Zobacz pełną wersję : HMB BOlon
brał ktos z was HMB Bolon Olimpu ?? jakie efekty ??
Ja nie polecam. jest słabe i drogie.W ogóle nie jestem przekonany co do produktów Olimpu.Wolę Trec i Megabol.
a ja w ogóle nie jestem przekonany do jakiejkolwiek polskiej firmy robiącej odżywki... tylko z USA godne polecenia :P
Ja nie polecam. jest słabe i drogie.W ogóle nie jestem przekonany co do produktów Olimpu.Wolę Trec i Megabol.
no widzisz a ja znowu do megabola nie mam przekonania a pare cykli co miałem na odżywkach olimpu nieźle mi weszły...
LeBron23LBJ
11-02-09, 14:46
ciekawy jest ten HMBolon, sam bym se wzial, ale poczekam jeszcze na jakies opinie. Co do Olimpa to ja akurat mam zaufanie do tej firmy. Do megabola z kolei nie mam ;] trec też taki se jak dla mnie. Ale racja, z USA są najlepsze. Im dalej od Polski tym lepiej ? :lol::lol:
z Chin są dobre :)
z chin produkty juz wycofują :) nowa ustawa w UE wchodzi :P
panowie żeby nowego tematu nie zakłądać, zastanawiam się nad taki cyklem, HMB Bolon właśnie, białko, bcaa, TSE, witaminy, omega 3. Co o tym sądzicie ??
no też coś słyszałem że mają wycofać bo ponoć jakiś dziwny zapach miały ich odżywki charakteryzowany jako "śmierdzące skarpetki wujka Gienka"
no też coś słyszałem że mają wycofać bo ponoć jakiś dziwny zapach miały ich odżywki charakteryzowany jako "śmierdzące skarpetki wujka Gienka"
lovelas bij mnie laciem :)