PDA

Zobacz pełną wersję : Czy palenie marihuany nie jest (mocno) wskazane dla ćwiczących ????

luwima
11-02-09, 18:32
chciał bym sie dowiedzieć coś na ten temat... z góry dzięki.

slim shady
11-02-09, 18:35
http://kulturystyka.pl/narkotyki-jaki-maja-wplyw-na-trening-art-by-chris-street/

007
11-02-09, 18:40
thc blokuje teścia :))) potwierdzone u kolegów :]

dominator875
11-02-09, 20:40
mieszkam w Holandii i jak wiadomo tu jest to legalne.Pale roznie co 2 dzien ,czasem codziennie przed snem i nie mam problemow z cwiczeniem.Lepiej sie wysypiam,moj kumpel ktory rowniez cwiczy takze nie zaobserwowal nic.Wiec nauka nauką ale kazdy organizm inny.

mcudny
08-04-09, 14:04
czy podczas leczenia antybiotykiem mogę palić ziólko ? bo pić to wiem ze nie wolno a głupio było mi się pytać lekarza o jaranie....

Kolin
08-04-09, 18:03
Dla mnie mija się z celem jaranie, ćpanie, chlanie i do tego ćwiczenie. Albo rybki albo akwarium. Niby każdy czuje się dobrze, ale jednak nie jest to dobre skoro znikoma ilość bierze jakieś używki do ćwiczeń. W dużym stopniu tez zależy kto jak podchodzi do ćwiczenia.

slim shady
08-04-09, 18:12
czy podczas leczenia antybiotykiem mogę palić ziólko ? bo pić to wiem ze nie wolno a głupio było mi się pytać lekarza o jaranie....
a co nie wytrzymasz tyle bez zioła ?

olafar1
08-04-09, 18:13
znasz umiar - pal. nikt mi nie powie ze to szkodzi w cwiczeniu. lepiej w wekend zapalic lolka niz pic alkohol.

ciaastek91
08-04-09, 18:42
dodatkowo po jaraniu gastro faza pozwala na pochlanianie duzej ilosci zarcia > masa rosnie :D

ps nie polecam palenia marihuany, jest zla.

kamil1141
08-04-09, 19:50
tylko czemu przewaznie jaracze sa wszyyscy chudzi jak badyle??

mcudny
09-04-09, 13:49
a co nie wytrzymasz tyle bez zioła ?

Nie piłem ani nie paliłem nic od 18 stycznia do dnia dzisiejszego a pozostało mi jeszcze ponad miesiąc kuracji i wiem ze alko nie mozna ale mam ochote na delikatnego jointa

dominator875
09-04-09, 14:02
masz ochote to sobie zajaraj;.
to ze cpuny sa chudzi to ja wiem;ale nie palacze marihuany bo to nie NARKOTYK !!nie znam nikogo kto jest uzaleznionym od trawy;
i odpowiedzcie sobie sami na pytanie co jest gorsze alk. czy ziolko?czy widzial ktos palacza dewiastujacego sklepy,bijacego kogos?a po alk. co dzien w wiadomosciach .

Punisher
09-04-09, 14:02
Dział zdrowie?

motloch
09-04-09, 14:26
jasna sparawa ze lepszy lolek niz wudzia (a mieszanka tych dwoje kopie niemiłosiernie... :p)
i nie sadze zebym ganja miała jakis negatywny wpływ na trening czy przyrosty...
wiem po sobie i nie ukrywam tego ze lubie sobie zajarac i nie przeszkadza mi to w niczym...
wszystko jest dla ludzi ale mądrych ludzi.
a to ze jakis cpunek jest jak patyk to napeno nie jest przyczyna palenia marychy tylko twardszych rzeczy jak widomo po zapaleniu przychodzi czas na Gastrofaze co pomaga nawet w wzroscie na wadze gdysz apetyt rosnie niesamowicie i rzeczy których normalnie nie przełknołbym, smakują jak rosyjski kawior :D (Dominator875)
tak wiec jawiekszym wrogiem atlety w tej kwestii jest alkohol a trawka jest alternatywa i to napewno lepsza i zdrowsza wystarczy poczytac na temat marichuany a mozna sie dowiedziec ile leków jest na bazie THC (tetrahydrocanabinol) dla nadcisnieniowców, nerwicowców, itp.

motloch
09-04-09, 14:31
[QUOTE=dinozaur;207121]potem impotencja

stary kochałes sie kiedys z kobietą po trawce???
jezeli nie to spróbuj jak dobrze rozegrasz piłke to gwarantuje najlepszy orgazm w zyciu...
THC bardzo mocno (bardzo mocno) pobudza nasze zmysły...