Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : meta

mlody1144
14-02-09, 12:11
nie zamierzam brać narazie ale niektorzy kumple tam sie szarpią za to i w ologe pytam z ciekawosci bo teraz duzo tych podrobek jaka meta jest najpewniejsza???

p_narozny
14-02-09, 12:18
Meta to meta, kazda taka sama, zalezy od stezenia tez, zdaje sie. Kazda powinna byc taka sama, chyba ze to fake jakis. Pozdro

Aponax
14-02-09, 12:45
według mnei "najpewniejsza" jest z razzaka (dlaczego?? poniewaz według mnie mniej toksyczna od ruskiej , ruska moze miec jakies nie pozadane "skladniki" prochy i tam takie , a cena sie nie rozni za duzo ), jak masz dobrego dila to kazda dobra , a jak nie sprawdzonego to lepiej nie bierz bo cie wyrolluje :]

lg team
14-02-09, 12:50
najpewniejsza apteczna, ale trudno o nia obecnie,
wprawdzie jest napo, okazjonalnie mozna trafic na pl mete, troche tajskich metek (w apteczne pochodzenie mozna watpic) ale ugl tez sa ok,

celuj w mete axio, scantela np...

nie wiem moze wymien do czego masz dostep to sie doradzi w co bys mogl wcelowac zeby sie nie nadziac...

ht
14-02-09, 13:10
ja bym celowal razak-apx. wkleilem foto apx. nie bralem ale ludzie mowia ze daje rade.

mlody1144
14-02-09, 14:56
lg nie mi narazie nie chodzi o to do czego mam dostep i co jest fake a co dobre tak tylko pytam jeszcze mam czas na branie ;)

Biernaczek
14-02-09, 14:56
Najpewniejsza jest tylko śmierć.
młody1144 Razaka lub polską z jelfy.
Ale jeżeli masz dostęp do tych tematów to myślę, że już Ci ludzie doradzą dobrze jaką.

Aponax
14-02-09, 15:58
qmpel ostatnio ladowal z axio labs czy jakos tak ,i dobrze mu szło , ja osobicie nie mam przekonania do axio , ale jezeli Ig tak radzi to słuchaj sie jego :] (to taki nasz guru od spraw dopingu ).

vold
14-02-09, 23:33
Jak wyczytuje te firmy to aż brzych boli, każda to jeden wielki chu...., dokładnie taki sam, omijając apteke , każdy under jest porównywalny, problemem jest tylko taki że wiele jest zaniżonych i zamiast 5mg ma np. 3mg i tutaj jest pies pogrzebany.

hans1237
15-02-09, 00:24
dokładnie,ale jestem za razakiem,sam brałem kumple tez i warto było watpie zeby stezenie było mniejsze niz pisze,tak wnioskuje po opiniach

lg team
15-02-09, 11:37
to czy stezenie bylo zanizone i w jakim stopniu to mozna stwierdzic tylko po badaniach,

bardziej doswiadczeni moga na oko to stwierdzic z racji tego ze brali juz okreslone dawki, tbl z danym stezeniem i poprostu czuja ze cos nie tak jest...

a tak to mozna sobie strzelac na slepo,

ale faktem jest ze ugl maja zazwyczaj zanizone stezenia bo tak sie oplaca...