Zobacz pełną wersję : Omandren 250
Witam Ostatnio wpadła mi w ręce omka z brązowym paskie na górze fiolki czy ktos taką kiedyś widział miał brał fiolka ma 5 cm jest biała kropeczka jest olejsta wszystko ok tylko ten brązowy pasek
oryginal,
nowsza wersja producenta,
Mlody19211
10-02-09, 20:15
wszystko jest z nią ok. Miałem taką i z tym brązowym paskiem czy bez niego efekt jest ten sam.
Bo właśnie robię Cykl 10 omy 100 anabolu 100 ruskiej i odblok 24 clomidu
i do tego kreatyna mono i ostrowia wpc 80 3 kg ( cel masa i siła )
jade tak : meta 20mg e0d omka 250mg e5d i odblok 17 dni od ostatniego strzału i w 5 tygodniu cyklu dołanczam odżywki i po cyklu tribulusa poprzednie cykle libol 10 ml i 10 ml teścia prolongatum
tam meta oczywiście codzienie 20 mg
dlaczego 17 dni po pct?
jak to bedzie wygladalo?
no 2 tygodnie po ostatniej iniekcj bo taki jest okres półtrwania
piszesz dwa tygodnie po ost inj i jednoczesnie piszesz ze pct zaczynasz 17 dni po ost inj, wiec dla ciebie 14 dni = 17 dni ....?
a tak na marginesie omka trzyma w przedziale 18-21 dni, wiec ani 14 ani 17 ziomus ;-)
zaczniesz za wcześnie pct to sie chujowo odblokujesz lepiej trochę później niż za wcześnie lepiej zacznij tak jak lg napisał bo omka trzyma do 3 tyg
chyba ze gosc wie czego ja nie wiem...
to że ty lg wiesz to ja dobrze wiem
Git ziomusi dzięki za info zrobie jak mówisz jak mówisz że tak lepiej
no ale co zrobisz?
wiesz jak pct zrobic?
czego ile...?
po 21 dniach od ostatniej iniekcj clomid 24 tabletki przed snem 1 dnia dawka udeżeniowa 3 tabletki 2 dnia 2 tab ,3 dnia 2 tab i do końca po 1 tab i do tego tribulus witaminy i powino być dobrze ??
ja zrobilbym tak:
5 x 2tbl
dalej po 1tbl
I jeszcze takie mam pytani czy mete skączyc na 6 tyg cyklu czy ciągnąć dłużej ??
ciagnij juz do konca mety,