PDA

Zobacz pełną wersję : Problem, prosze o pomoc

sl4by
11-02-09, 15:23
Witam was, a wiec mam do was takie pytanie.

Mam kolegę który ma 18-lat, Brał już omnadren cos około 12 strzałów, i testosteron ( ile to nie wiem ),przestał ćwiczyć i teraz znów ma zamiar zacząć i chciał zas wziasc omke, lecz mu odradziłem i mrowiłem żeby zrobił cykl np Xpand + Gainer. Czy te odżywki dadzą jakiś efekt skoro wcześniej brał omke i taścia ?

hulk11
11-02-09, 15:27
zobaczymy co kolega zrobi... jesli bedzie chcial zaczac normalnie cwiczyc zaprzestajac doping bedzie mu ciezko.. zalezy jakie mial efekty i spadki.. jesli mial oszlamiajace wyniki na dopingu bedzie mu ciezko zbudowac mase i sily na gainerkach i stakach.. porownaj sile dzialania supli do koksow i mas zodpowiedz :) efekty moga byc znikome.. ale to dobry poczatek :)

sl4by
11-02-09, 15:35
Efekty były ponoć dobre, nie znam go zbyt długo ale nadal widać po nim że coś ćwiczył, z tego co mówił można wywnioskować ze spadki miał ok.60-80%...Dzięki za pomoc Sog oczywiście... Proszę o więcej opinii... Odwdzięczę się Sogiem :)

lg team
11-02-09, 17:28
moze byc tak ze go nie ruszy bo skoro ladowal juz mix bezmyslnie to jakis tam gainerek i xp moze nie da wymiernych efektow wiec ponownie siegnie po stosunkowo mocne saa...

ht
11-02-09, 18:28
mi sie wydaje ze kolezka podszedl od dupy strony co do cyklu to i podszedl od dupy strony do diety itp. do tego pewnie sie nie odblokowal i zjechal strasznie, przypilnuje diete wezmie sie za suple i progres powinien byc.

sl4by
11-02-09, 18:28
Saa moglbys to jakos rozwinac :D To chyba jakis steryd tak ?

lg team
11-02-09, 19:01
skrot SAA - sterydy anaboliczno-androgenne