Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc !! :)

aikonn4e
09-02-09, 09:43
Witajcie mam 130 kg wagi wzrost 186 :) w sam raz aby się troszkę zbudować. Zacząłem chodzić na początku roku na siłownię ćwiczę 3 razy w tygodniu pon, sr, piat w sobote basen na rozluźnienie :). Cwicze pokoleji w pon biceps triceps, środa klatka barki i piatek plecy. Mam pytanko czy może mi ktoś powiedzieć jak najlepiej ćwiczyć żeby jakoś powoli rosnąć. Oczywiście biore Lkarnityne i stosuję dietę nie jem wieczorem i malo tłuszczu :). Proszę o jakiś plan ćwiczeń jeżeli to nie problem. :pray:

Blackphoenix
09-02-09, 11:13
Najpierw to by się przydała ostra redukcja, przynajmniej żeby zjechać do 85-90kg , później masówka :]

hulk11
09-02-09, 13:50
no kolega ma racje ;) 130 kg i jeszcze pewnie chcesz budowac mase miesniowa to troche ciezko.. dokladnie najpierw zrob redukcje.. odpowiednia dietka.. na twoim miejscu najpierw wzialbym sie za bieganie ogolnie aeroby ten basen tez duzo Ci pomoze.. i wtedy jak spalisz wlasnie tak do 90 mozesz zaczac konkrestnie myslec.. bo 130 kg to sorry ale fatu musisz miec od chuja ;)

Voice666
09-02-09, 15:26
Witajcie mam 130 kg wagi wzrost 186 :) w sam raz aby się troszkę zbudować. Zacząłem chodzić na początku roku na siłownię ćwiczę 3 razy w tygodniu pon, sr, piat w sobote basen na rozluźnienie :). Cwicze pokoleji w pon biceps triceps, środa klatka barki i piatek plecy. Mam pytanko czy może mi ktoś powiedzieć jak najlepiej ćwiczyć żeby jakoś powoli rosnąć. Oczywiście biore Lkarnityne i stosuję dietę nie jem wieczorem i malo tłuszczu :). Proszę o jakiś plan ćwiczeń jeżeli to nie problem. :pray:

Wszystko nie tak. Nic z tego nie będzie.
Po1. 130kg to sam tłuszcz j/w zjedz do 80-90kg rowerek, skakanka, biegi, basen no i dieta pomogą w tym.
Po2. Twój plan jest do niczego, popatrz w dziale trening tam wszystko jest w podwieszonych.
Po3.Co to za dieta gdzie nie jesz wieczorem?? chyba nie siłowa??.

Najpierw redukcja - masówka i coś z tego będzie.
Wszystko w działach dieta i trening. Co do jakichkolwiek supli to przyjdzie jeszcze czas.