Zobacz pełną wersję : monster mass czy mass xxl???
co wg Was jest lepsze monster mass czy mass xxl??? bo czytalem ze monster mass dla wielu lkazaj sie jedna wielka lipa bo nie ma dobrych efektow a pozatym watroba boli po tym... no a mass xxl ma uznanie
Brałem jednego i drugiego i obydwa sa b. dobre. Bólu wątroby nie odczułem.
MASS XXL super smak czekoladowy :)
a co bys polecil z tych dwoch??? co jeszcze brales do mass xxL?? hehe jak kakałko co :D
Trec naprawde ma swietna ta czekolade, z przyjemnoscia człowiek pije. To tyczy sie rowniez nitroprogena. Coś a'la ciepła czekolada tlyko na zimno :p
Dużo supli brałem :) Gainerek traktujesz jako uzupełnienie diety wieć nie traktuj tego tak że muisz coś do niego dobrać . Widze że rozpoczynasz dopiero zabawe na silowni wiec narazie wystarczy gainerek do uzupelnienia diety.
sie skusze chyba na massa.... no tak na serio to mozna tak powiedziec bo wczescniej to tak szlo to do d... co ty na to zebym dkupil bcaa i glute??
Trochę dziwny objaw żeby po gainerze bolała wątroba no chyba ze zjadł w kolosalnych dawkach i wątróbka nie nadążała... ;) Co do wyboru to zdecydowanie Mass xxl Ja polecam smak truskawki ;) Smakuje jak shake ;q
Możliwe M@bi że czasem przypadkiem coś się sypnie nietakiego producentowi ale to raczej w USA (niestety raz chyba mi się trafiło). Jeśli chodzi o Polskie firmy TREC, olimp, biogenix, activlab, fitmax to myślę że możemy być spokojni o jakość. Wyjątkiem ejst Hi-tec.
Mazur47 BCAA i Gluta niekoniecznie dadza Ci jakies super efekty raczej lepsza regeneracja. Zobacz czy napewno dieta jest ok. szczegolnie bilans kaloryczny.
diete mam ok jak i bilans... co prawda mam dwie rozne na caly czas no ale jest w miare ok mi sie wydaje... dawalem tu do oceny to mowili ze ok jest...hehe a jak sie dziwili ze taki spust mam ze tyle jem :D
to moze cos innego poradzisz dla lepszych efektow???
Jedno pytanie. Twój stąz to 1 miesiac?? :)
2 miesiace przy czym rok temu cwiczylem troche... a tak to na budowie duzo...
To po 2 miechach nie spodziewaj się super przyrostów. Jak koniecznei chcesz to możesz brać to BCAA xtra ale IMO wystarczy dieta +gainer
nie no wiesz...mam nadzieje ze bedzie to lepiej troche niz po samej diecie od ktorej 4kg mi skoczylo w 2 miechy i 1 w bicepsie...to jak? mass xxl+xtra+carbo???czy carbo wyrzucic bo w mass jest sporo wegli??
LeBron23LBJ
15-02-09, 18:56
carbo wywal bo w mass xxl masz bardzo duzo wegli. Mi skladem bardziej odpowiada Monster. Niewiem jak z rozpuszczalnoscia i smakiem u monstera ale na masówke zimową kupie se monster lub gainer 2 vitalmaxa. Mysle ze na poczatek wystarczy ci gainer. Gluta i bcaa z czasem
Brałem mass xxl i moge polecić.
Bardzo dobry jest smak czekoladowy oraz efekty po tym białku.
Jakość tego białka jest warta ceny.
monster mass rozpuszcalnosc i smak b. dobry. Choć smak lepszy mass xxl. 4kg w 2 miechy to jest dobry wynik.
no nie wiem tak jakos mi to wpadlo do glowy ze moze byc taniej sporo a na to samo w sumie moze wyjdzie... :)??
policz ale watpie.
1 kg carbo 20 zl
1 kg dobrego białka ~50-60 zl
0,3*55+0,7 *20=30,5 zl/ kg + słaby smak. Tyle samo wychodzi mass xxl w 5kg opakowaniach.
hmmm no w sumie masz racje... :) dzieki :) wzialem mass xxl + amino muscle 16.500 bo bylo gratis a taka sama cena co same 4.8kg. to juz nie bede tamtego bcaa bral co polecales.
zrobie jakies fotki przed i wstawie i pozniej po tez to zobacza i innnii bo tu nikt nie wpadl zeby po massie dac cos takiego dla innych zeby zobaczyli jakie efekty. a za miecha cos jeszcze dorzuce do gainerka.