Zobacz pełną wersję : wziasc kreatyne?
Chcialem uslyszec od was rade - czy wziasc kreatyne czy nie?
Cwicze planem fbw 5x5, do tego sw takze w sumie 5 razy w tygodniu cwicze zazwyczaj, a sila mi jakos slabo idzie teraz w tym fbw
tzn zwiekszam ciezar ale niekiedy mi nie wychodzi te 5 powt. tylko np. 4 bo na wiecej juz nie mam sily. Jak myslicie kupic kreatyne? Co myslicie o kreatynie z vitalmaxa?
myśle ze lepiej fitmaxa ;)
Jaki staż i podaj wymiary wagę itp...
Napisz coś więcej o sobie, staż, dieta...
Może zamiast kreatyny lepszy byłby partner asekurujący ?
z tym partnerem to dowcip ;P ? bo nie zrozumialem
no wlasnie chudy jestem; ramie 34 waga 78 (skacze od 75 do 80) przy wzroscie 188, staz trudno okreslic, cwicze 2-3 miesiace potem nie, potem znow itd. w sumie moglo by sie uzbierac tak 8-9 miesiecy
nie zalezy mi zeby mi znacznie miesnie urosly, raczej zalezy mi na sile i wytrzymalosci, ogolnie polepszenie wydolnosci ale przede wszystkim sila miesni
vitalmax mnie skusil cena akurat :)
Ćwiczysz 2-3 miechy... daj sobie spokój z suplementacja, zacznij regularnie szamać jak trzeba, przejdź do działu Dieta i poczytaj sobie co, jak i z czym.
Z partnerem to nie żart, zawsze Ci może pomóc.
nie, nie cwicze 2-3 miechow. Po prostu mam czeste kontuzje/choroby. A o diecie mam pojecie. przeczytaj dokladniej moje posty a potem odpowiadaj w moim temacie
jeśli nie ćwiczysz na mase tylko na siłe i wytrzymałość to możesz wziąść kredke jak najbardziej. Dieta według mnie owszem ale nie odgrywa tu tak wielkiej roli jak przy masówce.
oczywiście że dieta na cyklu siłowym jest ważna. siła idzie w parze z masą (mięśniami,a je tzreba zczegos wybudować).
Chcialem uslyszec od was rade - czy wziasc kreatyne czy nie?
Cwicze planem fbw 5x5, do tego sw takze w sumie 5 razy w tygodniu cwicze zazwyczaj, a sila mi jakos slabo idzie teraz w tym fbw
tzn zwiekszam ciezar ale niekiedy mi nie wychodzi te 5 powt. tylko np. 4 bo na wiecej juz nie mam sily. Jak myslicie kupic kreatyne? Co myslicie o kreatynie z vitalmaxa?
Wnioskuje iż twoje pytanie brzmi. Wziąść kreatyne czy nie?? Odpowiedz jest bardzo prosta NIE. Z twojego postu wynika ze siłkę traktujesz jako zabicie czasu i szkoda tracić kasiorkę jak tego w pełni nie wykorzystasz, ćwiczenie z przerwami to tak jak zdobywanie majątku od dna wspięcie sie na wyżyny i znów spadek aby zacząć znów od zera ... Jeśli bedziesz ćwiczył systematycznie to owszem można inwestować w postaci kreatyny jeśli nie to poprostu jedno z drugim sie wyklucza.
widocznie wnioskowac nie umisz!
a Ty magic_key po Polsku sie wyslowic nie potrafisz ... nie pisze sie "umisz" tylko umiesz... co do tematu to wlasciwie o co ci chodzi ? koledzy dobrze napisali ze na kretke to za wczesnie i maja racje ... jak bedziesz mial staz treningowy co najmniej rok to wtedy pomysl nad kretka... narazie trzymaj sie diety na maksa... w razie brakow gainer lub bialko i sila bedzie wzrastac ...pzdr
Nie musi wcale roku czekać na pierwsze mono ....Złap dobrze za michę dorzuć sobie jakieś białko jak masz kasę,i za pare miesięcy bierz się za kreatynę.Polecam Ci mono z vitalmaxa sam teraz jade na tym i jest ok :)
michal f o rany jedna literke przeoczylem.
po prostu wkurza mnie gdy ktos przeczyta 1/3 mojego postu i stara sie mi wielce doradzic
michal f o rany jedna literke przeoczylem.
po prostu wkurza mnie gdy ktos przeczyta 1/3 mojego postu i stara sie mi wielce doradzic
ok nic sie nie stało... a mnie wkurza gdy ktos komus stara sie pomoc a ta druga osoba drze morde o byle co... ale luzik... pzdr