
Dieta + trening + aeroby + regeneracja + systematyczność = Efekt murowany

Co do diety kapuścianej moja dziewczyna i jej mama na tym jechała relacja z tego była krótka - "Nic nam to nie dało..."

Damian st-ce
15-02-09, 14:50
Nie zawracaj sobie głowy takimi pierdołami jak dieta kapuściana...Ci co to wymyślają, sami mają łby kapuściane :-)

jaca666
15-02-09, 14:55
Dieta kapuściana, Kwaśniewskiego, Kopenhaska itp.zapomnij o tym.Niszczą organizm i efekt jojo murowany.

Konrad1236
15-02-09, 19:31
Czyli wystarczy, że będę zdrowo się odżywiał (mniej tłuszczów, warzywa, owoce, ryż brązowy, bez ziemniaków [przykłady xD]) 3x treningi na siłowni w tygodniu, a w wolne dni aeroby w domu + a6w (bez ćwiczeń na brzuch na siłce, ale zastępuje właśnie mi to a6w) ograniczyć słodycze + równomierne posiłki (5x dziennie najobfitszy z rana, a ostatni tak o 18-19) i będzie efekt? xD Tzn mi chodzi, żeby ćwiczyć na siłowni z efekt przyrostu siły i żeby stracić na wadze troszkę? ^^

pimols
16-02-09, 02:00
Czyli wystarczy, że będę zdrowo się odżywiał (mniej tłuszczów, warzywa, owoce, ryż brązowy, bez ziemniaków [przykłady xD]) 3x treningi na siłowni w tygodniu, a w wolne dni aeroby w domu + a6w (bez ćwiczeń na brzuch na siłce, ale zastępuje właśnie mi to a6w) ograniczyć słodycze + równomierne posiłki (5x dziennie najobfitszy z rana, a ostatni tak o 18-19) i będzie efekt? xD Tzn mi chodzi, żeby ćwiczyć na siłowni z efekt przyrostu siły i żeby stracić na wadze troszkę? ^^

jak juz mniej carbo a z tluszcze zdrowsze skad wam sie wzielo ze mniej tluszczow omg;p

dragonikow
16-02-09, 16:10
Dieta kapuściana to kolejny wymysł który nic nie daje..

Vegeto86
16-02-09, 19:57
Te wszystkie diety to o h... roztrzas! Sluchaj sie starych wyjadaczy a bedzie gites.