Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wziasc kreatyne?

magic_key
15-02-09, 13:25
Chcialem uslyszec od was rade - czy wziasc kreatyne czy nie?
Cwicze planem fbw 5x5, do tego sw takze w sumie 5 razy w tygodniu cwicze zazwyczaj, a sila mi jakos slabo idzie teraz w tym fbw
tzn zwiekszam ciezar ale niekiedy mi nie wychodzi te 5 powt. tylko np. 4 bo na wiecej juz nie mam sily. Jak myslicie kupic kreatyne? Co myslicie o kreatynie z vitalmaxa?

Symu
15-02-09, 13:34
myśle ze lepiej fitmaxa ;)

jaca666
15-02-09, 13:36
Jaki staż i podaj wymiary wagę itp...

3ndriu
15-02-09, 14:13
Napisz coś więcej o sobie, staż, dieta...

Może zamiast kreatyny lepszy byłby partner asekurujący ?

magic_key
15-02-09, 16:51
z tym partnerem to dowcip ;P ? bo nie zrozumialem
no wlasnie chudy jestem; ramie 34 waga 78 (skacze od 75 do 80) przy wzroscie 188, staz trudno okreslic, cwicze 2-3 miesiace potem nie, potem znow itd. w sumie moglo by sie uzbierac tak 8-9 miesiecy
nie zalezy mi zeby mi znacznie miesnie urosly, raczej zalezy mi na sile i wytrzymalosci, ogolnie polepszenie wydolnosci ale przede wszystkim sila miesni
vitalmax mnie skusil cena akurat :)

3ndriu
15-02-09, 17:06
Ćwiczysz 2-3 miechy... daj sobie spokój z suplementacja, zacznij regularnie szamać jak trzeba, przejdź do działu Dieta i poczytaj sobie co, jak i z czym.

Z partnerem to nie żart, zawsze Ci może pomóc.

magic_key
15-02-09, 17:32
nie, nie cwicze 2-3 miechow. Po prostu mam czeste kontuzje/choroby. A o diecie mam pojecie. przeczytaj dokladniej moje posty a potem odpowiadaj w moim temacie

magic_key
16-02-09, 18:51
aha, dzieki za odpowiedz

Sosna91
16-02-09, 19:00
jeśli nie ćwiczysz na mase tylko na siłe i wytrzymałość to możesz wziąść kredke jak najbardziej. Dieta według mnie owszem ale nie odgrywa tu tak wielkiej roli jak przy masówce.

Symu
16-02-09, 19:02
oczywiście że dieta na cyklu siłowym jest ważna. siła idzie w parze z masą (mięśniami,a je tzreba zczegos wybudować).

m@bi
16-02-09, 22:40
Chcialem uslyszec od was rade - czy wziasc kreatyne czy nie?
Cwicze planem fbw 5x5, do tego sw takze w sumie 5 razy w tygodniu cwicze zazwyczaj, a sila mi jakos slabo idzie teraz w tym fbw
tzn zwiekszam ciezar ale niekiedy mi nie wychodzi te 5 powt. tylko np. 4 bo na wiecej juz nie mam sily. Jak myslicie kupic kreatyne? Co myslicie o kreatynie z vitalmaxa?

Wnioskuje iż twoje pytanie brzmi. Wziąść kreatyne czy nie?? Odpowiedz jest bardzo prosta NIE. Z twojego postu wynika ze siłkę traktujesz jako zabicie czasu i szkoda tracić kasiorkę jak tego w pełni nie wykorzystasz, ćwiczenie z przerwami to tak jak zdobywanie majątku od dna wspięcie sie na wyżyny i znów spadek aby zacząć znów od zera ... Jeśli bedziesz ćwiczył systematycznie to owszem można inwestować w postaci kreatyny jeśli nie to poprostu jedno z drugim sie wyklucza.

magic_key
17-02-09, 17:10
widocznie wnioskowac nie umisz!

michal_f
17-02-09, 17:17
a Ty magic_key po Polsku sie wyslowic nie potrafisz ... nie pisze sie "umisz" tylko umiesz... co do tematu to wlasciwie o co ci chodzi ? koledzy dobrze napisali ze na kretke to za wczesnie i maja racje ... jak bedziesz mial staz treningowy co najmniej rok to wtedy pomysl nad kretka... narazie trzymaj sie diety na maksa... w razie brakow gainer lub bialko i sila bedzie wzrastac ...pzdr

myst0
17-02-09, 21:54
Nie musi wcale roku czekać na pierwsze mono ....Złap dobrze za michę dorzuć sobie jakieś białko jak masz kasę,i za pare miesięcy bierz się za kreatynę.Polecam Ci mono z vitalmaxa sam teraz jade na tym i jest ok :)

magic_key
18-02-09, 17:49
michal f o rany jedna literke przeoczylem.
po prostu wkurza mnie gdy ktos przeczyta 1/3 mojego postu i stara sie mi wielce doradzic

michal_f
18-02-09, 17:53
michal f o rany jedna literke przeoczylem.
po prostu wkurza mnie gdy ktos przeczyta 1/3 mojego postu i stara sie mi wielce doradzic

ok nic sie nie stało... a mnie wkurza gdy ktos komus stara sie pomoc a ta druga osoba drze morde o byle co... ale luzik... pzdr