Zobacz pełną wersję : meta
nie zamierzam brać narazie ale niektorzy kumple tam sie szarpią za to i w ologe pytam z ciekawosci bo teraz duzo tych podrobek jaka meta jest najpewniejsza???
Meta to meta, kazda taka sama, zalezy od stezenia tez, zdaje sie. Kazda powinna byc taka sama, chyba ze to fake jakis. Pozdro
według mnei "najpewniejsza" jest z razzaka (dlaczego?? poniewaz według mnie mniej toksyczna od ruskiej , ruska moze miec jakies nie pozadane "skladniki" prochy i tam takie , a cena sie nie rozni za duzo ), jak masz dobrego dila to kazda dobra , a jak nie sprawdzonego to lepiej nie bierz bo cie wyrolluje :]
najpewniejsza apteczna, ale trudno o nia obecnie,
wprawdzie jest napo, okazjonalnie mozna trafic na pl mete, troche tajskich metek (w apteczne pochodzenie mozna watpic) ale ugl tez sa ok,
celuj w mete axio, scantela np...
nie wiem moze wymien do czego masz dostep to sie doradzi w co bys mogl wcelowac zeby sie nie nadziac...
ja bym celowal razak-apx. wkleilem foto apx. nie bralem ale ludzie mowia ze daje rade.
lg nie mi narazie nie chodzi o to do czego mam dostep i co jest fake a co dobre tak tylko pytam jeszcze mam czas na branie ;)
Biernaczek
14-02-09, 14:56
Najpewniejsza jest tylko śmierć.
młody1144 Razaka lub polską z jelfy.
Ale jeżeli masz dostęp do tych tematów to myślę, że już Ci ludzie doradzą dobrze jaką.
qmpel ostatnio ladowal z axio labs czy jakos tak ,i dobrze mu szło , ja osobicie nie mam przekonania do axio , ale jezeli Ig tak radzi to słuchaj sie jego :] (to taki nasz guru od spraw dopingu ).
Jak wyczytuje te firmy to aż brzych boli, każda to jeden wielki chu...., dokładnie taki sam, omijając apteke , każdy under jest porównywalny, problemem jest tylko taki że wiele jest zaniżonych i zamiast 5mg ma np. 3mg i tutaj jest pies pogrzebany.
dokładnie,ale jestem za razakiem,sam brałem kumple tez i warto było watpie zeby stezenie było mniejsze niz pisze,tak wnioskuje po opiniach
to czy stezenie bylo zanizone i w jakim stopniu to mozna stwierdzic tylko po badaniach,
bardziej doswiadczeni moga na oko to stwierdzic z racji tego ze brali juz okreslone dawki, tbl z danym stezeniem i poprostu czuja ze cos nie tak jest...
a tak to mozna sobie strzelac na slepo,
ale faktem jest ze ugl maja zazwyczaj zanizone stezenia bo tak sie oplaca...