Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Pomozcie!!

patsim1516
14-02-09, 18:13
Witam Was:)
Mam 16 lat , waze 65 kg,wzrost 169cm chcialbym przytyc i niewiem jak to zrobic.Bralem kreatyne + bialko i nic mi to zbytnio nie dalo.Zrobilem z tego cykl 6 tyg.Mozecie Mi pomoc???
Z gory Dzieki

michal_f
14-02-09, 18:15
brales kretke i bialko i nic to nie dalo czyli masz slaba diete... znajdz cos dla siebie w dziale dieta... i nie mow ze masz diete bo jakby tak bylo to kretka by zadzialala :lol: w razie brakow w diecie proponuje gainera lub bialko i heyah do przodu:smile:

patsim1516
14-02-09, 18:19
okey a jakies odrzywki polecasz???

michal_f
14-02-09, 18:20
zalezy ile kasy masz na nie ... bardzo ekonomiczna jest ostrowia lecz w smaku jest niezbyt dobra .... nie kazdemu podchodzi... to zalezy tez od brakow w diecie ... jak brak ci weglowodanow to bierz gainera najlepiej Mutant Mass... a jak brak bialka to kup jakies dobre bialeczko jest teraz duzo etgo na rynku ;) pzdr

pimols
14-02-09, 19:32
uloz diete polecam

m@bi
14-02-09, 22:19
... 1) Miałes Diete?
2) Ile treningów w tygodniu?
3) Jakie białko ile tego jaka firma? Jaka kreatyna ile tego i jaka firma?
4) Czy imprezowałes w czasie cyklu?
5) Jak zażywałes kreatyne? Jakie Dawki

Kilka prostych pytan i dojdziemy do problemu ^^ O ile napiszesz prawdę

MariuszG89
16-02-09, 18:46
Miałem podobny problem że nie mogłem przytyć. Naj lepiej zacznij od diety i od dobrego treningu masowego. A z odżywek proponuje Ci Mas XXl do tego aminokwasy glutamine i możesz jak±¶ kreatyne dorzucić.
Ale dieta i dobry trening podstawa.

DonMajster
17-02-09, 20:49
Jakie staki kreatynowe(przynosza najlepsze efekty w przyroscie masy) ?Chodzi mi o firme jaki rodzaj tego specyfiku bo np xpand sa 2 rodzaje zwykły i XPand Energized.HELP