Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co doradzicie??:D

Kuba3697
12-02-09, 18:34
Cześć.
Mam lat 16, mam już za sobą roczny staż na siłowni, miałem już 2 cykle na nitrobolonie, tylko że przestałem ostatnio ćwiczyć i wszystko spadło.
Co moglibyście mi doradzić??:D
Dziękuje za każdą wypowiedz na mój temat.

michal_f
12-02-09, 18:36
nie za wczesniej jak na 16 lat i juz 2 cykle na nitro ? i w dodatku z rocznym stazem... ale teraz proponuje dobra dietke i powinno wrocic do normy ;)

hulk11
12-02-09, 18:46
heeh.. z calym szcunkiem.. ale powiem Cio ze mnie rozsmieszyles.. 16 lat i 2 cykle na nitrobolonie ;) nie wiem czy wkrecasz.. bardzo mozliwe mi sie to wydaje.. powiedz lepiej prawde.. :) ze chcesz zaczac brac odzywki a nie ze juz brales i co dalej. .bo skoro jestes juz po 2 cyklach nitrobolonu to powinienes wiedziec co dalej ;) jak przemyslisz to napisz prawde :)

lovelas69
12-02-09, 19:31
Polecam umyć nogi w miednicy, zjeść suchą bułkę, walnąć sobie baranka o słupek i na koniec dnia napić się ciepłego mleka :)

Kuba3697
14-02-09, 15:09
jak macie tak pisać to nie piszcie wcale lepiej!
skoro pisze że tak jest to tak jest!!
Pompki bez powietrza

Prezydent_1c
14-02-09, 15:17
Powinny pojsc osty za posty wyzej bo nie ma co chlopaka dojezdzac o to, że chce o coś się spytać kulturalnie i bez błędów ortograficznych :)
Zrób wstępnie miesiąc ACT póżniej normalny trening i suple jakie będą Ci potrzebne bardziej lub mniej to podstawy czyli: glutamina, gainer/białko/bulk, BCAA. Jak masz problemy z niskim ciśnieniem i jesteś senny to warto zaopatrzyć się w taurynę również. O stack'u lub kreatynie pomyśl za jakiś czas(4-5miesięcy treningu). I pamiętaj, że suple bez diety i dobrego treningu nie dadzą tyle ile powinny.

Kuba3697
15-02-09, 17:21
Dzięki Prezydent 1c,